Ρώσικη αποικία στη Σελήνη φτιάχνει ο Πούτιν – Με σούπερ πύραυλο η μεταφορά των υλικών!

Την πρώτη ανθρώπινη αποικία στη Σελήνη σχεδιάζει να κάνει ο Πούτιν, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Ρογκόζιν στο πρακτορείο TASS.

Την ώρα που η NASA έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον πλανήτη Άρη, η Μόσχα καταστρώνει τα σχέδιά της για να φτιάξει την πρώτη αποικία στη Σελήνη.

Ετσι, μετά από 40 χρόνια που ανθρώπινο πόδι πάτησε τη Σελήνη, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Ρογκόζιν, αποκάλυψε το σχέδιο Πούτιν για την δημιουργία της Ρώσικης αποικίας με την εντολή μάλιστα να προωθηθεί το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τον Ρογκόζιν, η βάση αυτή θα πρέπει να είναι προσβάσιμη και κατοικήσιμη, ενώ όπως αποκάλυψε θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας πύραυλος – γίγας, ο οποίος θα μεταφέρει τα υλικά στο φεγγάρι!

«Για τις ανάγκες του σχεδίου αυτού θα χρειαστεί να κατασκευάσουμε έναν σούπερ πύραυλο, με εντελώς διαφορετικές προδιαγραφές από εκείνες που έχουν όσοι έχουμε χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα», τόνισε ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός στο πρακτορείο TASS.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο, το συγκεκριμένο σχέδιο εκπονήθηκε από το 2014, αλλά για διάφορους λόγους δεν προωθήθηκε.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ο πρώτος κοσμοναύτης που θα μετοικήσει μόνιμα στο φεγγάρι, θα είναι το 2031, δηλαδή σε 15 χρόνια από σήμερα, εκτός και αν οι τεχνολογικές εξελίξεις επισπεύσουν τις διαδικασίες. Οι δε πτήσεις για τη μεταφορά των υλικών, θα ξεκινήσουν το 2026.

Η ρωσική αστροναυτική υπηρεσία έχει σχεδιάσει τη βάση για την παραμονή 12 αστροναυτών.

Υπάρχει ήδη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις πτήσεις, ενώ οι Ρώσοι κάλεσαν τόσο την Ευρώπη, όσο και τη NASA να συμμετάσχουν σε αυτό το φιλόδοξο σχέδιο για την απαρχή της κατάκτησης του διαστήματος από τον άνθρωπο.

ΠΗΓΗ: techit.gr

Loading...

2 thoughts on “Ρώσικη αποικία στη Σελήνη φτιάχνει ο Πούτιν – Με σούπερ πύραυλο η μεταφορά των υλικών!

  1. aeraσσσs d1unatos2 says:

    Αυτοί δεν έχασαν επαφή προχθές με έναν πύραυλο που μετέφερε προμήθειες στον διαστημικό σταθμό.
    Για να μην ακούσω βλακείες στο σταθμό διαμένουν Ρώσοι, Γάλλοι και Αμερικάνοι αστροναύτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *