ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«Σούζα» ο Κ.Μητσοτάκης μπροστά στον Π.Λασκαρίδη: Έσκυψε το κεφάλι και είπε κι «ευχαριστώ»

· Γιώργος Μαριόλης

Αν χρειαστεί θα γυρίσει και το άλλο μάγουλο

«Άκρα του τάφου σιωπή» επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο Μαξίμου, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να μη δοθεί καμία απάντηση προς τον εφοπλιστή και εθνικό ευεργέτη Πάνο Λασκαρίδη, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του πως οι εφοπλιστές έχουν «χ@σμένο τον πρωθυπουργό», εκφράζοντας έτσι την οργή του για την πολιτική του πρωθυπουργού απέναντι στην επιχειρηματικότητα.

Βέβαια κι εντολή για απάντηση να είχε δοθεί, κανέναν κυβερνητικό «όργανο», ούτε καν οι «καμικάζι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα τολμούσαν να βγάλουν «κιχ», αφού ο κ.Λασκαρίδης είναι άνθρωπος με μεγάλη δύναμη, που κανείς ούτε καν ένας υπουργός «αντέχει» να κάνει εχθρό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πρόβλημα να «λυγίσει» την αξιοπρέπεια του, μπροστά σε έναν τόσο ισχυρό άνδρα όπως είναι ο Πάνος Λασκαρίδης και να δεχθεί τις ύβρεις αδιαμαρτύρητα, ενώ αν χρειαστεί θα γυρίσει και το «άλλο μάγουλο» και θα πει και «ευχαριστώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε όσοι γνωρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη λένε δεν είναι άνθρωπος που διαθέτει την απαραίτητη «κράση» για συγκρούσεις, ειδικότερα με ικανότερους και δυνατότερους αντιπάλους, καθώς κυριεύεται από το άγχος και τις αμφιβολίες και καταρρέει.

Γι’ αυτό το ρόλο οι σύμβουλοι που έχει δίπλα του και το στενό περιβάλλον του έχουν πολύ σημαντικότερο ρόλο από άλλες πρωθυπουργίες, καθώς είναι αυτοί που τον καθοδηγούν και τον κρατούν όρθιο όταν φτάνει στο χείλος της κατάρρευσης κάθε φορά που πρέπει να πάρει κάποια σχετικά σημαντική απόφαση.

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της ΑττικήςΕΛΛΑΔΑ

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της Αττικής

Ινδία: 11 νεκροί, ανάμεσά τους 8 παιδιά, από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτωνΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Ινδία: Η άδεια του εργοστασίου είχε ακυρωθεί από το 2024 — FIR κατά έξι ατόμων μετά τους 11 νεκρούς στην Καουσάμπι

Ελλάδα–Ισραήλ: Συμφωνία 3,5 δισ. δολαρίων για πολυεπίπεδη αεράμυναΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: 3,035 δισ. ευρώ, 19 ελληνικές εταιρείες και νέο σύστημα διοίκησης στη συμφωνία Ελλάδας–Ισραήλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά