Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:02 - 12/02/2021

Robert F. Kennedy, Jr: τo (VAERS) των ΗΠΑ έχει + 11.500 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων COVID-19

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Η υγειονομική Δικτατορία κατάργησε το λογαριασμό Instagram του Robert F. Kennedy, Jr. Αυτός και η οργάνωση Children’s Health Defense απαντούν: τo (VAERS) των ΗΠΑ έχει + 11.500 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων COVID-19, και 500 θανάτων σε μόλις 6 εβδομάδες από έναρξη εμβολιασμού.

Η λογοκρισία στην παγκόσμια υγειονομική δικτατορία που επιβλήθηκε δεν έχει τέλος…O Robert F. Kennedy, Jr. απαντά στην κατάργηση του λογαριασμού του από το Instagram. Ο λογαριασμός Instagram της RFK, Jr. καταργήθηκε την Τετάρτη. Δεκάδες μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τη λογοκρισία, λέγοντας ότι ο λογαριασμός καταργήθηκε λόγω «παραπληροφόρησης εμβολίου», ένας χαρακτηρισμός που ο Κένεντι απέρριψε κατηγορηματικά. Σε σχετική ανάρτηση στις 11/2/21 στο childrenshealthdefense αναφέρεται:

Την Τετάρτη, ο λογαριασμός Instagram του Robert F. Kennedy, Jr, του νεώτερου κατέβηκε χωρίς προειδοποίηση. Δεκάδες μέσα ενημέρωσης που αναφέρουν αυτήν τη λογοκρισία ισχυρίστηκαν ότι ο λογαριασμός καταργήθηκε λόγω “ψευδών αξιώσεων εμβολίου COVID” ή “παραπληροφόρησης εμβολίου”. Ορισμένες αναφορές χαρακτηρίζουν τον Kennedy ως «αντι-vaxxer». Ο Κένεντι, ιδρυτής, πρόεδρος και επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Children’s Health Defense “απορρίπτει κατηγορηματικά αυτούς τους χαρακτηρισμούς ως ψευδείς και παραπλανητικούς. Η Children’s Health Defense(CHD), συμπεριλαμβανομένου του Κένεντι, υποστηρίζει την ασφάλεια των εμβολίων και την ελευθερία της υγείας. Η αποστολή του CHD είναι να θέσει τέλος στις παιδικές επιδημίες υγείας εκθέτοντας τις αιτίες, εξαλείφοντας τις επιβλαβείς εκθέσεις, καθιστώντας τους υπεύθυνους υπόλογους και αναζητώντας δικαιοσύνη για όσους έχουν πληγεί. Όπως είπε πολλές φορές ο Robert F. Kennedy, Jr, για να λειτουργήσει μια δημοκρατία, πρέπει να επιτραπεί η διεξαγωγή δημόσιας διαβούλευσης για τα θέματα – συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης των εμβολίων -. Η λογοκρισία αυτής της συζήτησης είναι ένα ανάθεμα στη δημοκρατία.

Οι Kennedy και Mary Holland, πρόεδρος και γενικός σύμβουλος του CHD, εξέδωσαν τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με την κατάργηση του λογαριασμού του Kennedy από το Instagram:

Ο Robert F. Kennedy, Jr., Πρόεδρος της Παιδικής Υγείας, δήλωσε: «Κάθε δήλωση που έβαλα στο Instagram προήλθε από μια κυβερνητική βάση δεδομένων, από δημοσιεύσεις από ομοτίμους και από προσεκτικά επιβεβαιωμένες ειδήσεις. Καμία από τις αναρτήσεις μου δεν ήταν ψευδής. Το Facebook, η φαρμακευτική βιομηχανία και οι δεσμευμένοι ρυθμιστές της χρησιμοποιούν τον όρο «παραπληροφόρηση εμβολίων» κατ΄ ευφημισμό για κάθε πραγματικό ισχυρισμό που αποκλίνει από επίσημες δηλώσεις σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια του εμβολίου, είτε είναι αλήθεια είτε όχι. Αυτό το είδος λογοκρισίας είναι αντιπαραγωγικό εάν ο στόχος μας είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική παροχή εμβολίων. «Η φαρμακοβιομηχανία δημιουργεί βιαστικά εμβόλια χρησιμοποιώντας χρήματα φορολογουμένων και μη δοκιμασμένες τεχνολογίες. Σε αυτά περιλαμβάνονται μια σειρά από επικίνδυνα νέα προϊόντα που εξαιρούνται από την ευθύνη, από μακροχρόνιες δοκιμές ασφάλειας και που δεν έχουν λάβει έγκριση από την FDA. Η Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης είναι ένα επιστημονικό πείραμα μαζικού πληθυσμού. «Αντ ‘αυτού, οι κυριότεροι γίγαντες των μέσων ενημέρωσης και των κοινωνικών μέσων επιβάλλουν μια ολοκληρωτική λογοκρισία για να αποτρέψουν τους υποστηρικτές της δημόσιας υγείας, όπως και εγώ, να εκφράσουν ανησυχίες και να συμμετάσχουν σε δημόσια διαβούλευση. Τιμωρούν, λοιδωρούν, κακοποιούν και καταργούν άτομα που αναφέρουν τους δικούς τους τραυματισμούς εμβολίων. «Ο καθένας μπορεί να δει ότι αυτή είναι μια φόρμουλα για καταστροφή και πραξικόπημα κατά της Πρώτης Τροποποίησης, το θεμέλιο λίθο της αμερικανικής δημοκρατίας».

Η Mary Holland, Πρόεδρος της Παιδικής Υγείας, είπε: «Η ελευθερία της έκφρασης είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας. Το Children’s Health Defense και ο Robert F. Kennedy, Jr. παρέχουν κρίσιμες πληροφορίες για περιβαλλοντικούς ένοχους, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, που συνδέονται με πολλές χρόνιες ασθένειες που επηρεάζουν τώρα το 54% των παιδιών της Αμερικής. Ο Δρ Anthony Fauci κατέστησε σαφές ότι τα μικρά παιδιά θα συμπεριληφθούν στα προγράμματα εμβολιασμού COVID-19, παρόλο που τα παιδιά έχουν σχεδόν μηδενικό κίνδυνο σοβαρής ασθένειας COVID-19. Η CHD αισθάνεται έντονα ότι τα παιδιά δεν πρέπει να αναλαμβάνουν 100% κινδύνους τραυματισμού από εμβόλιο με όφελος 0%. «Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι τραυματισμοί εμβολίων μπορούν και συμβαίνουν. Η βάση δεδομένων του Συστήματος Αναφορών Ανεπιθύμητων Συμβάντων των ΗΠΑ (VAERS*) των ΗΠΑ έχει περισσότερες από 11.500 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου COVID-19, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 500 θανάτων σε μόλις έξι εβδομάδες από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού. Γιατί λογοκρίνει το Instagram την πλατφόρμα Robert F. Kennedy, Jr. και την αποκαλεί «παραπληροφόρηση»; Γιατί τώρα; «Το Instagram καταδίκασε τον Robert F. Kennedy,Jr και τον οικοδεσπότη Hirewire, Del Bigtree, μόλις 15 λεπτά πριν βγουν στον αέρα στο διαδικτυακό σεμινάριο,« COVID Vaccine on Trial, If You Only Knew », επισημαίνοντας τις ανησυχίες COVID, τους τραυματισμούς, τους μηχανισμούς και άλλα γεγονότα που θα εξέθεταν τέσσερις MD, αρκετοί διδακτορούχοι και άτομα από την κοινότητα που έχουν πληγεί από τα εμβόλια. Τα εμβόλια COVID-19 χρησιμοποιούν πρωτότυπη τεχνολογία που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ πριν σε ανθρώπινο πληθυσμό. Aπό αυτό προέρχονται μεγάλοι άγνωστοι κίνδυνοι. Οι άνθρωποι παγκοσμίως αξίζουν να έχουν αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες για την προστασία της υγείας τους και εκείνης των παιδιών τους. ”

Oι στυγνοί καθεστωτικοί μηχανισμοί προπαγάνδας και παραπληροφόρησης έβγαλαν Hoaxes και τους Κένεντι. Είναι υπέρτατη τιμή να σ΄έχουν στους καταλόγους τους οι Γκεμπελίσκοι νεομακαρθιστές….. που απολυμαίνουν την ανθρωπότητα….

*Vaccine Adverse Event Reporting System:Το Σύστημα Αναφορών Ανεπιθύμητων Εμβολίων είναι ένα πρόγραμμα των Ηνωμένων Πολιτειών για την ασφάλεια των εμβολίων, το οποίο διαχειρίζεται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και τη Διοίκηση Τροφίμων και Φαρμάκων.

dimpenews.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*