ΡαδιοΓραφήματα 13/1/17 (το γράψαμε 11/1/17)

ΡαδιοΓραφήματα 13/1/17 (το γράψαμε 11/1/17)

 

Loading...

5 thoughts on “ΡαδιοΓραφήματα 13/1/17 (το γράψαμε 11/1/17)

 1. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ.

  ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ.

  Υ.Γ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΜΦΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ, Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.

  • vasoula2908 says:

   Τον άκουσα να λέει για Σαϊεντολογία παλιότερα… για σατανισμό δεν ξέρω… έχεις συγκεκριμένα στοιχεία? Γμτ, κι έχει φοβερά τραγούδια… Σκεφτόμουν να βάλω το «Είμαι Ελληνας»… αλλά αν όντως παίζει αυτό που λες, χμ… δυσκολεύομαι. Έχεις άλλο μουσικό χαλί να προτείνεις? (σκεφτόμουν κάτι από τα αντιστασιακά αντιμνημονιακά του Μητσιά αλλά αν έχεις κάτι καλύτερο, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις). Ευχαριστούμε.

 2. Ανώνυμος says:

  Προς την Βασούλα… την σύνταξη που παίρνεις θα στην μειώσουν στα 200€, διότι προς το παρόν δεν τους συμφέρει να στην κόψουν, λόγο κάρτας του πολίτη… το «ελληνικό» κράτος δεν είναι εκδικητικό, πρώτα θα σου δώσει την ευκαιρία να υποταχθείς στην θέληση την ιουδαιοχαζάρικης Ν.Τ.Π…. αν δεν υποταχθείς, θα σε κυνηγήσει! Ότι έγκλημα είχαν κάνει οι γηγενής ινδιάνοι των σημερινών Η.Π.Α. όπου σχεδόν τους εξαφάνισαν, το ίδιο έγκλημα έχεις κάνει και εσύ και θα προσπαθήσουν πολύ σοβαρά να σε εξαφανίσουν, όσο ποιο ήσυχα γίνεται. Όλα αυτά τα «τρελά» γίνονται κάτω από το πρίσμα μετασχηματισμού των ιερατείων πάνω στον πλανήτη, έτσι νέες γεωπολιτικές δυναμικές αναδεικνύονται, όπου πάνω σε αυτές τις νέες δυναμικές συνομοσπονδιοποίησης (απαλλοτρίωσης των εθνικών κρατών) και αναλόγως τα συμφέροντα, πολλοί λαοί θα συνθλιβούν κάτω από μια προπαγάνδα ψυχαναγκασμού πλαστών αντιθέτων και αίολων ενοχών, ώστε να δεχθούν αυτές τις ανισόρροπες και επόδυνες αλλαγές για αυτούς, όσο το δυνατόν ποιο ήπια. Βασικά μας λένε ότι γίνεται εναντίων μας, γίνεται για το καλό μας, αλλά επειδή είμαστε φασίστες, ίσως και ρατσιστές δεν μπορούμε να το καταλάβουμε!! Το βασικό σχέδιο για την χώρα των Ελλήνων λέει για ισλαμική δημοκρατία και ομοσπονδιοποίηση με την σημερινή Τουρκία με κέντρο την Κωνσταντινούπολη… το επόμενο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, η προπαγάνδα των πολιτικών, των δημοσιογράφων κ.λ.π. θα επικεντρωθεί… στον ψυχαναγκασμό του να δεχθείς οπωσδήποτε, στο όνομα αίολων ενοχών, την ποιο φανατική θρησκεία του πλανήτη! Εάν δεν δεχθείς τον πολιτικό αμοραλισμό (για τους δεξιούς η αριστερούς πολιτικούς), η θρησκευτικά (για τους σουνίτες μουσουλμάνους) ισλαμικό φανατισμό τους… θα χαρακτηρίζεσαι ως φασίστας! Και είναι γνωστό το τι έκαναν οι φασίστες στον Β΄Π.Π.! Το ίδιο έργο έχει παιχτεί ιστορικά αρκετές φορές… για παράδειγμα, οι Ρωμαίοι (Λατίνοι) σταύρωσαν τον Ιησού Χριστό και έκαναν σφαγές χριστιανών… αλλά το ιερατείο τους Έλληνες σατανοποίησε ως ειδωλολάτρες και εθνικούς, ενώ στην τελική τους αφόρισε, σε μια πανηγυρική λειτουργία την Κυριακή της Ορθοδοξίας! Όσοι γνωρίζουν ιστορία, καταλαβαίνουν το τι έρχεται… αυτή την φορά οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, όπως άλλοτε οι πρόγονοι τους, θα κατηγορηθούν ως Ορθόδοξοι (κατά τον θρησκευτικό ορισμό ειδωλολάτρης) και φασίστες (κατά τον εθνικό προσδιορισμό του εθνικού), δηλαδή οπαδοί της μη αφομοίωσης. Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *