Προβλέψεις του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, τις οποίες δεν γνωρίζατε.

Οι συζητήσεις για την έναρξη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου ακούγονται ολοένα και περισσότερο, μερικοί υποστηρίζουν μάλιστα ότι ήδη διεξάγεται σε υβριδική μορφή. Και τι λένε οι προφήτες γι ‘αυτό; Στη Ρωσία, η προφητεία της Vanga είναι γνωστή, αλλά στον κόσμο σπάνια αναφέρεται, πιθανώς λόγω της Ρωσοφιλίας. Σας προσφέρουμε τις προβλέψεις των δημοφιλών δυτικών διηγημάτων σχετικά με αυτό το θέμα.

1. Πρόβλεψη της 90-χρονης Νορβηγίδας Gunhild Smelhus (Gunhild Smelhus) από το χωριό Valdre, έχει καταγραφεί το 1968 από τον Πάστορα Εμμανουήλ Minos-Tollefsen (1925-2004) – ένας από τους πλέον σημαίνοντες ευαγγελιστές κήρυκες της Νορβηγίας. «Ο τρίτος πόλεμος θα είναι η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία, δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από μια πολιτική κρίση και να αρχίσει ξαφνικά – είπε η Smelhus – Η ευημερία της Ευρώπης και η απατηλή αίσθηση ασφάλειας θα κάνει τους ανθρώπους να απομακρυνθούν από τη θρησκεία,οι εκκλησίες θα είναι άδειες και θα μετατραπούν σε μέρος διασκέδασης.». Το σύστημα αξιών θα αλλάξει επίσης: «Οι άνθρωποι θα ζουν όπως ένας σύζυγος, αν και δεν παντρεύονται». «η πατρότητα πριν από το γάμο και η μοιχεία στο γάμο θα είναι φυσική»! «Η τηλεόραση θα είναι γεμάτη βία, τόσο σκληρή ώστε θα διδάξει στους ανθρώπους να σκοτώνουν»

Σαν ένα από τα σημάδια του πλησιέστερου πολέμου, η Smelhus ανέφερε το κύμα της μετανάστευσης: «Οι άνθρωποι από φτωχές χώρες θα έρθουν στην Ευρώπη, θα έρθουν επίσης στη Σκανδιναβία και στη Νορβηγία». Η παρουσία μεταναστών θα οδηγήσει σε ένταση και κοινωνική αναταραχή. «Θα είναι ένας σύντομος και πολύ σκληρός πόλεμος, και θα τελειώσει με μια ατομική βόμβα». «Ο αέρας θα είναι τόσο μολυσμένος που δεν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε, στην Αμερική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία – σε πλούσιες χώρες – το νερό και το χώμα θα καταστραφούν». «Και εκείνοι που ζουν σε πλούσιες χώρες θα φεύγουν σε φτωχές χώρες, αλλά θα είναι τόσο σκληροί για εμάς όσο ήμασταν εναντίον τους», λέει ο νορβηγός πάστορας στις σημειώσεις του.

2. Στα Βαλκάνια είναι πολύ δημοφιλής ο Σέρβος οραματιστής Mitar Tarabich (πέθανε το 1899) – ένας χωρικός από το χωριό Κρεμνά. Είπε ότι ακούει φωνές στο κεφάλι του που του είπαν για την τύχη του λαού και του κόσμου. Στις προφητείες του είδε επίσης «στήλες προσφύγων στα σύνορα της Σερβίας».

«Σε αυτόν τον πόλεμο, οι επιστήμονες θα εφεύρουν τις πιο διαφορετικές και παράξενες οβίδες που με τη έκρηξη, αντί να σκοτώνουν, θα μαγέψουν όλα τα έμβια όντα -. Άνθρωποι, στρατός,και τα βοοειδή θα βρίσκονται υπό την επήρεια της μαγείας για ύπνο, αντί του αγώνα, αλλά στη συνέχεια θα ξυπνούν και πάλι. «» Εμείς (οι Σέρβοι – Ed. ) Δεν θα πρέπει να πολεμήσουμε σε αυτόν τον πόλεμο, άλλοι θα πολεμήσουν πάνω από το κεφάλι μας «, δήλωσε ο Tarabich. Σύμφωνα με τον μάντη, η τελική σύγκρουση θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη: «Μόνο μια χώρα στο τέλος του κόσμου, που περιβάλλεται από θάλασσα και είναι τόσο μεγάλη όσο η Ευρώπη μας, θα ζουν με ειρήνη και χωρίς προβλήματα.» Ποια χώρα, ο αναγνώστης,ας το μαντέψει μόνος του.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο απόγονος του Γιοβάν Τάραμπιτς, ο οποίος πέθανε το 2014, προέβλεψε ότι η κύρια μάχη θα ήταν μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Ως αποτέλεσμα, η Κωνσταντινούπολη θα γίνει και πάλι ορθόδοξη και «ένας Ρώσος άνθρωπος θα απελευθερώσει όλες τις ορθόδοξες και τις σερβικές χώρες».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3. Ο Βαυαρός προφήτης Matthias Shtromberger (Matthias Stormberger) (1753-;) Ήταν ένα συνηθισμένο βοσκός. Ο ίδιος προέβλεψε ότι μετά το τέλος του μεγάλου πολέμου θα έρθει η «τρίτη καθολική φωτιά.» «Ο τρίτος πόλεμος θα είναι το τέλος πολλών λαών. Σχεδόν όλες οι χώρες θα λάβουν μέρος σε αυτό, εκατομμύρια άνθρωποι … θα πεθάνουν παρά το γεγονός ότι δεν είναι στρατιώτες. Τα όπλα θα είναι επίσης εντελώς διαφορετικά «. «Μετά τον μεγάλο πόλεμο, ένα μεγάλο αγρόκτημα μπορεί να αγοραστεί για δύο ή τρία χρυσά νομίσματα», ανέφερε ο Stromberger για τον μεταπολεμικό κόσμο.

4. Ένας άλλος Γερμανός διηγητής, επίσης από τη Βαυαρία, – ο Alois Irlmaier (1894-1959), οικοδόμος συντριβανιών, – βοήθησε να αναζητήσει τους αγνοούμενους στον πόλεμο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε δει «εικόνες» με τα μελλοντικά γεγονότα. «Ο κόσμος θα εκραγεί ξαφνικά, αλλά θα προηγηθεί ένα εξαιρετικά εύφορο έτος», είπε. Δύο αριθμοί πρέπει να σχετίζονται με την ημερομηνία έναρξης του πολέμου – 8 και 9.

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ανατολής (μουσουλμανικός στρατός -. Ed. ) Ευρεία μπροστά θα μετακινηθούν στη Δυτική Ευρώπη, θα πρέπει να αγωνίζονται στη Μογγολία …Η Λαϊκή Δημοκρατία θα κατακτήσει την Ινδία.Το Πεκίνο κατά τη διάρκεια αυτών των μαχών θα εφαρμόσει βιολογικά όπλα του … Πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στην Ινδία και τις γειτονικές χώρες. θα χαθούν. στην Ανατολή, θα αγωνιστεί το Ιράν και η Τουρκία. στη Ρωσία θα είναι μια επανάσταση και εμφύλιος πόλεμος. θα υπάρξουν πολλά πτώματα στους δρόμους, κανείς δεν θα τους μαζέψει, οι Ρώσοι και πάλι πιστεύουν στο Θεό και θα αποδεχθεί το σημείο του σταυρού. Πόσο καιρό θα κρατήσει όλο αυτό το τελευταίο, δεν ξέρω. Στο Είμαι τρία νύχια, ο τρίτος φέρνει ειρήνη, όταν τελειώσει, μερικοί άνθρωποι θα πεθάνουν, και οι υπόλοιποι θα φοβούνται τον Θεό «.

5. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ δημοφιλής,ο οραματιστής Albert Pike (1809-1891) – ένας Αμερικανός στρατιώτης, ποιητής και ανώτερος Mασόνος, ο ιδρυτής της «Εκκλησίας του Σατανά». Σε επιστολή της 15ης Αυγούστου 1871 έως την ιταλική κτίστη και επαναστατική Giuseppe Mazzini, ο Pike περιέγραψε την παρασκήνια των τριών παγκοσμίων πολέμων. Προέβλεψε τον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ως εφεύρεση του Ιλουμινάτι.Στο Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο,ο Pike είδε τη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και του μουσουλμανικού κόσμου.

«Αυτός ο πόλεμος πρέπει να διεξάγεται με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ και το Κράτος του Ισραήλ να εκμηδενίζονται αμοιβαία.» Αν και η ύπαρξη των Iλουμινάτi θεωρείται από κάποιους ως μια θεωρία συνωμοσίας,Ο Pike στα τέλη του ΧΙΧ αιώνα , δήλωσε : «Είμαστε στον έλεγχο του Ισλάμ, και θα το χρησιμοποιήσουμε για να καταστρέψει τη Δύση.»
Σύμφωνα με τον Pike, ο κόσμος μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο θα αποτελέσει το βασίλειο του Λούσιφερ «Οι άνθρωποι, απογοητευμένοι με τον Χριστιανισμό, του οποίου το ιδεολογικό πνεύμα με αυτό το θέμα είναι χωρίς πυξίδα που δείχνει την κατεύθυνση για να δώσει το καθαρό δόγμα του Εωσφόρου», – έγραψε ένας σατανιστής.

6. Ας τελειώσουμε την αναθεώρηση με τις προβλέψεις της βουλγάρας μανουάρου Vanga . Οι Ρώσοι την πιστεύουν, επειδή οι προφητείες της ήταν εκπληκτικά ακριβείς. Όσον αφορά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν από το θάνατό της για το ζήτημα της έναρξης του πολέμου, απάντησε: «Ακόμα και η Συρία δεν κατέρρευσε». Ως εκ τούτου, το συμπέρασμα – δεν μπορείτε να αφήσετε τη Συρία να πέσει, το οποίο κάνει η Ρωσία.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται να ξεσπάσει ένας τρίτος πόλεμος ή, όπως κάποιοι ισχυρίζονται, ήδη διεξάγεται με τη μορφή μικρότερων συγκρούσεων, αναμφισβήτητα θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στο θάνατο του πολιτισμού. Ο Αλβέρτος Αϊνστάιν δήλωσε σχετικά: «Δεν ξέρω τι είδους όπλα θα χρησιμοποιηθούν κατά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ο τέταρτος θα συμβεί με μπαστούνια και πέτρες …»

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ : Corfiatiko

Loading...

3 thoughts on “Προβλέψεις του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, τις οποίες δεν γνωρίζατε.

 1. Ακομα δεν καταλαβαίνετε; says:

  Κυριοι οταν τα καστρα εχουν πλεον τον εχθρο εντος των πυλων ..εχουν χασει την μαχη .Μην λέμε πλεον για Κερκόπορτα..Εδω εμεις τους ανοίξαμε τις πυλες και τους υποδεχθηκαμε μετα βαιων και κλαδων .Το λεω με πονο καρδιας …τετελεσται ..η μαλλον “asah”για να το καταλάβουν καλύτερα αυτοί που με μεγάλη υπομονή και επιμονή μας έσκαψσν για μια φορά ακόμα τον λάκκο …ερχονται εξελιξεις που θα ειναι τραγικες.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.Θα το πω και ελπίζω κάποιοι να το καταλάβουν.Δεν υπάρχουν συμπτώσεις όλα είναι προγραμματισμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.Εάν δεν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το τελικά αναμενόμενο.ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,Το δημιουργούν ώστε να βγει το αναμενόμενο τελικό αποτέλεσμα.
  Tο αφεντικο ειναι ενα οι δουλοι πολλοι .Η κορυφη ανηκει σε εναν .Καποιοι θα παραμεινουν οι περισσοτεροι θα φυγουν .Τα μηχανικα σωματα θα κυβερνανε τον δικο σου εγκεφαλο .Στα κουτια θα ζουμε με τεχνητο ηλιο .Το κλαμα δεν θα σταματαει .Τα καλωδια θα τρεφουν τις ακριδες που θελουν να ζησουν για παντα…
  TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ..
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ  ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ  .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .

 2. ΚΑΡΙΜΠΟΥ says:

  ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΣΗ ΦΥΛΛΩΝ ΚΟΚΑΣ Κ ΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΚΑΠΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΥΛΙΓΜΕΝΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ….
  Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΠΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ….
  ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΕ ΖΙΦ…?
  ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ Κ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ…..
  ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ…..
  ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…!
  ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΥΧΤΑΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΖΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑ….
  Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΚΕΙ..!
  Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ !!
  ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΒΟΛΕΥΒΟΣΑΝΤΕ…!
  ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΤΙΡΝΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!!!!!!!!
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ
  ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΙ
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΑΚ ΣΝΕΙΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ!!
  ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑΤΟΥΣ…. ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ
  ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ…!
  ΑΑΑΑΧΧΧ ΟΕΑ ΜΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑ ΛΕΓΕΣ !!!!!!!!!!
  ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΕΣ…………!!

 3. Αθανασιος says:

  Δεν ειναι ο πολεμος πια με σπαθια και βομβες!..Ειναι πνευματικος ειναι η θλιψη και ο φοβος που γεννα ο εσχατος ψευτικος κοσμος των σατανιστων αφενταδων του. Η ανασταση και λυτρωση ολων των δικαιων ανρωπων ερχεται..λιαν συντομως κολοβοθισονται οι ημερες της θλιψης ! και ο λυτρωτης Ιησους Χριστος μας για ολους τους συνεσταυρωμενους μαζι του ανθρωπους που τον αγαπησαν τον πιστεψαν και ζητησαν την συγχωρεση του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *