ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Πούτιν σε πρωθυπουργό Λουξεμβούργου: ”οι στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για Ρωσία και Ευρώπη!

· Κατοχικά Νέα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνομιλία με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Xavier Bettel, σημείωσε την απαράδεκτη φύση των αμερικανικών στρατιωτικών-βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

Ο Πούτιν σημείωσε τον απαράδεκτο χαρακτήρα των στρατιωτικών-βιολογικών δραστηριοτήτων των ΗΠΑ στην Ουκρανία, που αποτελεί τεράστιο κίνδυνο τόσο για τη Ρωσία όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη.

Aυτά στις 19/3/22 ενώ στις 16/3/22 ο Πούτιν σε τηλεδιάσκεψη τόνισε

”υπήρχε επίσης ένα δίκτυο δεκάδων εργαστηρίων που λειτουργούσε στην Ουκρανία όπου στρατιωτικά προγράμματα βιολογικών όπλων συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων με δείγματα κορονοιών, άνθρακα , χολέρας, αφρικανικής πανώλης των χοίρων και άλλων θανατηφόρων ασθενειών διεξάγονταν υπό την καθοδήγηση και την οικονομική υποστήριξη του Πεντάγωνου. Τα ίχνη αυτών των μυστικών προγραμμάτων καλύπτονται τώρα με επιμονή…”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

dimpenews.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Καύσιμα στην Ευρώπη – ενδεικτική εικόναFEATURED

Ευρώπη: Η κρίση στο diesel βαθαίνει – Γιατί οι τιμές καυσίμων παραμένουν σε επικίνδυνα υψηλά επίπεδα

Αφρική – ενδεικτική εικόνα για συντριβή ελικοπτέρουFEATURED

Ζιμπάμπουε: Μεγιστάνας και η σύζυγός του σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου – Αναφορές ότι ζώα κατασπάραξαν τις σορούς

Πακιστάν, Σαουδική Αραβία και Τουρκία συγκροτούν τη «Συμμαχία Άμυνας της Μέκκας»FEATURED

Ενεργοποιείται το Σύμφωνο της Μέκκας: Τουρκία και Πακιστάν στέλνουν δυνάμεις στη Σαουδική Αραβία

Μία απάντηση στο “Πούτιν σε πρωθυπουργό Λουξεμβούργου: ”οι στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για Ρωσία και Ευρώπη!”

  1. εκκλησιας να προδωσει τον ομοδοξο ουκρανικο και ρωσικο λαο βοηθωντας τον αντιχριστο παπα και τους ουνιτες ναζι…οι εχθροι δεν ειναι προ των πυλων αλλα εντος των εθνων,ο Μητσοτακης πηρε παραταση για εκλογες μαιο και μετα να δωσει το αιγαιο απο σιμιτη ακομη εποχη..ειναι προδοτες αφορισμενοι και μισουν τον ελληνικο λαο μαλιστα οι ιδιοι δεν ειναι ελληνες ορθοδοξοι αλλα αλοεθνει ελληνογλωσοι αντινετιβιστες εποικιστες νεοταξιτες προξενε μεχρι τελος μαριουπολη με τη στασηπηρες εκατοχιλιαδεςλαιμοσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *