09:11 - 15/09/2017

Προσπαθούν οι Σιμπσον να μας δείξουν να κοιτάξουμε στις 23 Σεπτεμβρίου

Προσπαθούν οι Σιμπσον να μας δείξουν να κοιτάξουμε στις 23 Σεπτεμβρίου..

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 19
  4
  Παραμύθια παραμυθιών που μας παραμυθιάζουν για να κοιμηθούμε για να μην ενοχλούνται στο μεγάλο φαγοπότι τους … Το πρόβλημα δεν είναι οι πηγές των παραμυθιών αλλά οι σταθμοί αναμετάδοσης …
 2. 9
  8
  ΝΙΚΕΛΟΝΤΕΟΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ
  • 0
   0
   ΣΑΝ ΣΥΝΑΞΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ.ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ.
 3. 8
  2
  Στο δίαολο οι δολοφονοι των λαών μπασταρδοι αμερικανοι
 4. 8
  1
  ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 24 ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΛΕΝΕ 23 ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΡΟΑΙΤΗΜΑΣΤΟ.
 5. Μανιάτη Βηρσαβεέ 15 Σεπτεμβρίου 2017 @ 13:29
  5
  1
  Το Ροβινσώνα Κρούσο τον ξεχάσατε ή ακόμα το τρίγωνο των βερμούδων
 6. 6
  2
  ΡΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΚΟΡΟΗΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΛΥΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΙΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟ !!!ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΠΩΣ !!! ΕΞΑΛΟΥ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΗΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΙΔΙΑ !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί