13:02 - 10/02/2017

ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ..

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Υπάρχει εννοιολογική διαφορά μεταξύ των λέξεων διάβασμα, ανάγνωση και μελέτη. Όσο αφορά το βίντεο… το συλλογικό υποσυνείδητο (που έχω κάνει αρκετές αναφορές με ίσως το λάθος όρο συλλογικό ασυνείδητο μιας και δεν το εντοπίζουμε), όπως και η συλλογική πραγματικότητα αποτελούνται από τριαδικότητες, και οπωσδήποτε δεν θα κάνω αναφορά σε αυτές. Ο κοινός νους, η κοινός Λόγος, αλλά γενικά τα ανώτερα και κατώτερα ένστικτά εν εδρεύουν στο παρασκήνιο, πέραν από τις τρεις διαστάσεις, σε αυτό το πεδίο που δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε. Η επιστήμη της κινησιολογίας υπάγεται στην νευρολογική επιστήμη, τα νευρικά κύτταρα είναι αθάνατα και εμπεριέχουν ανεπηρέαστες πληροφορίες εκ γενετής, σε σχέση με τα ερυθρά που είναι θνητά και οι όποιες πληροφορίες που εμπεριέχουν, διεμβολίζονται κατά την γέννηση τους μέσω συχνοτήτων! Μια μικρή αναφορά για την παρεμβολή στην καταγραφή πληροφοριών κατά την γέννηση των ερυθρών κυττάρων έχω γράψει εδώ: http://katohika.gr/sinomosia/trilogia-tou-kathrepti-otan-xoligount-apokaliptei-tin-krifi-alitheia-alla-antestramena-ta-stratopeda-kalon-kakon/#comment-319279 Το ψεύτικο εγώ, είναι ένα αρχέτυπο θηρίο που και αυτό αναπτύσσεται σε τριαδικές συχνότητες, που τρέφονται από αρχέγονα ένστικτα σχηματίζοντας – διαμορφώνοντας ένα είδωλο… όταν το ψεύτικο εγώ – είδωλο τρέφεται από τα αρχέγονα ένστικτά, όπως φόβο, φθόνο, ζήλια κ.λ.π., τότε είδωλο του ψεύτικου εγώ, αποκτά ύπαρξη. Ο φόβος (ως ένστικτο) και η ελπίδα για κάτι το απατηλό – ματαιοδοξία, κενοδοξία, αποτελούν τροφή για το είδωλο του ψεύτικου εγώ, η αρχέτυπου θηρίου. Ο κάθε νοήμων άνθρωπος ως άλλος Ηρακλής μετά την γένεση του άθλου (γενέθλια), καλείται να μετέχει σε μια σειρά προσωπικών εσωτερικών άθλων, κατά των γενέθλιο Δαίμονα του… όπου ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο έλεγχος (και όχι θάνατος) του ψεύτικου εγώ, και το είδωλο του αρχέτυπου θηρίου. Χρειάζονται μεγάλα ποσά ενέργειας για κάθε μια νίκη του ανθρώπου – Ηρακλή, για τον έλεγχο επί των τριαδικών επιπέδων των αρχέτυπων θηρίων, όπου έτσι αναβαθμίζεται το μαγνητικό πεδίο ενέργειας (πλατωνικός έρωτας) και κατά επέκταση το κινησιολογικό μέρος, όπου ο άνθρωπος μετουσιώνεται βιολογικά σε Ωκυπέτη – γοργοπόδαρο, έτσι ο άνθρωπος – Ηρακλής, μετέχει στον Λόγο, αρχικά ανάμεσα σε 2 κόσμους… μέχρι που γίνεται ο ίδιος Λόγος, δηλαδή μικρός θεός, η Έλληνας. Οι ιδέες βρίσκονται πέραν της Ακροπόλεως, κοντά στον Όλυμπο. Τα τελευταία 2000 χρόνια καμία θρησκεία, η πολιτικό σύστημα δεν ήθελε να μετουσιώσει τον άνθρωπο σε Έλληνα… απεναντίας, “ο φόβος φυλάει τα έρημα”. Αυτά. Υγ. Για τους δήθεν ένθεους αλλά ουσιαστικά άθεους… δεν κάνω αναφορά σε φιλοσοφικά ζητήματα, κάτι που δεν περιμένω να καταλάβουν.

  2. Όντας περιορισμένοι από την βιομηχανική υποκουλτούρα, επόμενο είναι η σκέψη μας να βασανίζεται, να πορώνεται και να διαστρέφεται…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*