08:59 - 06/04/2021

Πτώση ρεκόρ κρουσμάτων στο Τέξας 3 εβδομάδες μετά την άρση διατάγματος για μάσκα!

Ο μέσος όρος των κρουσμάτων του covid19 στην Πολιτεία του Τέξας έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα καθώς εδώ και 3 εβδομάδες ήρε το διάταγμα περί υποχρεωτικής μάσκας….

Τα κρούσματα του coronavirus έπεσαν σ΄επίπεδο ρεκόρ στην Πολιτεία του Texas περίπου 3 εβδομάδες αφότου αυτή ήρε το διάταγμα της μάσκας και ξανάνοιξε τις επιχειρήσεις αναφέρει το newsweek 29/3/21

«Σήμερα το εβδομαδιαίο ποσοστό θετικότητας σε Covid έπεσε εκ νέου στο πιο χαμηλό επίπεδο καταγραφής: 4,95%. Οι νοσηλείες μειώθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο των 6 μηνών. Αυτή την εβδομάδα έχουμε 1 εκατομμύριο διαθέσιμα εμβόλια”, έγραψε ο Κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott σε ένα tweet την Κυριακή».

Το ποσοστό θετικότητας των tests σε 4,95% είναι το πιο χαμηλό που η Πολιτεία αυτή γνώρισε από την αρχή της πανδημίας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Τέξας, τουλάχιστον 1.900 κρούσματα αναφέρθηκαν την Κυριακή, που είναι ο χαμηλότερος ημερήσιος αριθμός για την Πολιτεία από τις αρχές Ιουνίου.

Τα δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ δείχνουν ότι ο εβδομαδιαίος μέσος αριθμός κρουσμάτων στο Τέξας μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από τα μέσα Ιουνίου. Σύμφωνα με το CDC, το Τέξας είχε κατά μέσο όρο 3.783 καθημερινά κρούσματα από τις 27 Μαρτίου.

Το tweet του Abbott σημειώνει επίσης ότι οι νοσηλείες μειώθηκαν στο χαμηλότερο αριθμό τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Υγείας του Τέξας (DSHS), 3.104 ασθενείς με COVID-19 βρίσκονταν σε νοσοκομεία σε ολόκληρη την Πολιτεία από το Σάββατο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Πολιτεία δεν έχει καταγράψει αυτόν τον χαμηλό αριθμό από τις 19 Σεπτεμβρίου, όταν υπήρχαν 3.081 νοσηλείες.

Μέχρι τη Δευτέρα, το Τέξας έχει αναφέρει περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και τουλάχιστον 47.156 θανάτους.

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh