03:57 - 07/09/2017

Ψυχοπαθείς εκτός ελέγχου!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Θα το πω στους αναγνώστες μου όσο πιο ευγενικά μπορώ, αλλά όπως δεν το έχω πει ποτέ άλλοτε στα 5 ολόκληρα χρόνια ζωής της AllNewz:

Αν δεν ξεσηκωθείς τώρα, γαμώ το κέρατο μου, σε λίγο θα σε διαγράψουν από τον χάρτη! Κι εσένα, κι εμένα κι όλους μας!

Οι παγκόσμιοι ψυχοπαθείς που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη είναι πλέον εκτός ελέγχου. Έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν στο σύμπαν προκειμένου να σε δουν να πέφτεις στα τέσσερα και να προσκυνάς την Πανθρησκεία τους, την Κλιματική Αλλαγή.

Κι αν το προσέξεις και κάτσεις λιγουλάκι να το σκεφτείς, αυτή η θρησκεία είναι κοινή από τη δεξιά μέχρι την αριστερά. Τι Ν.Δ., τι κεντρώοι, τι Σοσιαλιστές, τι αριστεροτέτοιοι, όλοι σπρώχνουν την ατζέντα των καιρικών τρομοκρατών. Επιτρέπεται 12χρονο να έχει φάει τόση πλύση εγκεφάλου ώστε να λέει αυτό που τρέμω για το μέλλον μου είναι ο υπερπληθυσμός και η έλλειψη τροφής; Τι κάνουν σε αυτά τα παιδιά; Ασελγούν πάνω στην ψυχή τους και τα τρομοκρατούν με ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΡΌΠΟ, που τρομοκράτησαν κι εμένα στην ηλικία τους, μισό αιώνα πίσω, με τα απανωτά δημοσιεύματα “Έρχεται εποχή Παγετώνων”. Τα θυμάμαι σαν να ήταν χτες και τον κρυουλιάρη πατέρα μου να αναρωτιέται τι θα απογίνουμε; Τώρα, πως από εποχή παγετών πήγαμε στην υπερθέρμανση του πλανήτη σε 2-3 δεκαετίες, ένας Αλ Γκορ ξέρει!

Πόση προπαγάνδα αντέχεις;

Πρώτα θα παγώσεις:

December 24, 1979 | Vol. 114 No. 26

January 31, 1977 | Vol. 109 No. 5

December 3, 1973 | Vol. 102 No. 23

Μετά θα ψηθείς:

April 9, 2001 | Vol. 157 No. 14

Global Warming: Be Worried. Be Very Worried | Apr. 3, 2006

April 9, 2007 | Vol. 169 No. 15

Από το τέλος δεκαετίας ’70 στο νέο αιώνα, κάποιος γύρισε το διακόπτη κι από παγετώνα πήγαμε σε υπερθέρμανση! Μετά έγινε “κλιματική αλλαγή”, για να μην ξέρεις τι σου γίνεται.

Και πάμε στο κορυφαίο και δια ταύτα:

October 3, 2005 | Vol. 166 No. 14

Αλήθεια, κάνουμε ΕΜΕΊΣ τους τυφώνες και τις καταιγίδες χειρότερους; ΕΜΕΊΣ;;;

“Έρχεται η Irma”!

Καθώς το Τέξας μετρά ακόμη τις «πληγές» του από τον τυφώνα Χάρβεϊ που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 47 ανθρώπους, προκάλεσε τεράστιες καταστροφές και ανάγκασε 1.000.000 πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ο τυφώνας Ίρμα, που δημιουργήθηκε στα ανατολικά του Ατλαντικού Ωκεανού, έχει ισχυροποιηθεί σε τυφώνα κατηγορίας 3 και απειλεί τα νησιά της Καραϊβικής, προς τα οποία κινείται, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να φτάνει μέχρι τις ΗΠΑ.

Αυτά κι άλλα πολλά γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τον επερχόμενο τυφώνα ΄Ιρμα που “δημιουργήθηκε” στα ανατολικά του Ατλαντικού Ωκεανού. Δείτε τα topics:

Οι μετεωρολόγοι έχουν σοκαριστεί από το πόσο γρήγορα δημιουργείται η Ίρμα και ουδείς γνωρίζει που θα χτυπήσει. Γιατί δεν ρωτάτε ψηλά; Όχι τον Θεό, τους καιρικούς τρομοκράτες που έχουν όλον τον απαραίτητο στρατιωτικό εξοπλισμό να δημιουργούν τέτοιες καιρικές βόμβες;

The National Huricane Center originally suggested that Irma was going to remain relatively low grade for a while as it crossed the first part of Atlantic. However, it is rapidly intensifying and is already on the verge of being a major hurricane. That was not expected. So, this may be an interesting storm. – scienceblogs.com/

Ο τυφώνας αναμένεται να σβήσει από τον χάρτη ολόκληρες πόλεις και να θερίσει ψυχές. Κι άλλες ψυχές που θα προστεθούν στην εξαιρετικά πλέον μακρά λίστα των θυμάτων του καιρικού πολέμου, του γ’ Π.Π. πολέμου που έχουν εξαπολύσει οι ψυχοπαθείς γκλομπαλιστές ενάντια στους λαούς!

Ξαναλέω, αν δεν ξεσηκωθείς τώρα ενάντια στην κλιματική τρομοκρατία, μια μέρα ίσως είναι και η δική σου, η δική μου, η δική μας σειρά για delete, κι όπως είδες, κι εδώ κάθε χρόνο χοντραίνει το παιγνίδι. Διαφύλαξε και τα παιδιά σου από την προπαγάνδα που γίνεται ακόμα και στα σχολεία. Διαφύλαξε την ψυχική του υγεία και κράτα το μυαλό του ήρεμο και καθαρό. Τα γεμίζουν ενοχικά συναισθήματα ότι επιβαρύνουν με το οικολογικό τους αποτύπωμα τον πλανήτη και ευθύνονται τα ίδια για την κλιματική αλλαγή.

To όνομα Irma έχει ρίζα από παλιό γερμανικό όνομα, irmin,  που σημαίνει Κόσμος και το όνομα σημαίνει… Θεά του Πολέμου. Ε; Είπατε κάτι; Καιρικό πόλεμο έχουμε!

Η Ίρμα στις 29 Αυγούστου και σήμερα

AllNewz

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Η αντοχή δεν έχει όρια…μερικές φορές . Στο αποδεικνύει ο χρόνος που περνά . Ειδικά όταν περνάς ένα συμβάν και επαναλαμβάνεται αυτό το γεγονός σε κάνει περισσότερο αναίσθητο και φυσικά ατάραχο. Οποιασδήποτε προβολές τις αφήνεις να έρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται.
  Ψυχοπαθείς με ψυχή γεμάτο πάθος; Το πάθος δεν σε πάει πουθενά . Σε οδηγεί αλλά κάποια στιγμή σβήνει.. Άλλο πρέπει να έχει ψυχή μαζί της..

 2. Υπαρχει ο απλουστερος τροπος να αμυνθεις και φυσικα
  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !!!! ΠΟΙΟΣ;………………..ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ.!!!!!!!!!!………………ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΥΤΟΥ !!!!!————-ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ …ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!!…ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ , Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ !!!!….ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΝ ΗΜΑΣ !!! Αμην !!!!

  • Σάλτα γαμήσου ρε θρησκόληπτε καραγκιόζη!!!

   • Βουβασου δαιμονιο , για παντα !!!—–ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ , και τσιριζεις γιατι ΞΕΡΕΙΣ τι ερχεται !!!!——-Βρωμοσκοπος σας , να συμπαρασυρετε οσες ψυχες περισσοτερες στην αβυσσο σας !!! Ετσι;————-ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΗ ΟΜΩΣ !!!!—————-Βελαζε οσο θες ,ΤΡΑΓΕ !!!

 3. Λύση υπάρχει για την κλιματική αλλαγή και ονομάζεται αυτοκτονία των αναπτυγμένων λαών ξεκινώντας από τους πιο πλούσιους. Θέλει να δώσει το καλό παράδειγμα ο Αλ Γκορ, ο Μπιλ Γκέιτς, η Goggle, το Time, να κλείσουν τις εταιρείες τους πρώτα και μετά να δώσουν το καλό παράδειγμα αυτοκτονοντας.

 4. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; 09/07/2017 @ Σεπτέμβριος 7, 2017 4:57 μμ

  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*