Πως ο Λυκος αλλαξε το Γέλοουστοουν…

..Τα επιμέρους ασύνδετα είναι πάντα συνδετικά αυτών που δεν κοιτούν με τα μάτια ..!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

14 thoughts on “Πως ο Λυκος αλλαξε το Γέλοουστοουν…

 1. Ανώνυμος says:

  Οποιος ειναι συνειδητοποιημένος αντιλαμβανεται οτι η φυση ειναι σκληρη, και οτι οι ιδιοτητες του Δημιουργου αυτου του κοσμου, αποδιδονται εσφαλμενα απο τα ιερατια προς οφελος τους, βιαζοντας την κοινη λογικη.

 2. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλησπέρα Νίκο,Προφανώς υπονοείς έκρηξη η

  μάλλον αποφυγή καλύτερα έκρηξης του υπερ-

  ηφαιστείου του Γέλοουστοουν.

 3. T-TREE says:

  Σήμερα σε διάβασα με την καρδιά, όχι με τον νου. Σ’ ευχαριστώ, ειδικά γι’ απόψε. Μια αγέλη λύκων στο οικοσύστημα και όλα τα αυθαίρετα και άδικα εξαφανισμένα αποκαταστάθηκαν. ‘Ετσι τα οικονομεί η φύση. Την ελπίδα μόνο μη χάσουμε, την αδερφή της αγάπης.

   • T-TREE says:

    Δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά έχει αποδειχθεί εμπειρικά ότι ο λύκος, ο μη οικόσιτος “πρόγονος” του σκύλου, εκείνου που όλοι λατρεύουμε για την πίστη, την προστατευτικότητα και την διαίσθησή του, είναι παρεξηγημένο ζώο, αφού έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον εξημερωμένο “απόγονό” του και άλλα χαρίσματα.

    • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

     ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Η ΛΕΞΗ ΣΚΥΛΟΣ

     ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΛΥΚΟΣ ΜΕ

     ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Σ.

  • T-TREE says:

   Συμφωνώ φίλε. Αν προσθέσουμε και την άγνοια λόγω μεθοδευμένου ελλείματος παιδείας, αυτού ακριβώς του ελλείματος που γεννά τις “φόνισσες” που ανέφερες, τότε έχουμε την πλήρη εικόνα.

 4. filarianna says:

  Η παρακάτω ομιλία, θα μπορούσε κάλλιστα να αναφέρεται στο πνευματικό επίπεδο, όσο και το φυσικό. Ο τρόπος δράσης, οι επιλογές, έχουν συνέπειες όχι μόνο προσωπικές, αλλά επηρεάζουν και τα πάντα γύρω μας. Την καλημέρα μου στους «λύκους»… που κρατούν τις ισορροπίες, σας ευγνωμονώ, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ! Όρεν Λάονς: Κάθε ζώο, κάθε πουλί, κάθε έθνος, κάθε φυτό, έχει το δικό του χώρο να υπάρχει και το σεβόμαστε αυτό. Ξέρεις, όπως καθόμαστε εδώ και κοιτάζουμε γύρω μας, υπάρχουν αυτά τα λουλούδια… και κανένα δέντρο δεν μεγαλώνει από μόνο του. Ένα δέντρο είναι μια κοινότητα. Συγκεκριμένα δέντρα και συγκεκριμένα φυτά, συγκεντρώνονται γύρω από συγκεκριμένα δέντρα. Και συγκεκριμένα φάρμακα συγκεντρώνονται γύρω από αυτά τα συγκεκριμένα φυτά. Έτσι αν σκοτώσετε όλα τα δέντρα, αν κόψετε όλα τα δέντρα, τότε καταστρέφετε την κοινότητα στο σύνολό της. Εάν καταστρέψετε το δέντρο, καταστρέφετε το σύνολο της κοινότητας που βρίσκεται γύρω από αυτό και ευδοκιμεί λόγο αυτού. Θα μπορούσε να είναι κάποιο πολύ σημαντικό φάρμακο για τους ανθρώπους ή τα ζώα. Επειδή τα ζώα γνωρίζουν αυτό το συγκεκριμένο φάρμακο το οποίο και χρησιμοποιούν είναι ο λόγος που εμείς μάθαμε. Μάθαμε παρακολουθώντας τα ζώα που μας δίδαξαν πολλά. Θα σας πουν πού βρίσκεται το φάρμακο επειδή τα ίδια το χρησιμοποιούν.
  Και έπειτα, εάν αναφυτεύετε το δέντρο δεν αναφυτεύετε την κοινότητα, αναφυτεύετε το δέντρο. Έτσι έχετε χάσει μια κοινότητα. Και εάν υλοτομείτε μαζικά – κάτι που συμβαίνει στην Αμερική και τον Καναδά σε μεγάλο βαθμό αυτές τις μέρες, υποθέτω και σε όλο τον κόσμο, τότε είστε πραγματικά μια πολύ καταστρεπτική δύναμη. Απλά η αναφύτευση δένδρων δεν είναι αναφύτευση κοινότητας. Έχετε χάσει πολλά στη διαδικασία. Δεν το κατανοείτε αυτό. Θα το κατανοήσετε. Και αυτή η κατανόηση έρχεται κατά έναν δυσχερή τρόπο» (Η έβδομη γενιά – Αυτόχθονες εγγενείς Αμερικανοί) Υ/Γ για τους θεριακλήδες που κυκλοφορούν ρωτώντας τι πίνεις, με πολύ χιούμορ να αφιερώσω ένα τραγουδάκι – Lebanese Blonde/Thievery Corporation

 5. Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ says:

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΩ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΛΥΚΟ ΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *