20:32 - 11/10/2017

Η Ρωσία κρύβει την παρουσία ενός προηγμένου υποβρύχιου “εξωγήινου πολιτισμού”

Υπάρχει μία πολύ περίεργη υπερφυσική δραστηριότητα που είναι υποπτη για τη συμμετοχή εξωγήινων πλασματων υπευθύνων για μυστηριώδη γεγονότα που σχετίζονται με τα Ρωσικά υποβρύχια της εποχής της Σοβιετικής Ένωσης.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι ρωσικές αρχές θέλουν να κρατήσουν το τι συμβαίνει τελείως απόρρητο και όλα τα αρχεία σε αυτό το θέμα έχουν σφραγιστεί!

Δύο ερευνητές που ονομάζονται Paul Stonehill και Phillip Mantle αποφάσισαν να τερματίσουν αυτά τα μυστηριώδη γεγονότα ξεκινώντας μία έρευνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους αυτοί οι δύο άντρες εξέτασαν το μυστικό που περιβάλλει μερικές ασυνήθιστες δηλώσεις σχετικά με τους εξωγήινους του βυθού καταφέρνοντας να πάρουν συνέντευξη σε Μεγάλο αριθμό αυτοπτών Μαρτύρων!

Οι δύο ερευνητές συσχετίζουν τα περίεργα ατυχήματα σε ορισμένα επιβατικά αεροσκάφη με δραστηριότητα που σχετίζεται με τα υποβρύχια ούφο θεωρούν ότι επεμβαίνουν στη χρήση του εξοπλισμού του αεροσκάφους κάνοντας έτσι τους πιλότους να χάνουν τον προσανατολισμό τους!

Ακόμα υπάρχουν πάρα πολλοί μάρτυρες που αναφέρουν συναντήσεις με αυτά τα εξωγήινα θαλάσσια πλάσματα και ασυνήθιστα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στον πυθμένα της θάλασσας, μία από τις πιο εντυπωσιακές δηλώσεις έρχεται από τον στρατηγό κ. V. Demyanenko που ειναι διοικητής του ρωσικού ναυτικού!

Ο στρατηγός δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του από δύτες έχουν συναντησει εδώ και πολύ καιρό με μία φυλη ανθρωποειδών εξωγήινων οι οποίοι πλέον έχουν το παρατσούκλι “κολυμβητές”!

KATOXIKA NEA

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί