RIA Novosti : Δεκάδες χιλιάδες ένοπλοι μετανάστες ετοιμάζονται να μπουν στην ΕΕ

Οι πρόσφυγες. Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 4 Νοεμβρίου – RIA Novosti. Περισσότερα από 20.000 ένοπλοι μετανάστες που φέρουν μαχαίρια από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική απειλούν να εισέλθουν στο έδαφος της ΕΕ μέσω των Βοσνιακών και Κροατικών συνόρων στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με εκθέσεις της εφημερίδας Kronen Zeitung που παραπέμπουν στο Αυστριακό Υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αν και οι ειδικές μονάδες τοποθετήθηκαν στα σύνορα των δύο χωρών, η κατάσταση έγινε περίπλοκη γιατί τώρα σχεδόν όλοι οι μετανάστες που θέλουν να κάνουν την είσοδο είναι οπλισμένοι με μαχαίρια.
«Δεν υπάρχουν πλέον οικογένειες, υπάρχουν επίσης σχεδόν δεν γυναίκες (μεταξύ των μεταναστών στα σύνορα. Σημείωση. ), το 95% αυτών των μεταναστών, οι οποίοι θέλουν να κάνουν την είσοδο, είναι νέοι και σχεδόν όλοι τους είναι οπλισμένοι με μαχαίρια. Έναν από τους αστυνομικούς έχουν ήδη προσπαθήσει να σφάξουν»,-σύμφωνα με τη δημοσίευση των πληροφοριών της Αυστριακής εσωτερικής πολιτικής υπηρεσίας.

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχουν πρόσφυγες από τη Συρία μεταξύ των μεταναστών που επικεντρώνονται στα σύνορα, είναι κυρίως από το Πακιστάν, το Ιράν, την Αλγερία και το Μαρόκο.
Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Αυστριακού Υπουργείου Εσωτερικών, οι κύριοι στόχοι των μεταναστών είναι η Γερμανία και οι σκανδιναβικές χώρες.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης για την άμυνα και την ασφάλεια ανέφερε τον Απρίλιο ότι αναμένει εισροή περίπου 50.000 μεταναστών οι οποίοι θα προσπαθήσουν να περάσουν από τη χώρα στα κράτη της ΕΕ. Επισήμως, ο «δρόμος των Δυτικών Βαλκανίων» των μεταναστών έκλεισε το 2016, αλλά αντί για τον δρόμο Ελλάδα-ΠΓΔΜ-Σερβία-Κροατία πηγαίνουν στα κράτη της ΕΕ μέσω Αλβανίας, Μαυροβουνίου και Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

https://ria.ru/

tokoutsavaki


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

3 thoughts on “RIA Novosti : Δεκάδες χιλιάδες ένοπλοι μετανάστες ετοιμάζονται να μπουν στην ΕΕ

 1. ΟΠΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΛΑΤΖΙΔΗΣ says:

  Σύνορα Κροατίας και Βοσνίας, άρα κυκλοφορούν με μαχαίρια από ποιο πριν. Άρα, όταν στον δρόμο στην Ελλάδα, υπάρχει ενδεχόμενο απόπειρας ληστείας η οτιδήποτε εκ μέρους τους, προς συμπολίτες μας, πρέπει να δρούμε στα πλαίσια της αυτοάμυνας, έχοντας στα υπ όψην, ότι ίσως αντιμετωπίζουμε οπλισμένο.

  Που σημαίνει και ο αστυνομικός οφείλει να δράσει στα πλαίσια αντιμετώπισης ενόπλου υπόπτου, βάζωντας αρχικά το χέρι στο πιστόλι και να παραμείνει σε ετοιμότητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας με σκοπό την απεμπλοκή και κατόπιν βημάτων προς το πίσω, την πυροδότηση του όπλου σε περίπτωση ένδειξης απόπειρας οπλοχρησίας και φονικής βίας εκ μέρους του υπόπτου.

  Στην προκειμένη περίπτωση, ισχύει αυτό και για όσους πολίτες έχουν άδεια οπλοκατοχής, που προβλέπεται να πράξουν τα προαναφερόμενα, να κάνουν νόμιμη οπλοχρησία κατά παράνομης οπλοχρησίας, υπό την προυπόθεση πως ο ύποπτος, εισέρχεται με σκοπό την απόπειρα άσκησης θανατηφόρας βίας, εντός του ιδιωτικού μας χώρου, όπου και δικαιολογείται ο τραυματισμός του από τον νόμιμο οπλοκάτοχο.

  Μάλιστα δύναται να χρησιμοποιηθεί προεραιτικά οποιοδήποτε είδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο, κατά του ασκούντα πρόθεση θανατηφόρας βίας, αρκεί να συνοδεύεται απ την αντίστοιχη άδεια, αν είναι τόξο/ βαλλίστρα/ αεροβόλο/ κυνηγετικό όπλο/ σκοπευτικό όπλο, εκτός κι αν δεν απαιτεί άδεια και είναι μαχαίρι/ τσεκούρι/ ρόπαλο (πλάστης ζυμώματος) κλπ. κλπ.

  Εν τέλη:
  Βάση νόμου, δικαιολογείται στο δικαστήριο η θανατηφόρα βία, εφόσον ο ασκούντας θανατηφόρα βία, δέχεται θανατηφόρα βία.
  Δικαιολογείται επίσης η οπλοχρησία, με σκοπό την άσκηση θανατηφόρας βίας, εφόσον το όπλο συνοδεύεται από άδεια κατοχής και μόνο στον προβλεπόμενο χώρο. Όπως, εντός της οικίας.

  Όλα έχουν να κάνουν, με το πως δικαιολογείται ως αυτοάμυνα στο δικαστήριο.
  Π.χ. αν δεχτείς επίθεση με μαχαίρι έξω και απαντήσεις με μαχαίρι, τότε ναι μεν θεωρείται αυτοάμυνα αλλά κατηγορείσαι για παράνομη οπλοφορία, διότι δεν δικαιολογείς τα μαχαίρι πουθενά αλλού, εκτός από χρήση για λόγους άσκησης θύρας, ψαρέματος, κατασκήνωσης/διαβίωσης στην φύση, στο βουνό κλπ. κλπ. και φυσικά θα πρέπει να μπορεί ν αποδειχτεί.
  Αν ας πούμε κυκλοφορείς με μαχαίρι στην πόλη, δεν δικαιολογείται.

  Μια εναλλακτική είναι τα τέιζερ, τα γκλόπ και τα σπρει πιπεριού. Τα οποία δυστυχώς απαγορεύονται στην Ελλάδα, για λόγους πολιτικής Μ@@Σ που δέρνει αυτόν τον τόπο!

  Πάντως και από άποψη νομικής πλευράς, ειδικά αν έχετε λέγειν και είστε διαβασμένοι, θα μπορέσετε να δικαιολογήσετε τα πάντα στα δικαστήρια, εφόσον όντως ήσασταν σε αυτοάμυνα και σύμφωνοι με τον νόμο. Απλά θέλει καλή συνενόηση με τον δικηγόρο.

  π.χ. στο δικαστήριο, δεδομένου την προέλευση από τριτοκοσμικές χώρες του Πακιστανού εγκληματία, όπου κυκλοφορούν χύμα και οπλισμένοι, θεωρήσατε πως ήταν οπλισμένος.
  Μπορείτε και αυτό να το χρησιμοποιήσετε ως επιχείρημα, ρισκάρετε όμως παράλληλα να κατηγορηθείτε από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου ως ναι μεν νόμιμος από άποψη οπλοχρησίας αλλά με ρατσιστικό κίνητρο σ’οτι αφορά την άσκηση θανατηφόρας βίας.

  Δηλαδή μιλάμε για τραγικά πράγματα, οπότε θέλει προσοχή στο τι λέτε.

  Από κει και πέρα, το τι λέει ο Τόσκας ο υπουργός, γράψτε το στ @@ σας, γιατί αυτά που λέει είναι γελοία και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και με τον ποινικό κώδικα, απλά θέλει να σας φοβήσει, εξυπηρετώντας την κοινωνική μηχανική του Σύριζα.

  Τι κάνουμε βέβαια αν ο δικαστής είναι λαμόγιο Συριζαίος και πέσουν οι ΜΚΟ του Σόρος πάνω σας; Έτσι έγινε και με μια ληστεία της προάλλες και κάναν πορεία οι αναρχικοί υπερ του ληστή.

  Τι να κάνουμε ρε παιδιά; Δεν το ξέρετε ότι θα μας ζητήσουν να παραδώσουμε τα όπλα; Θα το κάνουν. Τι θα κάνετε; Θα τα παραδώσετε; Άρα θα παραδώσετε και την ζωή σας και το σπίτι σας, σ αυτούς που θα σας επιτεθούν εν όψει πτώχευσης της χώρας; Όπου δεν θα λειτουργεί καν ο νόμος; Και θα γίνεται της κακομοίρας παντού;
  Αξίζει για μερικές βδομάδες μέχρι να καταρρεύσουν όλα, να προλάβετε μια βδομάδα πριν το μπαμ π.χ. να μπείτε φυλακή; Η αξίζει για μια βδομάδα, δυο, τρεις, ενα μήνα όσο να ναι, να στε ελεύθεροι φυγάδες και μετά σκέτο ελεύθεροι και με την οικογένειά σας, που θα κερδίσει έναν ένοπλο φύλακα;

  Kαι κάτι ακόμα. Στο δικαστήριο δικαιολογείται και η άσκηση σύλληψης κατά υπόπτου, σε περίπτωση απουσίας της αστυνομίας από το συμβάν. Αρκεί να κάνετε σύλληψη και να μην προβείται σε κακοποίησή του κατά την σύλληψη, π.χ. αδικαιολόγητο ξυλοδαρμό ενώ τον έχετε δεμένο.
  Προβλέπεται, τουλάχιστον μέχρι να κάνουν συνταγματική αναθεώρηση, αν προλάβουν, που δεν θα προλάβουν.

  Επίσης, αν η αστυνομία, κατά ενόπλου υπόπτου π.χ. τζιχαντιστή που κρατά ομήρους, στην περίπτωση προβλέπεται να προβεί σε εξουδετέρωσή του, μέσω άσκησης θανατηφόρας βιας, τότε στο δικαστήριο, πάλι θα μπορείτε να το δικαιολογήσετε, σε περίπτωση που το κάνετε εσείς κατόπιν απουσίας της αστυνομίας, αρκεί να υφίσταται απόδειξη και μαρτυρία, πως αν δεν το κάνατε θα κινδυνεύανε π.χ. συμπολίτες σας άμεσα.
  Θα αθωωνόσασταν, υπό την προυπόθεση πως δεν θα χώνονταν οι πολιτικοί στην υπόθεση.

  Και επειδή το κουράζουμε πολύ το θέμα, τ’αυτονόητα δηλαδή, για να μη σπάτε το κεφάλι σας, υπάρχει μια ρήση/συμβουλή που μαθαίνει κάποιος κατά την θητεία του στον στρατό και λέει, »ότι δεν βλέπεται, προβλέπεται»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *