Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ: OTAN TO ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ «ΚΑΛΩΝ-ΚΑΚΩΝ»

ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 3 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ (ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΚΟ…ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΚΡΥΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΛΩΝ-ΚΑΚΩΝ…

1) ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΕ…

ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ-(ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ)-ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΚΑΛΟΣ» – «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» – «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΩΣ «ΚΑΚΟΣ» Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ «ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ «ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΙΝΕΖΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ,
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

ΤΖΕΝΤΑΪ Ή ΤΖΕΗΝΤ = Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗΣ – ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΣΕΛΗΝΗ-ΛΕΒΑΝ» ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΙΝ 13500 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΣΠΕΙΡΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ …

ΩΣ ΗΜΙΑΙΜΗ …»ΕΚΛΕΚΤΗ» ΦΥΛΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΦΥΛΗ (ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ + ΣΑΞΟΝΕΣ), ΩΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΗ ΑΒΡΑΑΜ – ΧΑΒΡΑ – ΧΑΝ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ» – ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ (ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ) ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΩΣ Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ «ΚΟΡΕ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» Ή «ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888» (ΒΛ. ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ) , ΔΗΛΑΔΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ. (ΒΛ. ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΡΈ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ)

ΒΛ. ΛΗΜΜΑΤΑ ΣΤΗ WIKIPEDIA «ASIAN CENTURY», «PAX SINICA», «CHINESE CENTURY».

Ο ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΩΣ «ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΤΖΕΗΝΤ» (JADE DRAGON)…ΒΛ. ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.

Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΚΑΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ STAR WARS… ΠΟΥ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2000 Μ.Χ. ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 960 ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ (ΝΕΤΡΙΝΙΚΟΥΣ) ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.

ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. – Ο.ΠΛ.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR WARS ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΗΓΚΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80 ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ «ΟΗΕ» ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ «ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ» («ΕΚΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ», OUT OF THIS WORLD ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!!)…ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Ο ΡΗΓΚΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ «SDI» ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (STAR WARS) – ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ (!!!)…ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟ-ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΗΓΚΑΝ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ «ΕΣΣΔ» (ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΗΠΑ&ΕΣΣΔ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» – ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ – BENEN BERITH – OLAM BERITH) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η «ΑΣΠΙΔΑ» ΤΟΥ «ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ «ΣΕΛΗΝΗΣ-ΛΕΒΑΝ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ» ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΡΗΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΟΥ…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ YOUTUBE. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ.

2) THEY LIVE – ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’80 Ο ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ «ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ» ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΕΡΑΤΑ, ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣ – ΚΟΠΑΔΙ ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΥΠΝΩΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ «ΕΛΙΤ» ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ – ΤΕΡΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ «ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ» ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…Ο ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΠΟΜΠΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΕ.
ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΕΡΑΤΑ» ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (!!!)

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

ΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ (ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ (ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ) ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ+ΜΑΥΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ-ΣΚΛΑΒΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ: «ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΚΑΙ «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΥΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ»)…ΚΑΙ ΑΦΟΥ OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΔΟΥΛΟΙ-ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗ-ΛΕΒΑΝ ΜΕ «ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ» (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ) ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ – ΚΟΚΚΥΓΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΑΠΟΣΤΑΣΗ: ΜΟΛΙΣ 8 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ) ΩΣ 2ου ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΠΥΚΝΩΣΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ «ΚΑΛΩΝ-ΚΑΚΩΝ» ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ STAR WARS ΞΑΝΑ ΩΣ «ΚΑΚΟΙ» ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ» (!!!)…ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ» (ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ-ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ) ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ..

ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΑ «ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ» ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΜΕΝΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΠΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΝΕΤΡΙΝΩΝ-ΝΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η Ο.Ε.Α. – Ο.ΠΛ.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.

3) MATRIX

ΣΤΗΝ 3η ΑΥΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ «THEY LIVE» ΜΗΧΑΝΕΣ-ΚΑΚΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ-ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (!!!) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ «MATRIX» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ο ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΝΙΟ» ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «MATRIX» ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ-ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΣΙΩΝ»!!!

Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ «ΝΙΟ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΣΙΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ «ΚΑΛΩΝ-ΚΑΚΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ O.T.O.!!!) ΟΠΟΥ ΩΣ «ΚΑΛΟΙ» ΚΑΙ «ΘΥΜΑΤΑ» ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΕΣ!!!
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

ΤΟ MATRIX – ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΓΗ, ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ-ΛΕΒΑΝ ΜΕΣΩ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ «LUNA PARKS» ΠΟΥ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ «LUNA-TIC ΖΟΜΠΙ» ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MIND-MOOD CONTROL : LINK-LAP-MASER, ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ (ΒΛ. ΟΡΟΛΟΓΙΑ «ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ-ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΣ», ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ – ΑΣΜΑΤΑ «ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» , «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ», ΚΛΠ,ΚΛΠ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΝ ΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ ME ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΠΑΝΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, Ή ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΩΣ «ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ MATRIX.

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MIND CONTROL – ΜEDIUM – ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ 888-777-666 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 666-777-888).

ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ («ΜΥΓΟΠΑΓΙΔΕΣ») ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, LUNA PARKS, ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ-HEAVENS «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ» «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ» ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ (ΠΑΡΚΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΨΥΧΩΝ TOY KYBOY (ΚΑΑΜΠΑ) ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ….

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΙΩΝ» ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ) Ή Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ-ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ»…(ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΑΝΕΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ) ΟΠΟΥ Η ΓΗΙΝΗ «ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ «ΝΙΟ» ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ (!!!), ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΜΟΣ Ή ΣΙΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ Ή ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΙΝ=ΣΙΩΝ=ΣΙΝΑ(ΒΟΥΝΟ ΣΙΝΑ)=ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΣΙΝ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ=ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ !!!!

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

Loading...

36 thoughts on “Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ: OTAN TO ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ «ΚΑΛΩΝ-ΚΑΚΩΝ»

 1. Αριστοφάνης says:

  Οφείλω να παραδεχτώ ότι το άρθρο σου ήταν καταπληκτικό, το λιγότερο που θα μπορούσα να πώ και απολύτως κατανοητό και εμπεριστατωμένο.
  Συμφωνώ και φαίνεται ότι πρέπει να είμαστε στις τελευταίες προσπάθειες που ο άξονας 888 πάει να τραβηχτεί από τα μαλλιά του στην προσπάθεια να ψυχομαζέψει τους τελευταίους αδιάβαστους.
  Γιατί άραγε? Μάλλον έρχεται η ώρα της αλήθειας όπως δείχνουν τα πράματα.

  Επίσης ζητάω να μη λαμβάνεις σοβαρά κάποιες απαντήσεις μου που πιθανό να δείχνουν δηκτικό χαρακτήρα. Το χιούμορ νικάει όλες τις κακίες γιατί είναι πάντα καλοπροαίρετο!

 2. TAXIARXHS BABYLON 5 says:

  Μην μπορώντας να αντιστρέψεις τα αντεστραμμένα τους σενάρια αντιστρέφεις και την απόπειρα αντιστροφής που επιχειρούν αυτοί που αντιστρέφουν την προσπάθεια αφύπνισης προφασιζόμενοι ότι αντιστρέφουν τον αξιακό κώδικα των υποτιθέμενων εχθρών τους.Η αντιστροφή της κοινώς αποδεκτής επιστημονικής άποψης για την Σελήνη,που επιχειρείς να την παρουσιάσεις ως διαστημόπλοιο εν κινήσει στο άρθρο σου,συνιστά παράλληλα και αντιστροφή των παραδόσεων της λαογραφίας, όπως αυτές διασώσηκαν στην πορεία των αιώνων ,προτού αντιστραφούν από τους σεναριογράφους που σου μετέδωσαν αυτή την αντεστραμμένη εικόνα μιας διαστημικής εποχής που υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε με την αυγή της νέας χιλιετίας.

  • HRAKLITOS says:

   ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ.
   ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!
   ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΟΑ ΤΟΥ ΔΑΥΒΙΔ ΣΤΙΧΟΣ 7 Η 8 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!
   ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!
   ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΝΗ!!!
   ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΣΕΛΗΝΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΠΙΡΤΟ.
   ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ!!!
   ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΙ!!!
   ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΑ Η ΠΕΣΑΧ ΚΑΤΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ !!!!
   ΤΙ ΚΟΛΗΜΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ!!!
   ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ!!!
   ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΛΟΥΝΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ.
   ΓΙΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.
   ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΕΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΕΣ .

   • TAXIARXHS BABYLON 5 says:

    Μοναδική βιώσιμη λύση είναι να κάνουμε ένσταση και να στείλουμε εξώδικο στο διαγαλαξιακό συμβούλιο των επιτρόπων του ανώτατου άρχοντα του Σείριου Β.Απαιτούμε ως Έλληνες την αντικατάσταση/συνταξιοδότηση του διαστημοπλοιου Σιν ληβάις λεβάν τζεντάι σαλήμ σελήνης.Απαιτούμε την τοποθέτηση στην τροχιά της Γαίας ενός αξιοπρεπούς δορυφόρου χωρίς μυγοπαγίδες και ψυχοπαγίδες μετενσαρκώσεως και επαναπροωθήσεως των ανθρωπίνων ψυχών.Απαιτούμε άμεση τιμωρία των Αποστατών στα ηλεκτρομαγητικά τάρταρα των επτά αδελφών Πλειάδων.Έρρωσθε.

 3. Τρελος says:

  Το μονο που μας εχει αφησει η ΟΕΑ να μαθουμε ειναι το κολλημενο κουμπι στα κεφαλαια.
  Αυτοι που θελουν ο κοσμος να μαθει γραφουν με μικρα προσφερουν γνωση χωρις να κουραζουν..

 4. PANDAROS says:

  Αν εξαιρεσει κανεις μερικες χοντραδες[οχι οτι εγω γραφω λιγοτερες χαχαχαχχ] ,επιτελους μετα απο τοσο καιρο που σας διαβαζω , βλεπω ενα καλο αρθρο σας……. !!!!! βλεπετε ?Αν ειστε χαλαροι και δεν βριζεται τους αναγνωστες σας ,γραφετε καλα…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ….διαφωνει η συμφωνει κανεις μαζι σας ειναι καλο το κειμενακι σας…………………..Υγ……. Θα με ενδιαφερε να μαθω πως μπορει να αιχμαλωτιστει ψυχη!!!!!!γιατι ολοι οι ιδεαλιστες ξερουν πο ταξιδι της ψυχης μετα τον θανατο του σωματος…..για αιχμαλωσια πρωτη φορα ακουω…..

  • ΘΗΣΕΑΣ says:

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…..

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

   Ένα μεγάλο ερώτημα που μας έχει απασχολήσει όλους μας
   Που πάει η ψυχή μας όταν πεθάνουμε;
   Στο ερώτημα μας έχουμε την αποκάλυψη του αγγέλου του Κυρίου στον Μακάριο τον Αιγύπτιο. Επίσης και πολλοί Άγιοι Πατέρες ιδιαίτερα οι νηπτικοί.(βλ.Ευερ.τ.Α υπόθεση 10) καθώς και ο Μέγας Αντώνιος μας λέει ότι όταν ο Απόστολος Παύλος μιλάει για τα εναέρια πνεύματα, εννοεί τα δαιμόνια, (τελώνια) που βρίσκονται μεταξύ ουρανού και γης. Επιπλέον γράφει ο υμνωδός στα τροπάρια των ακολουθιών των Χαιρετισμών της Θεοτόκου «αερίων τα πλήθη ήττηνται».
   Όταν λοιπόν η ψυχή βγαίνει από το σώμα και ταξιδεύει προς τον ουρανό περνά μέσα από αυτά τα πνεύματα που σίγουρα θα προσπαθήσουν να κάνουν δύσκολο το ταξίδι της ψυχής. Θα προσπαθήσουν να μην φτάσει στον ουρανό και αν είναι δυνατόν να την κατασπαράξουν.

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α

   ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤYΟΥ HELLENIAN
   ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
   Ο.Ε.Α.

   ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ
   ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ… AΠO THN ΠPΩTH ΔIAΣTAΣH,
   AΦIKNOYMENOΣ EIΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,
   AΠOKTHΣE EΛEΓXO TΩN NEΩN IKANOTHTΩN ΣOY.
   ΣYNHΘIΣE THN NEA OΠTIKH TΩN OΦΘAΛMΩN ΣOY.
   ΠEIPAMATIΣOY ME TIΣ NEOENEPΓOΠOIHΘΕΙΣEΣ ΔYNAMEIΣ ΣOY.
   ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΑΚΡΙΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ…. ΟΥΔΕΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ
   ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.
   ΠOΛΛEΣ AΠO TIΣ ΔΙΟΔOYΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ EINAI ΠAΓIΔEYMENEΣ.
   ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ, ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, ΒΡΩΜΕΡΑ, MIΣANΘPΩΠA ΔPAKONIANA ΣEΛHNIAKA ONTA.
   ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤA ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ENTYΠΩΣIAKA ΠOΛYXPΩMA ΦΩTA, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΥΛΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘOYN ΝΑ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣOYN.
   MEINE MAKPIA AΠO ΑΥΤΑ TA ΣEΛHNIAKA ΠAPKA – «LUNA PARK», TA OΠOIA EYPIΣKONTAΙ ΔIAΣKOPΠIΣMENA EIΣ TPOXIA ΠEPIΞ THΣ ΓAIAΣ(ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ.ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΟΠΤΡΑ ΑΠΟ ΝΕΤΡΙΝΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ.)
   MEINE MAKPIA AΠO THN ΔPAKONIANH ΣEΛHNH.
   ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
   ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ.(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ)
   ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ.
   ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
   ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΟΥ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ.
   Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.
   ΦOPA ΠPOΣΩΠEIA.
   ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.
   ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣE ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ.
   ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ
   ENΔEXOMENΩΣ, NΑ XPEIAΣΘEI ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕIΣ.
   ΘA EIMEΘA EKEI.
   NA ΘYMAΣAI, ΟΤΙ MONON H AΓNOIA KAI Ο ΦΟΒΟΣ ΤΡΕΦOYN ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
   ΔΙΟΤΙ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
   ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ
   ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔPAKONIANHΣ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗΣ) ΚΑΙ THΣ ΛΙΛΙΘ, ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΣ KAI OYPΛIAZONTAΣ BAΣANIZOMENEΣ,(Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ)
   OMHPOI TOY ΓAΛAΞIAKOY EΓKΛHMATIA ΤΖIOYNT-ΓIAXBE-IAXΩBA-ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ,ΣΕΝΤΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ XPIΣTOY-ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ KAI TOY KATAΠTYΣTOY,
   ΠPΩHN ANΔPOMEΔIOY, ΠPOΔOTH AΠOΣTATH KPONOY-ΣABBAΩΘ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.
   ΟΣΟΙ EΛΛHNEΣ KAI OΣOI ANΘPΩΠOI, EXOYN AΠOΠOIHΘEI THΣ ENΦΩTOY ANΘPΩΠINOY ΦYΣEΩΣ TOYΣ
   KAI EXOYN ΣYNEIΔHTΩΣ METATPAΠEI EIΣ EPEBOΛAΓNA AΠOKTHNΩMENA EPΠONTA ΠPOBATA
   – ΠΙΣΤΟYΣ OIAΣΔHΠOTE ΘΡΗΣΚΕΙAΣ ‘H ΣTOAΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ OYΔEMIA ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔIAΦYΓHΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ »ΚΑΛΟΥ» ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.

   • ΘΗΣΕΑΣ says:

    ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ

    ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ) ,ΣΩΦΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.(ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ )
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ,ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
    ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ OI ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ… ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.

 5. ρ says:

  Για την ταινία σινικό τείχος, που προβάλλεται τώρα δεν λες κάτι. Όλα αυτά που αναφέρεις είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Η αληθινή ζωή βρίσκεται πέρα από τον υλικό κόσμο. Ιδού λέει ο Ιησούς Χριστός καινά ποιώ πάντα, ουρανόν καινόν και γη καινή. Ο γαρ πρώτος ουρανός και η πρώτη παρήλθον. Ότι λες εσύ το λέει μασονική καμπάλα με άλλα λόγια. Το μεγάλο πρόβλημα της ΝΤΠ, το μεγάλο πρόβλημα όλων αυτών των ψευτοιδεολόγων είναι να απαλλαγούν από τον Ιησού Χριστό. Αλίμονο να ο κόσμος όλος είναι αυτός ο ψεύτικος που μας περιβάλλει και η ψεύτικη τεχνολογία που έχει δημιουργήσει και τα παραμύθια που λέει. Η αλήθεια είναι μία και είναι ο Ιησούς Χριστός, αλήθεια εξ αποκαλύψεως και όχι δημιούργημα των διεστραμμένων ανθρώπινων όντων που κατευθύνονται από σκοτεινά κέντρα και σατανικές δυνάμεις. Κοίτα τον εαυτό σου και ασχολήσου με αυτούς του αστερισμού του Σείριου, αφού δεν μπόρεσες να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ύλη, αλλά και ψυχή και η ψυχή είναι αθάνατη, όπως είπε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός ότι μη φοβηθείτε των αποκτενόντων υμίν το σώμα, τη δε ψυχή μη δυναμένων αποκτείναι. Άσε μας εμάς διότι θα νιώσουμε τη μεγαλύτερη ευτυχία, αν θυσιάσουμε την ζωή μας για τον Ιησού Χριστό, διότι έτσι θα έχουμε κερδίσει την Άνω Ιερουσαλήμ, που βρίσκεται πολύ πέρα και πολύ πάνω από όλα τα πλανητικά συστήματα και όλους τους αστερισμούς, διότι ο Ιησούς Χριστός είναι πέρα και έξω και από το χώρο και από το χρόνο

  • ΘΗΣΕΑΣ says:

   »ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ» ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΟΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΙΑ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΩ ΣΒΛΑΚΩΔΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΑΝΩ ΛΕΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΛΕΒΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ

 6. ΧΧΧ says:

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
  ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ «ΚΑΛΩΝ-ΚΑΝΩΝ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΡ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ (ΚΑΤΑ ΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ!!!) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !!!
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ ΛΕΙΖΕΡ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΧΑΛΙ, ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΑΦΡΙΚΗΣ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
  ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΓΕΡ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΟΥ ΤΩΝ «ΟΛΥΜΠΙΩΝ» ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ'» ΕΔΩ:
  https://www.scribd.com/document/275668078/02-02-2003-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3-%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91-%CE%93

 7. ΟΕΑ = Ομάδα ελληνόφωνων ανισόρροπων says:

  Με διάφορα οι πιο μεγάλοι μαλακες, ανθέλληνες και αντίχριστοι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα που χρηματοδοτείται από τους μασόνους. Κυριολεκτικά σκουπίδια.

  • ioannis says:

   μεχρι τωρα το ποιο σωστο σχολιο.
   Αυτη η ΟΕΑ, θα μας πει τελος παντων που τα εμαθε ολα αυτα περι γαλαξιων,αστερισμων ανδρομεδιων,δρακονιανων,κλπ?
   ..εχουν διαβασει καποια αρχαια κειμενα που αναφερονται συγκεκριμενα ολα αυτα?
   και απο ποιους αναφερονται..απο καποιους αρχαιους που γινοταν πητα στις αναθυμιασεις των τοτε χορτων και βλεπανε αστρακια και οχι μονο?
   …εκτος αν εχουν φιλοξενηθει και εχουν και εγγραφα απο τους ανδρομεδιους οποτε να μας τα παρουσιασουν…Υποθεση σωρρα ειναι κι αυτοι.
   Ρε αντε απο δω μαιμουνια…η Ελλαδα καιγεται και εσεις περιμενετε το διαγαλαξιακο υπερστολο των ανδρομεδοδρακονιανων η οτι αλλο υπαρχει εκει εξω, που εχετε κανει και συμφωνιες μαζι τους διαγαλαξιακες, για να σωσουν την πατριδα.
   Ρε αντε απο δω σωρρες Νο2…
   τουλαχιστο διαβαζουμε ολες αυτες τις μ—–ες και γελαμε μεα στη μαυριλα μας..

   • Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ says:

    μπες στα κειμενα της οεα και ελενξε….το λεει μη φοβασαι….αν παλι εισαι πολυ χαζος για να το βρεις σου απαντω και γω αλλα σε αφηνω να ο βρεις και μονος σου αν εχεις τη διαθεση….

   • iraklitos says:

    EΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΡΟΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ!!!!!
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΔΑ
    ΕΔΩ
    http://www.skai.gr/files/temp//74C664B988D9EA7BFF6C195DCBC42154.jpg
    ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΜΗΠΩΣ !!!
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΛΙΘ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!

  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ says:

   ΠΡΩΤΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
   ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…
   ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ «ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ ΜΕΤΡΑ» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΟΥ…

  • 2Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ says:

   ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΩΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ…ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ;; ΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΖΕΙ Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΔΕΗ, ΔΙΧΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΖΕΙ ΤΩΡΑ…
   ΕΠΙΣΗΣ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ…ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ»
   ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
   ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html

   • Ανώνυμος says:

    Αυτό το μάπα με την μούρη του αντιχριστου που φωτογραφίζεται και με κάτι γριες κότες παριστανοντας το γοη μας τον παρουσιάζεις σαν σοβαρό ανθρωπο;Και η δήθεν στερημενη ζωή του σημαίνει ότι είναι αγνός και ασπιλος; Μήπως είναι ο Βασιλάκης Καηλας που έπαιζε με τη Μάρθα Βούρτση και άλλαξε όνομα;Ξέρεις πόσους γνωρίζουμε που το παίζουν φτωχαδακια και έχουν τα χρυσα μασουρια κρυμμένα στον αποπατο;Μάνο ένας χαζός θα έκανε αυτή τη δουλειά και θα ζούσε προκλητικά και σπαταλα. Η δήθεν φτώχεια είναι για ξεκαρφωμα. Το παιδί του λαού!

 8. Ανώνυμος says:

  Όσοι συμφωνούν με το κείμενο ας μας πουν τι καπνίζουν και φαντάζονται τέτοια πράγματα; Οι συλλογισμοί του κειμένου δεν έχουν κάποια λογική και όποιος σύνταξε το κείμενο ή κάτι παίρνει ή γουστάρει να τρολάρει κόσμο σαν εσάς. Επίσης το Star Wars δεν θα το ξαναποιάσεις στο στόμα σου κύριε Συντάκτη.

 9. Ανώνυμος says:

  Γιάννη…. επαναλαμβάνεσαι κουραστικά! Από ψυχιατρικής άποψης το παράδοξο δεν είναι αυτό… αλλά το ότι βρίσκεις ανθρώπους που πληρώνουν (συνδρομή) για να διαβάζουν αυτά που γράφεις! Παρεμπιπτόντως, λάθος επάγγελμα σπούδασα… στην χώρα των Ελλήνων, έχει άφθονο και ποιοτικό υλικό προς ψυχιατρική έρευνα βάθους!… Γιάννη, βεβαίως κάποια πράγματα που γράφεις για την Σελήνη… έχουν κάποια υφή πραγματικότητας, αλλά όχι στο επίπεδο που αναφέρεσαι, η πραγματικότητα είναι ότι η Σελήνη επηρεάζει παρεμβάλει τα μέγιστα δια της βαρυτικής, ηλεκτρομαγνητικής, ασθενούς και ισχυράς πυρηνικής, την καταγραφή των εντολών των ερυθρών κυττάρων! Είναι θέμα πομπού – δέκτη, πολικότητας και συχνοτήτων… τα τρανζίστορ (έστω και λεπτοϋφής) δεν αποτελούν υπερτεχνολογία. Και μιας το αίμα είναι τροφός της ψυχής… όσο ποιο πολύ επηρεάζεται η αιμοσφαιρίνη, τόσο ποιο πολύ επηρεάζεται μετά θάνατο και η ψυχή. Όσο αφορά το matrix μπορεί κάποιος να ερευνήσει στον Πλάτωνα Περί του Μύθου του Σπηλαίου, αλλά και στον Πλούταρχο Περί Σωκράτους Δαιμονίου. Γιάννη… τόσο εσύ, όσο και οι παράδοξοι συνδρομητές σου … νομίζω ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ σε αυτή την ζωή σας, να καταλάβετε τα λόγια στον Εθνικό μας Ύμνο, όταν λένε: …»Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει τη γη. Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά! Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή,
  κι ένα στόμα εκαρτερούσες, «έλα πάλι», να σου πεί»… Είστε πολύ υλιστές για να καταλάβετε το γιατί τα κόκαλα των Ελλήνων είναι Ιερά, μιας και σε αυτά βρίσκεται πικραμένη και ντροπαλή η Ελευθερία. Αυτά. Υγ. Τώρα Γιάννη (ως διορισμένος από εσένα θεράπων ιατρός σου), σου επιτρέπω να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς στις τρεις διαστάσεις τον φόβο για τους απανταχού παράδοξους συνδρομητές σου… μιας και είναι εγκλωβισμένοι στις χαμηλές συχνότητες της Σελήνης.

  • 3Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ says:

   ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΜΕΤΑ ΓΝΩΣΕΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ». ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
   ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ…

   • Ανώνυμος says:

    Που είναι αυτή σοφία που αποκαλείτε ότι έχετε;Πως γίνεται να την έχετε εσείς και κανείς άλλος;Από που τα βγάζετε όλα αυτά που λέτε;

   • Αναστασία says:

    Συκοφάντης σημαίνει αυτός που φανερώνει τα σύκα. Επειδή τα σύκα απαγορευόταν να βγαίνουν εκτός Αττικής στην αρχαιότητα και όπως και σήμερα κάποιοι τα έκρυβαν για τα τα πουλήσουν εκτός Αττικής , υπήρχαν και τότε όπως και σήμερα κάποιοι που φανέρωναν αυτούς που τα έκρυβαν, και αυτοί ονομάζονταν συκο φάντες.Πως σας φαίνεται αυτή η αντιστροφή;;;;

 10. ΘΗΣΕΑΣ says:

  Αποσπασμα μυησεως Ραβινων στον βαθμο Αρχι-ραβινου. Τόπος μυήσεως: Στοά «Μεγαλης Δρυός», Ν.Υόρκη, Ιανουάριος 1985.

  «…….Ο όρκος σιωπής που δώσατε αδελφοί επί ποινής θανάτου σε περίπτωση παραβιάσεως, δεν έχει ταπεινά προσωπικά κίνητρα, ή κίνητρα γήινης οργανώσεως, αλλά προστατεύει το μεγάλο σχέδιο του υπέρτατου κυρίου μας Μετατρόν Γιεχωβά εδώ και 13.000 έτη μετά την άφιξη της Σελήνης και της Λίλιθ στη διαστημική μας περιοχή.

  Στη μύηση του ραβίνου, σας έγινε γνωστή η Τεχνική των ανιόντων και κατιόντων φωνητικών κραδασμών τής Καμπαλά για πρόκληση φυσικών ολογραφικών φαινομένων υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως, που στους τέκτονες στοών ΟΤΟ και ΕΤΜ, παρουσιάζουμε σαν θαυματουργές ενέργειες πνευμάτων ή τηλεπάθεια. Δεν σας έγινε όμως γνωστό ότι οι φωνητικοί κραδασμοί της ΚΑΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ, που ανιχνεύονται από δέκτες της Σεληνιακής Τεχνολογίας και της Τεχνολογίας των υπογείων Ατλάντων αδελφών μας.

  Δεν σας έγινε γνωστό ότι τα λεγόμενα Θαύματα που καταπλήσσουν τα αισθητήρια όργανα των εθνικών τεκτόνων Γκόιμ (= κατωτέρων ανθρώπων), προκαλούνται από Τεχνολογία πομπών Σεληνιακής και υπόγειας Ατλάντιας Τεχνολογίας που εστιάζουν ηλεκτρομαγνητικές ολογραφικές συχνότητες υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως στον τόπο, από τον οποίον έλαβαν το Καμπαλιστικό Κωδικό αίτημα κραδασμών, προς οποιοδήποτε σημείο επιφανείας του πλανήτη.

  Και κυρίως δεν σας έγινε γνωστό ότι οι αδελφοί μας τής Σελήνης και των υπογείων στοών του πλανήτη μας, χρησιμοποιούν τους ίδιους πομπούς συχνοτήτων, για την πρόκληση αγγελικών θαυμάτων των επισήμων Θρησκειών καθώς και των δαιμονικών θαυμάτων μαύρης ή λευκής μαγείας, σύμφωνα με την ορολογία που επιβάλαμε στους Γκόιμ. Ενώ οι εθνικοί Γκόιμ, που μετρούν εισόδους και εξόδους πνευμάτων στις Καμπαλιστικές συνεδριάσεις τών στοών, είναι αδύνατον να διανοηθούν ότι παρακολουθούν τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, μία Τεχνολογία που είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια (π.χ. θεραπεία καρκινοπαθών ως εκ θαυματος).

  Οι εθνικοί του τεκτονισμού πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στην πνευματική προέλευση αυτών των θαυμάτων, διότι αποκάλυψη της προελεύσεως τών φαινομένων από Τεχνολογία, θα μηδένιζε την ψυχολογική τρομοκρατία που ασκούμε επάνω τους μέσω της ΚΑΜΠΑΛΑ. Πολύ δε περισσότερο δεν πρέπει να γνωρίζουν την κοινή προέλευση των συχνοτήτων που προκαλούν φαινόμενα στην Αδελφότητα της Οδού Αριστεράς Χειρός και στην Αδελφότητα της Οδού δεξιάς Χειρός, από τους ίδιους πομπούς Τεχνολογίας που χειρίζονται υπογείως και υπεργείως οι ίδιοι οι αδελφοί μας, υπό τις διαταγές του υπέρτατου Κυρίου μας Μετατρόν Ασμοντάι-Ιεχωβα.

  Κατανοείτε τώρα την σκοπιμότητα σιωπής και τον βαθμό απόρρητου αυτής της γνώσεως. Με κανένα τρόπο δεν νοείται διαρροή αυτής της γνώσεως, που αποκαλύπτει το ενιαίο και την ενοποίηση των παρατάξεων (Θεός – Αγγελος) ή (Διάβολος – Δαίμονες). Ακόμα και μεταξύ απλών Ραβίνων δεν πρέπει να γίνει αυτό γνωστό, διότι υπάρχει κίνδυνος απομυθοποιήσεως της πολικότητας (Θεός – Διάβολος) ή (Καλό – Κακό), με αποτέλεσμα καταστροφικό για το τελικό μας σχέδιο θρησκευτικο-πολιτικής πολικότητας (Καλού-Κακού) ή (Σοσιαλισμού-Φασισμού) ή (Χριστιανικού Σοσιαλισμού-Βουδιστικού Φασισμού).

  Είναι αδιανόητο να διακινδυνεύσει ένα λαμπρό σχέδιο 13.500 ετών τώρα που πλησιάζει να ολοκληρωθεί. Σε γενικές γραμμές γνωρίζετε τα γεγονότα από τη ραβινική σας μύηση.

  ………………………………………………………………………………………………………………

  Tα σκάφη Σελήνη και Λίλιθ αναγκασθέντα να εγκαταλείψουν τον αστερίσμο του Αρκτούρου λόγω συρρικνώσεως και θανάτου του ‘Ηλιου «Ε» Βοώτου, ανεζήτησαν καταφύγιο σε νέο πλανητικό σύστημα για επιβίωση των διασωθέντων πληθυσμών των πλανητών του «Ε» Βοώτου.

  Υπήρξε ευτυχής συγκυρία το ότι φθάνοντας στο παρόν πλανητικό σύστημα περί το 11.500 π.Χ., δεν συνάντησαν ενοποιημένες δυνάμεις σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, αλλά κατάσταση διαμάχης μεταξύ του ΣΑΒΒΑΩΘ ηγέτου του Πλανήτου Κρόνου, ο οποίος είχε ανατρέψει την Γαλαξιακή εκπροσώπηση των Ουρανιδών του Πλανήτου Ουρανού (βλεπε ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΗΣΙΟΔΟΥ) και του ηγέτου του Πλανήτου Διός, ο οποίος αντεπαναστάτησε εναντίον του Κρόνου προς επανα­σύνδεση του Πλανητικού Συστήματος με την Κεντρική Γαλαξιακή Εξουσία. Τα σκάφη και τα πληρώματα του ΔΙΟΣ υπερίσχυσαν στη διένεξη. Στο σημείο αυτό αφίχθησαν στη διαστημική μας περιοχή τα δύο σκάφη Σελήνη και Λίλιθ, υπό την ηγεσία του κυβέρνητου ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΑΧΩΒΑ, του υπέρτατου κυρίου μας.

  Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ζήτησε από τον ΔΙΑ άδεια αποβιβάσεως πληθυσμών από Σελήνη και Λίλιθ, προς επιβίωση στον πλανήτη Γη.
  Η άδεια εδόθη μόνον δια την ήπειρο Ατλαντίδα, που ανήκε στην αρμοδιότητα διοικήσεως του υφισταμένου του Διός, Ποσειδώνος και κατοικείτο από δέκα Ανδρομέδιες φυλές Ελλήνων, αρχικού αποικισμού από τον Γαλαξία τής Ανδρομέδας.

  Τα μεταγωγικά σκάφη Σελήνης και Λίλιθ, αποβίβασαν τους προγόνους μας, οι οποίοι όμως σύντομα εγκατέλειψαν την λατρεία και την ηγεσία του ΜΕΤΑΤΡΟΝ και εστράφησαν στη λατρεία του Ποσειδώνος και του Διός, αφομοιωθέντες από τα Ελληνικά Ανδρομέδια φύλα των δέκα Ποσειδωνίων φυλών. Αυτό εξόργισε τον Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΥΘΙΣΕ την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό ωκεανό, δημιουργώντας επάνω της ηλεκτρομαγνητικό χαμηλό πυκνώσεως πρόσθετης βαρύτητας (βλεπε ΠΛΑΤΩΝΑ). Διασώθηκαν μόνον οι άποικοι των εκτό-Ατλαντίδος περιοχών, δηλαδή η ομοφυλία τών Μογγόλων, των Ισραηλινών και των Αράβων. Αυτό το γεγονός υπήρξε αφορμή και αιτία ολοκληρωτικού πολέμου μεταξύ Διός και Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

  Στο διαστημικό πόλεμο που ακολούθησε, ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑΧΒΕ προσεταιρίστηκε τις ηττημένες από τον Δία δυνάμεις τού Κρόνου και όπως ήταν φυσικό και τα γήινα Κρόνια ιερατεία. Ο ΖΕΥΣ προσεταιρίστηκε τις δυνάμεις Ουράνιων και τα αντίστοιχα γήινα ιερατεία Ουράνιων. Η κατάσταση που προέκυψε ήταν χαώδης. To στρατόπεδο του ΜΕΤΑΤΡΟΝ περιείχε υπέργειες δυνάμεις του Κρόνου, της Σελήνης και της Λίλιθ. Επίσης γήινες δυνάμεις εκ Κρονίων, Σεληνιακών, Λιλιθίων και υποχθόνιες δυνάμεις Κρονίων ηττηθέντων από τον Δία. To στρατόπεδο του Διός περιείχε υπέργειες δυνάμεις πλανητών Ουρανού, Διός, γήινες δυνάμεις Ουρανού, Διός και υπόγειες δυνάμεις Ουρανιδών ηττηθέντων από τον Κρόνο.

  Λόγω γεωλογικών μεταβολών που ακολούθησαν την βύθιση της Ατλαντίδος, κατεστράφησαν στην Ευρώπη οι αντίπαλοι στρατοί Ατλάντων – ομοφύλων αφ ενός και Ελλήνων αφ’ ετέρου, όπως αναφέρεται από τον Τίμαιο και από τον Κριτία του Πλάτωνος.Τα συγγράμματα αυτά πρέπει να εξαφανιστούν από τις βιβλιοθήκες τών Ελλήνων, διότι καθιστά δυνατή στους αντιπάλους μας Ανδρομεδιους-Ελληνες τη διερεύνηση τής ιστορικής οδού. Ομοίως και το σύγγραμμα Θεογονία, του Ησιόδου, όπου τίθεται επικινδύνως εις φως η διαμάχη Ουρανιδών μεταξύ Κρόνου και Διός. Μέχρις εδώ τα πάντα σας είναι γνωστά από τη ραβινική σας μύηση. Η πρόγνωση που θα σας δοθεί στην αρχι-ραβινική σας μύηση αφορά στην επικράτηση του συνασπισμού σκαφών ΜΕΤΑΤΡΟΝ-ΚΡΟΝΟΥ λόγω παραδόξου αιφνιδίας αποχωρήσεως των σκαφών του συνασπισμού Διός-Ουρανού, ενώ υπερίσχυσαν στη διαστημική μάχη, εν μέρει στην εσωτερική κοιλότητα του πλανήτη μας και εν μέρει στους τρεις πλανήτες Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Ουρανό, έξωθεν τροχιάς πλανήτου Κρόνου. Από τον Δία γνωστοποιήθηκε στον Μετατρόν ότι απεχώρησε νικών δια να αποφευχθεί καταστροφή τής γήινης πανίδας και χλωρίδας, εν αναμονή υπέρτερων γαλαξιακών δυνάμεων, που θα συντόμευαν τη διάρκεια του διαστημικού πολέμου. Tα σκάφη αυτά του Διός ορμώμενα από βάσεις εντός της γήινης κοιλότητας και εκ των τριών εξωτερικών πλανητών συνεχίζουν μέχρι σήμερον τις ανιχνεύσεις τους στην επιφάνεια του πλανήτου μας, συνοδευόμενα από σκάφη 13 πλανητών μάχης τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως που εισήλθαν στο πλανητικό μας σύστημα το 1914, ως εκπρόσωποι δεκατριών γαλαξιών τοπικού σμήνους Γαλαξιών, κληθέντων από σκάφη του Μεγάλου Ανδρομέδιου εχθρού μας ΔΙΟΣ. Πολιορκούμεθα πανταχόθεν, αδελφοί, αλλά δεν πτοούμεθα, με τη δύναμη του υπέρτατου κυρίου μας Γιαχβέ Ασμοντάι Μέτατρον.

  Ομοίως η γνώση που θα σας δοθεί στην αρχιραβινική σας μύηση αφορά στην στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπόγειοι Κένταυροι Κρόνιοι και οι υπόγειοι Ατλαντες να υποδύονται στις εκπομπές συχνοτήτων προς την επιφάνεια του πλανήτου Γη, τους υπογείους Ουρανιδείς και Ανδρομεδείς τής εσωτερικής κοιλότητας του πλανήτου, ώστε να επιρριφθεί στους τελευταίους η μομφή διαβολικών δυνάμεων, αβύσσου ή ταρτάρων, μέσω εκπομπών διαφθοράς και εκφυλισμού τών γήινων κατοίκων τής επιφανείας. Παρακολουθούν τα σκάφη του Διός, όλες τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων μας, που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, η οποία είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια.

  Η Μύησή σας, ομοίως αφορά στη στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπέργειοι Κρόνιοι, Σεληνιακοί και Λιλιθιανοί, να υποδυθούν τους υπέργειους των εχθρικών πλανητών Ποσειδώνος, Ουρανού, Πλούτωνα ώστε να τους επιρρίψουν την μομφή των διαβολικών δυνάμεων του διαστήματος, όπως περιγράφεται στην αποκάλυψη της Βίβλου μας, [ο Δράκων που σύρει με την ουρά του το ενα τρίτο των αστέρων], δηλαδή τους τρεις εξωτερικούς από τους εννέα πλανήτες. Οι στρατηγικές αυτές ανάγκες ικανοποιήθηκαν πλήρως μέσω του αριστοτεχνικού διπλού παιχνιδιού Θαυμάτων (Θεού-Αγγέλων) και (Διαβόλου-Δαιμόνων), από την Τεχνολογία των υπέργειων, επίγειων και υπόγειων αδελφών μας Αγγέλου – Γιαχβέ, Αλλελού – Ια.

  Στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας δεν θα προσθέσουμε πολλά ακόμη. Στην αυριανή έναρξη μυήσεως θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε στην απομυθοποίηση της Αποκαλύψεως του Ιωάννου της Αγίας Γραφής μας, με πλήρη ανάλυση της Σεληνιακής και της υπόγειας Ατλάντιας –CBR – Τεχνολογίας μας, που Θα χρησιμοποιηθεί για το σχέδιο Αρμαγεδών, προς τρομοκρατία και εξόντωση των Ανδρομεδίων (=Ελληνικών) φυλών. Θα σας δοθούν τα αντίμετρα προστασίας από την Τεχνολογία αυτή, ώστε να προστατεύσετε τους κατά τόπους αδελφούς μας, εκεί όπου θα διορισθείτε.

  Με κανένα τρόπο αυτά τα αντίμετρα δεν πρέπει να κοινοποιηθούν ούτε σε εθνικούς Ανδρομεδίους, ούτε και σε απλούς ραβίνους αδελφούς. Tα αντίμετρα απαιτούν γνώσεις φυσικής που εν μέρει έχετε ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΩΣ και εν μέρει θα λάβετε στο τέλος της μυήσεώς σας.
  Θα έχετε την μεγαλειώδη ευκαιρία να διαπιστώσετε με πόση ευφυία το ενιαίο σχέδιό μας (Θεός -Διάβολος), με τις πολιτικές του αντιστοιχίες, προεκτάσεις (Σοσιαλισμός – Φασισμός), θα ανατρέψει την πολιτισμική ροπή του Εξελληνισμένου Ανδρομέδιου πλανήτου Γη.
  To πρόγραμμα Αρμαγεδών πρέπει να επιταχυνθεί το μέγιστο δυνατόν. διότι ήδη από το 1947 δεχόμεθα,στο πλανητικό μας σύστημα, συστηματική ανίχνευση σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, εξ εκείνων τού Διός. «Εχουμε ενδείξεις ότι μεταξύ αυτών των σκαφών υπάρχουν και σκάφη Γαλαξία Ανδρομέδας κληθέντα από τα σκάφη Διός των τριών εξωτερικών Πλανητών. Πιστεύουμε ότι τα σκάφη αυτά προέρχονται από τους δεκατρείς πλανήτες μάχης των δεκατριών Γαλαξιών του τοπικού σμήνους Γαλαξιών ΚΝΟΖ 3 με κέντρο την Ανδρομέδα.

  Πολλά εξ αυτών ήλθαν σε επαφή με γήινα μέλη Ανδρομεδίων Φυλών και ιδιαιτέρως με Ανδρομέδιους ‘Ελληνες προς μετάδοση οδηγιών ή λήψη στρατηγικών πληροφοριών τού εξοπλισμού μας. ‘Εχουμε φροντίσει ώστε οι γήινοι μάρτυρες τέτοιων συναντήσεων να εγκλεισθούν σε ψυχιατρεία και να υποστούν ηλεκτροσόκ προς απόσβεση μνήμης των εμπειριών των.

  To σκάφη αυτά πολλάκις ζήτησαν από τα κέντρα τηλεπικοινωνίας των στρατηγικών μας εγκαταστάσεων την παράδοση του πλανήτου άνευ όρων. Μας εδόθη τελεσίγραφο επεμβάσεως λήγον το 2012 μ.Χ. Θα αμυνθούμε όμως με όλες τις δυνάμεις των έξι εσωτερικών πλανητών, της Σελήνης, της Λίλιθ, των ΗΠΑ, της ΕΣΣΔ και των υπολοίπων εθνών. Όποια κι αν είναι η έκβαση του επικείμενου πολέμου των Αστρων, οι γήινοι Γκόιμ είναι πεπεισμένοι ότι η Γαλαξιακή Κυβέρνηση είναι διαβολική δύναμις δαιμόνων και διαβολικών ΑΤΙΑ και Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας Φασισμού. Οι αδελφοί μας Χρηματοδότες της κινηματογραφικής Τέχνης έχουν σύμφωνα με τις οδηγίες μας, παρουσιάσει στο παγκόσμιο κοινό την Γαλαξιακή Κυβέρνηση ως Αυτοκρατορία Φασισμού που επιτίθεται στη Γη ( Πόλεμος των Αστρων). Δικά μας σκάφη του Κρόνου και της Σελήνης με Ελληνικα Ανδρομεδια Συμβολα θα επιτεθούν στη Γη, ώστε αν ηττηθούμε να είναι αδύνατον για την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να αποβιβάσει πληρώματα που να μπορούν να συμφιλιωθούν με τους γήινους, μετά από την μομφή φασιστικού διαβόλου διαφθοράς που Θα τους έχουμε επιρρiψει, μέσω των καταστροφών που Θα προκαλέσουν τα οπλικά μας συστήματα και οι πομποί μας συχνοτήτων ολογραφικών φαινομένων.

  Η μομφή θα είναι απόλυτη εναντίον τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως μέσω της Ατλάντιας και Κρόνιας υπόγειας Κενταύριας Τεχνολογίας, που με εντολή του Γιαχβέ θα ανέλθει σε λίγο στην επιφάνεια του πλανήτου μας με το πλαστό όνομα του Διός και του Απόλλωνος ή Απολλύωνος ή Αβαλών όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα της Αποκαλύψεως της Αγίας Γραφής μας, στο κεφάλαιο Ο’, εδάφιον ΙΙ. Ήδη από το σημείο εκκινήσεως του γεωπολιτικού σχεδίου μας στη Μεσοποταμία 680 χρόνια πριν από τη γέννηση του αδελφού μας ΙΗΣΟΥ, έχουμε διαφθείρει τα ιερατεία του Διός και των δώδεκα υφισταμένων του με αδελφούς μας, οι οποίοι τα διέβρωσαν αναλαμβάνοντας τελικώς την ηγεσία τους, αρχίζοντας από την Ελληνική Κολχίδα, όπου η σημερινή Μογγολία και το Θιβέτ και συνεχίζοντας με τους Ελληνικούς πολιτισμούς Μεσοποταμίας, Βαβυλώνας, Περσίας, Δελφών, Αιγύπτου, Ετρούσκων, Ρώμης, Βορείου Ευρώπης, Αμερικανικής Ηπείρου προς μια γενοκτονία των Ανδρομεδίων Φυλών σε βαθμό που να είναι βέβαιη η εξαφάνισή τους από το πρόσωπο του πλανήτου.

  Διαφθείραμε τα ιερατεία τους, τα οποία κρατούσαν τις παραδόσεις των προηγουμένων διαστημικών Κυρίων, σε τόσο μεγάλο βαθμό, που έγιναν συνώνυμα τής διαφθοράς, του εκφυλισμού, της πείνας, των ασθενειών, των πολέμων και της ανέντιμης διοικήσεως, της προδοσίας και της ειδωλολατρίας, ώστε να μη θυμίζουν πλέον σε τίποτα τα αρχέτυπά τους. Στο χρονικό σημείο της έκτης γεωπολιτικής δυνάμεως που ιδρύσαμε στη Ρώμη, αντικαταστήσαμε τους δώδεκα Ολύμπιους Θεούς, τους οποίους φθείραμε στα μάτια των γκόιμ, με τους δώδεκα μαθητές του αδελφού μας ΙΗΣΟΥ.

  Έτσι τo Ελληνικό δωδεκάθεο Διός και ο Ελληνικός μονοθεϊσμός του Φάνη (Ορφική θρησκεία), κατεστράφησαν υπέρ του Ατλάντιου πλέον δωδεκαθέου του ΜΕΤΑΤΡΟΝ Γιαχβέ και υπέρ του ισραηλινού, μογγολικού Ουράνιου αραβικού δωδεκάεδρου 12φυλου, με τους δώδεκα συμβολικούς ναούς και τις δώδεκα πύλες τής άνω Ιερουσαλήμ της Σελήνης, όπως αυτές αναφέρονται στη Αποκάλυψη του αδελφού μας Ιωάννου στην Βίβλο, δια να επαληθευτεί το ρηθέν υπό του προφήτου Ζαχαρία, κεφ. Ο’, εδάφιο 13: «Θα στρέψω τα έθνη εναντίον των τέκνων σου Ελλάς. Tα τέκνα της Σιών θα καταστρέψουν τους ενάντιους Έλληνες με λίθους σφενδόνης στο μέτωπο». Δηλαδή με πνευματικούς λίθους θρησκειών και πολιτικοοικονομικών θεωριών, που επινοήσαμε εναντίον του πνεύματος ή μετώπου της κεφαλής τών Ελλήνων, για απόλυτη αφασία, αποβλάκωση και διαίρεσή τους (παράδειγμα το δήθεν «ιστορικό γεγονός» τής μονομαχίας μεταξύ τού Έλληνος Γολιάθ και του εβραίου Δαυίδ).—–

  …………………………………………………………………………………………………………

  • ΘΗΣΕΑΣ says:

   ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

 11. ΤΑ ΙΕΚ και τα ΤΕΙ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ says:

  κι άμα νε δε γίνουμε μπαταρία ρε μεάλε ναούμ τι θα γίνουμε με λες?
  θα παίζουμε χιονοπόλεμος αιωνίως στον πόλο?
  εγω έτσι κι αλλιως ειμαι ντούρασελ….γαμω και όλη μέρα κάθε μέρα ναουμ

 12. ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!!! says:

  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ’’ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ , ‘’Ε.Ω’’ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’ ΚΑΙ ‘’ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ INTELLIGENCE SERVICE KARA-JAFFERI (ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ) .

  ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ , ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Η ‘’Ε.Ω’’ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΣΑΙΑ (ΧΟΡΕΥΕ) ΚΩΝ/ΝΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΟΤΙ “ ENA ΠΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 18 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ’’.

  Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ΗΤΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΗΜΙ-ΑΛΗΘΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ 18 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ –ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ –ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΕΩΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ , ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΩΝ ΗΠΑ .

  ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΟΕΑ ΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ’’ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ . Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Η ΟΕΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Η ΟΕΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΑΛΟ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΟ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΕ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ 666’’, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΥΠΕΘΕΤΑΙ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ‘’ΝΑΤΟ’’ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ , ΩΣ ‘’ΜΑΓΥΙΑ’’ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΓΚΑΗΣ Η ‘’Ρ.Ι.Κ’’ (ΡΩΣΣΙΑ-ΣΙΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ), ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ‘’Ρ.Ι.Κ’’ ΔΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023.

  Η ΟΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ‘’Ε.Ω’’ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΟΝ ΗΣΑΙΑ (ΧΟΡΕΥΕ) ΚΩΝ/ΝΙΔΗ ΔΙΑ ‘’ΠΡΟΔΟΣΙΑ’’ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ‘’ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ’’ , ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 ΕΩΣ 151 ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ , ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ. –

  ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ , Η ΔΟΛΙΩΣ ΗΜΙ-ΑΛΗΘΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ‘’Ε.Ω’’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΕΥΚΟΛΩΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ , ΑΛΛΑ Η ΗΜΙ-ΑΛΗΘΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’Ε.Ω’’ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ.

  ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

  Υ.Γ:

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ OEA ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ NSA , CIA, ΚΑΙ ΤΗΣ DIA ( DEFENCE INTELLIGENCEAGENCY ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ), ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ( ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ) , ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΕΘΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ , ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΗΑΑΡP THS ΑΛΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΗΤΟΙ ΕΝΤΟΣ 12 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 8/1/2017. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΜΑΙΛΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ (55) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ (55) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Δ/ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ (55) ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΑ 50,000 ΤΥΦΕΚΙΑ ‘’FN” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ , ΕΚΤΕΛΟΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ‘’ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ ‘’. Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΒΕΛΓΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΑ ‘’FN’’ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΄Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΙΑ…’’ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ’’, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ, ΩΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΥΦΕΚΙΑ ‘’FN’’ ΒΕΛΓΙΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΩΣ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.

  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
  ( Ο ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ).
  ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
  ΤΗΛ: 698 365 7954
  Α.Δ.Τ.: Δ. 424 419 ΤΜΗΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.
  ΠΗΓΗ : http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/01/intelligence-service-kara-jafferi.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *