Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
17:15 - 22/05/2021

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ – Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΙΕΣΕΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ

alexandros

*TO ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΟΟΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΝΟΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ*

 

Η Δημόσια υγεία μας λένε ότι είναι πάνω από την ατομική αλλά αν εγώ υποχρεωθώ την οποιαδήποτε ιατρική πράξη στο σώμα μου και τελικά πεθάνω από αυτή, λόγω παρενεργειών οι οποίες μάλιστα δεν έχουν ερευνηθεί ενδελεχώς, όχι μόνο οι άμμεσες παρενέργειες, όπου μακροχρόνια δεν γνωρίζουμε τα ποσοστά που θα έχουν αν δεν διερευνηθούν αποτελεσματικά και σε βάθος χρόνου, αλλά ιδιαιτέρως για τις μακροχρόνιες συνεπειές τους, λόγω ελλείψεως του απαραίτου χρόνου και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων αυτών. Τότε αυτός που με υποχρεώνει σε μία ιατρική πράξη με δεδομένα που εκ των προτέρων αγνοεί και δεν δύναται να συλλέξει αν δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος, είναι τελικά ο εν ουσία δολοφόνος μου, ο οποίος στο όνομα της δημόσιας υγείας με εκτέλεσε στερώντας μου την προστασία της ατομικότητας μου και την προστασία του σωματός μου έναντι οποιασδήποτε ιατρικής πράξης.

 

Επομένως θα πρέπει να δικαστεί ως δολοφόνος και να τιμωρηθεί και στη περίπτωση μας όπου αυτός είναι το ίδιο το κράτος που με υποχρεώνει είτε άμμεσα είτε έμμεσα τότε θα πρέπει όλοι όσοι ασκούν τον ελέγχο του να δικαστούν για αμέλεια και δολοφονία πολιτών με το πρόσχημα της δημόσιας υγείας, γιατί εν τέλει αν εγώ ως ατομικότητα είμαι ένα μέρος της Δημόσιας υγείας τότε όχι μόνο αυτή δεν προστατεύεται αλλά αντίθετα καταστρατηγείται. Κατά αυτό το τρόπο επίσης υπάρχουν ρατσιστικοί διαχωρισμοί ανθρώπων που δεν έχουν παρενέργειες και αυτών που έχουν υπέρ της ζωής των πρώτων.

Εκτός δηλαδή από δολοφονία συντελείται και γενοκτονία κατά των ανθρώπων που για τον α’ ή β’ λόγο θα παρουσιάσουν τις όποιες παρενέργειες. Επίσης οι φαρμακευτικές κατασκευάστριες εταιρείες δύναται μέσο συμβάσεων και δεν θέλουν να φέρουν καμμία απολύτως ευθύνη για τις παρενέργειες τις όποιες τα σκευάσματα τους παρουσιάζουν λόγω αρνητικού οικονομικού κόστους, παρενέργειες οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί ενδελεχώς και τα αρνητικά αποτελέσματά τους μπορεί να είναι μακροχρόνια, η ευθύνη τους μεταβιβάζεται στο κράτος το οποίο δεν έχει καμμία απολύτως σχέση παρά μόνο αγοράς με τα ανωτέρω σκευάσματα, τα οποία μάλιστα τα παρουσιάζει ως ασφαλή τη στιγμή που οι ίδιες οι εταιρείες κατασκευής δύναται όπως προαναφέραμε να αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη μέσο συμβάσεων εν προκειμένου να έχουν οικονομικό όφελος και οι οποίες δεν έχουν πραγματοποιήσει έρευνες λόγω ελλείψεως χρόνου για τις μακροχρόνιες συνέπειες και τυχών παρενέργειες που αυτές θα έχουν στο σύνολο του πληθυσμού το οποίο θα λάβει τα σκευασματά τους.

 

Έχουμε εδώ σε συνέχεια το παράπτωμα της αμέλειας των σοβαρών κινδύνων που μπορεί να προκληθούν και της επιβολής αυτών μέσω ψευδών ειδήσεων όπου δεν στηρίζονται σε καμμία μακροχρόνια και ενδελεχή επιστημονική μελέτη επάνω στα συγκεκριμμένα σκευάσματα παρά μόνο σε μία κατάσταση ονομαζόμενης έκτακτης ανάγκης όπου στο όνομα της καταστρατηγείται ο σκοπός της σωτηρίας της ατομικότητας, αξίας και προστασίας του σώματος για την Δημόσια Υγεία χωρίς να γνωρίζουμε με ασφάλεια αν τα αποτελέσματα θα είναι μακροχρόνια υπέρ ή κατά αυτής.

Είναι σαν το ίδιο το κράτος να παίζει τυχερά παιχνίδια με τις ψυχές μας στο όνομα της υγείας χωρίς να γνωρίζει τα αποτελέσματα, πολιτικο και επιστημονικό προσωπικό, δημοσιογράφοι, ιατροί, νομικοί και λοιποί οι οποίοι τάσσονται υπέρ των εν λόγω σκευασμάτων προσπαθούν να μας πείσουν με ύποπτη εμμονή ότι τα σκευάσματα των οποίων οι κατασκευάστριες οι ίδιες οι εταιρείες δεν γνωρίζουν τις μακροχρόνιες παρενέργειες των αποτελεσμάτων τους, ότι είναι τελικά ασφαλή.

Με ποια εχέγγυα λοιπόν το κράτος και όλοι αυτοί προτρέπουν, πιέζουν και μάλιστα τελευταία υποχρεώνουν τον κόσμο να κάνει οποιαδήποτε ιατρική πράξη. Αν εγώ και ο οποιοσδήποτε πάθω ή πάθει το οτιδήποτε από αυτά τα σκευάσματα τότε θα πρέπει όλοι εσείς να δικαστείτε και να τιμωρειθείται αναλόγως για τα εγκλήματα που σας αναλογούν με την μέχρι τώρα εμμονική συμπεριφορά σας υπέρ της έμμεσης και άμμεσης υποχρεωτικότητας συγκεκριμμένων σκευασμάτων για τα οποία όπως έχουμε προαναφέρει κανείς δεν γνωρίζει ποιές θα είναι οι μακροχρόνιες συνεπειές τους.

 

Εγώ προσωπικά αρνούμαι τη στέρηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων μου και της ατομικής μου ελευθερίας να προστατεύω το σώμα μου και την υγεία μου έχοντας το δικαίωμα της ενημερώσεως και της ολοκληρωμένης αποψεώς μου.

Όποιος επιθυμεί να προστατευτεί παρατάυτα με τα ανωτέρω σκευάσματα σημαίνει ότι εμπιστεύεται την ισχυρή προστασία που υποστηρίζουν ότι παρέχουν έναντι του ιού όποτε δεν κινδυνεύει από εμένα που δεν επιθυμώ να τα χρησιμοποιήσω, εδώ τελειώνει και το αφήγημα της Δημόσιας υγείας διότι αυτοί που πράγματι επιθυμούν θα το πράξουν ενώ οι υπόλοιποι που δεν έχουμε πειστεί για την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια αυτών θα πρέπει να προστατεύσουμε και εμείς τον εαυτό μας από τις παρενέργειες και ίσως από τυχών θανάτους των σκευασμάτων μακροχρόνιους ή μη, έτσι ίσως τελικά αποδειχθεί σε περίπτωση που τα σκευάσματα μακροχρόνια σκοτώσουν περισσοτέρους από ότι μπορούν να πεθάνουν σήμερα από τον ιό ότι τελικά πράττω και πράττουμε όσοι δεν επιθυμούμε να εμβολιαστούμε υπέρ της ατομικής και συνάμα υπέρ και όχι κατά της Δημόσιας Υγείας.

Το ζήτημα είναι ότι οι εγγυήσεις του κράτους ότι όλα αυτά πραγματοποιούνται υπερ της Δημοσίας υγείας δεν στηρίζονται σε τεκμηριωμένες επιστημονικές θέσεις μέσα απο μακροχρόνιες και ενδελεχείς μελέτες επάνω στα εν λόγω σκεύσματα των φαρμακευτικών εταιρειών που τα κατασκεύασαν και για τα οποία οι ίδιες εταιρείες δύναται να αποποιηθούν μάλιστα των ευθυνών τους για τυχόν παρενέργειες και επιπλοκές μέσο συμβάσεων λόγω αρνητικού οικονομικού κόστους.

 

Επιφυλάσσομαι βάσει όλων των ανωτέρω και όχι μόνο για την προστασία της ατομικότητας, της υγείας και της ελευθερίας μου βάση των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μου από το Σύνταγμα της Ελλάδος, το Συμβούλιο της Ευρώπης, τις Διεθνείς συμβάσεις και δικές της Ανθρωπότητας όπως η δική της Νυρεμβέργης όπου οι υπόλογοι υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων καταδικάστηκαν για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και κάποιοι από αυτούς μάλιστα με την εσχάτη των ποινών την θανατική καταδίκη.

Όσοι είστε υπόλογοι για θέματα υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων επάνω σε ανθρώπους και μάλιστα σκευασμάτων των οποίων οι άμμεσες και μακροχρόνιες συνέπειες δεν έχουν ερευνηθεί ενδελεχώς και σε βάθος του απαραίτητου χρόνου είστε οι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε συνέπεια, παρενέργεια, επιπλοκή και θάνατο συμβεί σε οποιονδήποτε υποχρεωθεί σε ιατρική πράξη από εσάς άμμεσα και έμμεσα, αν μάλιστα αυτές οι μακροχρόνιες συνέπειες αποδειχτούν επιβλαβής για το σύνολο της ανθρωπότητας τότε τα εγκλήματα που θα συντελεστούν θα είναι κατά αυτής.

Σε κάθε περίπτωση το να πειραματίζονται εταιρείες και κράτη αγνοώντας τα αποτελέσματα των μακροχρόνιων συνέπειων των σκευασμάτων που δίνουν και μάλιστα πιέζουν εμμέσως και άμμεσα στις ιατρικές πράξεις αυτών θεωρώντας και υποστηρίζοντας ότι είναι ασφαλή επείδη εγκρίθηκαν εν μέρει από τον Π.Ο.Υ. χωρίς όμως ούτε ο ίδιος ο Π.Ο.Υ. να μπορεί να γνωρίζει τις μακροχρόνιες συνέπειες των σκευασμάτων αυτών, είναι κατά τη γνώμη μου ανήθικο και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος από νομικούς, εισαγγελείς και ιατρούς, και ίσως θα πρέπει να γίνει και μία δίκη προς ενημέρωση όλης της ανθρωπότητας αν αυτοί που υποστηρίζουν ότι προστατεύουν αυτή έχουν πάρει όλες τις εγγυήσεις υπερ της προστασίας αυτής διαφορετικά είναι επικύνδυνοι για το μέλλον αυτής και θα πρέπει να απομακρυνθούν άμμεσα.

 

Ακόμα βρισκόμαστε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και ναι ακόμα μιλάμε την ίδια γλώσσα με τους προγόνους μας, τη συνέχεια αυτής, έχουμε χρεός να υπερασπιστούμε τις αξίες και τα ιδανικά της Δημοκρατίας που παραλάβαμε ως κληρονομιά από τους προγόνους μας και να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ακόμα μία φορά οτί είμαστε ακόμα εδώ ελεύθεροι και προστάτες της δικαιοσύνης και των αξιών της ψυχής και του πνεύματος, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλη την ανθρωπότητα, όσες αλυσίδες και ας μας φόρεσαν, όσο και αν μας αλλοίωσαν. Γιατί αν εμείς η ίδιοι που έχουμε χρέος να προστατεύσουμε την κληρονομιά της Δημοκρατίας που παραλάβαμε, που στην ουσία της κινδυνεύει σήμερα από τον οποιοδήποτε ολοκληρωτισμό σκύψουμε το κεφάλι σε αποφάσεις δικτατορικές με σκοπούς άγνωστους και αδιερεύνητους μέσα από μυστικές συμβάσεις τότε η ανθρωπότητα κινδυνεύει. Γιατί όπως έλεγε και ο αείμνηστος Νίκος Καζαντζάκης «Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λές: Εγώ, εγώ μοναχός μου έχω χρέος να σώσω τη γής. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.»

 

Πολίτης – Οπλίτης Ελλάδος

Προστάτης της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και του Πνέυματος, Αξιών και Ιδανικών της Ψυχής. Ελεύθερος Άνθρωπος με Δικαιώματα Ελεύθερης Άποψης, Ελεύθερης Έρευνας, Γνώσεως και Αλήθειας.

Ως ότου η Αλήθεια Ελευθερώσει Υμάς.

 

Scifi – jiboia

 

Πηγές:

Σύνταγμα της Ελλάδος (άρθρα 2 και 5)

https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/

Συμβούλιο της Ευρώπης (άρθρα7.3.1,7.3.2 και 7.5.2)

https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Δίκη της Νυρεμβέργης – Δίκη των ιατρών
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AF%CE%BA%CE%B7_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD

Οι φαρμακευτικές συμβάσεις των εμβολίων COVID-19

https://www.mcaounilaw.gr/%CE%BD%CE%B5%CE%B1/15-%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/420-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD-covid-19

Eγκρίσεις Εμβολίων από την Ε.Ε. – Η άδεια κυκλοφορίας υπό όρους είναι μια άδεια κυκλοφορίας για ένα φάρμακο, η οποία βασίζεται σε ένα λιγότερο πλήρες σύνολο δεδομένων σε σύγκριση με την κανονική άδεια κυκλοφορίας.

https://ec.europa.eu/greece/news/20201222_3_el

https://ec.europa.eu/greece/news/20210201_1_el

https://ec.europa.eu/greece/news/%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-covid-19_el

“Corona Unmasked” by Sucharit Bhakdi and Karina Reiss

https://www.goldegg-verlag.com/goldegg-verlag/wp-content/uploads/corona_unmasked_engl_leseprobe.pdf

COVID Shots to “Decimate World Population,” Warns Dr. Bhakdi

https://thenewamerican.com/covid-shots-to-decimate-world-population-warns-dr-bhakdi/

Mελέτη από το MIT για τα εμβόλια

https://katohika.gr/wp-content/uploads/2021/05/23-Article-Text-102-1-10-20210514.pdf

ΜΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ – Από τον Δρ. Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρο της Pfizer,και Επικεφαλής Επιστήμονα για τις Αλλεργικές αντιδράσεις και τις Αναπνευστικές παθήσεις

https://rumble.com/vgvs11-28356517.html

Η κυβέρνηση της Νορβηγίας κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

https://greatreject.org/norway-nuremberg-tribunal/

Το 2ο Δικαστήριο της Νυρεμβέργης είναι γεγονός. Η πράξη του βρίσκεται σε προετοιμασία εδώ και μήνες. Αυτό είναι υπό την ηγεσία του γερμανικού δικηγόρου Δρ Reiner Fullmich, ο οποίος υποβάλλει επί του παρόντος μια αγωγή κατηγορίας.Μια ομάδα ερευνητών από τη Νορβηγία υπέβαλαν αγωγή κατά της πολιτικής των μέτρων κατά του κορονοιού.Η νορβηγική κυβέρνηση μηνύθηκε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Μια έκθεση σχετικά με αυτό έχει σταλεί στο αστυνομικό τμήμα Ålesund . Ένα αντίγραφο της έκθεσης αποστέλλεται προς το παρόν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και στη συνέχεια κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο

https://drive.google.com/file/d/1ovoWYEHW2eTLCCMKy5Kh3_CT-l4ChOqn/view

COVID19 ΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

https://drive.google.com/file/d/1GcnY9MWLBDPEsa3V63_vN–UdD4oJpWK/view

Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης το 2021 ενάντια στο CDC και τον Π.Ο.Υ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ – ο ιστότοπος της επιτροπής Covid στη διεύθυνση

https://corona-ausschuss.de/

Βίντεο με συνέντευξη του Δρ Reiner Fullmich στην πηγή

https://blazingpress.com/w-h-o-and-c-d-c-the-new-nuremberg-trials-2021-crimes-against-humanity-please-share-this-info/

Ο Κατακλυσμός του Νώε στον Νου των Ανθρώπων και η Επιστροφή στο Θεό

https://drive.google.com/file/d/1uVo9w6PfvVz_TElDV6eiaV_qa9UIMXtb/view

https://drive.google.com/file/d/1Id4L6n_YuX0u6m4NLkmSj_W2fbP38Md2/view

alexandros

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. jiboia μπες στην αυριανή ομιλία σχετικά με την Ψυχή https://youtu.be/5ygcaei6AZg (Είναι το κανάλι από το σύγγραμμα) και αν επιθυμείς στείλε στο email του Κατακλυσμού για επικοινωνία kataklismosnoe@gmail.com

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*