Η «Πολιτική ορθότητα» ξέφυγε: μαθήματα πρωκτικού σεξ με Strapon σε μαθητές του δημοτικού σχολείου!…

Οι συγκλονιστικές εικόνες από μια τάξη στο Τζάκσονβιλ της Φλώριδα δείχνουν πώς τα παιδιά των 11 και 12 ετών στην 6η τάξη του δημοτικού διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν ιμάντες μέσα σε μια συζήτηση σχετικά με τα κοινά πρότυπα σεξουαλικής εκπαίδευσης που έχουν τεθεί από κάποιους.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από έναν μαθητή με το κινητό του τηλέφωνο δείχνουν μία δασκάλα που επιδεικνύει σε ανήλικους πώς να χρησιμοποιούν ένα σεξουαλικό βοήθημα (strap on) για… πρωκτικό σεξ! Σε μια εικόνα, η δασκάλα δείχνει ακόμη πώς να εισάγει το λουρί, ενώ οι γλουτοί της είναι στον αέρα και τα πόδια της πάνω από το κεφάλι. Σε μια άλλη εικόνα, δείχνει στα παιδιά πώς να φορούν έναν… ιμάντα με το… εξάρτημα του. Το Clinton Middle School στην επαρχία Duval προσέλαβε την 39χρονη Sharon Mercer για να διδάξει στην τάξη το μάθημα της σεξουαλικής εκπαίδευσης, αλλά μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών ανακλήθηκε και το σχολείο αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η Mercer ισχυρίστηκε πως η ανάκλησή έγινε από φανατισμό επειδή είναι ένα «υπερήφανο μέλος της κοινότητας LGBTQ». Η σκοτεινή πλευρά Τα πρόσφατα εφαρμοζόμενα κοινά βασικά εκπαιδευτικά πρότυπα έχουν κατηγορηθεί από την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν τη μορφή διδασκαλίας με τον μικρότερο κοινό παρονομαστή, και πολλοί υποστηρίζουν ότι δουλεύουν μόνον επάνω σε χαζά μαθήματα και εμποδίζουν τους έξυπνους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του, αλλά αυτές οι εικόνες δίνουν διάσταση σε μια ακόμη πιο σκοτεινή πλευρά που προωθούν οι ομοσπονδιακοί κανόνες. Η διδασκαλία των λεγόμενων «εναλλακτικών» σεξουαλικών τρόπων ζωής είναι υποχρεωτική σε πολλές πολιτείες κάτω από έναν κοινό πυρήνα.

Στην ιστοσελίδα της Fed επισημαίνεται επίσης ότι ένα βιβλίο που είναι σύμφωνο με τα νέα κοινά πρότυπα Core με τίτλο It’s Perfectly Normal, διδάσκει στα παιδιά ηλικίας έως εννέα ετών πώς να αυνανίζονται. Ο κοινός πυρήνας, ο οποίος επιβάλλεται σε ολόκληρο το έθνος, είναι μια τεράστια αλλαγή στη διδασκαλία με την οποία οι πολέμιοί της ισχυρίζονται ότι θα εξοβελιστεί η κριτική σκέψη και γενικότερα θα δημιουργηθούν χαμηλότερα πρότυπα στο όνομα της συμμετοχής και της πολιτικής ορθότητας. Έχουν προκύψει πολυάριθμα παραδείγματα από ερωτήσεις για τις εξετάσεις κοινών πυρήνων, οι οποίες χρησιμεύουν μόνο για να προκαλέσουν περισσότερη σύγχυση και απογοήτευση.

Ίσως το πιο περίφημο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο ο κοινός πυρήνας θα εκδηλωθεί στο σχολικό σύστημα της Αμερικής απεικονίστηκε από ένα παράξενο βίντεο στο οποίο ένας γενικός διευθυντής προγράμματος σπουδών αναφέρει ότι το 3 x 4 = 11 θα μπορούσε να θεωρηθεί σωστή απάντηση, εφόσον οι μαθητές θα μπορούσαν να εξηγήσουν πώς έφτασαν στον αριθμό!

Αντιδράσεις και διακοπή του προγράμματος Τα πρότυπα σεξουαλικής παιδείας του κοινού πυρήνα αντιμετωπίζουν επίσης έντονη κριτική, ενώ μια ομάδα ισχυρίζεται ακόμη ότι αντιπροσωπεύουν την «πορνογραφία» που χρησιμεύει για την απευαισθητοποίηση των παιδιών στη σεξουαλική επαφή και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένες πιθανότητες παρενόχλησης στους χώρους των σχολ…

elkosmos.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

48 thoughts on “Η «Πολιτική ορθότητα» ξέφυγε: μαθήματα πρωκτικού σεξ με Strapon σε μαθητές του δημοτικού σχολείου!…

 1. Heron says:

  Και που είστε ακόμη ! Αφού βάζουν ανώμαλους για δασκάλους και κάνουν
  την κάθε είδους ανωμαλία και διαστροφή απο σύχαμα και βδέλιγμα που ήταν μέχρι πρότινος μάθημα , δεν έχουμε δεί ακόμη τίποτα . Απο την
  «ανεκτικότητα» κοντεύουμε να φτάσουμε μας βάλουν χέρι εμάς και τα παιδιά μας με το ζόρι .

 2. ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ says:

  Ανώμαλες φεμινίστριες!!!
  Μια πρώην μου, μετά από 7 μήνες σχέση, επειδή μια φίλη της της έβαλε ιδέες, με ρωτάει αν θα μ’αρεσε κάτι τέτοιο…
  Και ακατάλληλη ώρα κιώλας…
  (Της έριξα σφαλιάρα και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω που βρίσκομαι, γιατί όσο σκεφτόμουν αυτό που είπε, χάζεψα, δεν ήθελα καν να το φανταστώ, σηκώθηκα και έφυγα απ το σπίτι και άντε γειά!) Ηλίθιες φεμινίστριες να πάτε να τα κάνετε με λεσβίες αυτά! Αι στο διάολο…

  • ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ says:

   Και ξέρετε πια είναι η πλάκα; Μετά από 3 χρόνια, έμαθα ότι όντως έγινε λεσβία και τα χε με μια παλιά συμμαθήτριά της…Καταλάβατε τι κάνουν; Βάζουν ιδέες στον κόσμο, με ανωμαλίες, εξ άλλου και η τσόντα κατευθυνόμενη από διάφορα κέντρα είναι, μετά αντιδράνε οι ηλίθιες επειδή δεν ικανοποιηείς τις ανωμαλίες τους και γίνονται λεσβίες.
   Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα. Η τσόντα είναι κατευθυνόμενη, γιατί νομίζετε άραγε άρχισαν να βγάζουν τσόντες με θετούς γονείς και αδέρφια; Μετά τι θα ρθει;

   • ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ says:

    Θα σας πω εγώ τι θα ρθει μετά. Για την ακρίβεια, θα σας πω να μελετήσετε, τις προορήσεις, που αφορούν τα έσχατα χρόνια!
    Και πείτε μου μετά, αν δεν πέφτουν μέσα όλα όσα λένε…
    Και αυτό σας το λέω εγώ που δεν είμαι καν χριστιανός γιατί δεν ακολουθώ δόγματα αλλά χρησιμοποιώ την φιλοσοφία για να εξηγήσω τα πάντα. Αλλά φίλοι μου, οι προορήσεις για τα έσχατα χρόνια, είναι αληθινές! Τσεκάρετέ το και γεωπολιτικά ως προς την δράση της ΝΤΠ

    • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

     5 ανώμαλοι που τους αρέσει να τον παίρνουνε διαφωνούνε με την ιστορία. Μπορεί να ναι και τίποτα αγάμητες ποιος ξέρει…
     Όξω ρε κτήνη! Που ότι κόμπλεξ και εσωτερική ανασφάλεια έχετε με τον εαυτό σας το βγάζετε έξω στην κοινωνία, γιατί δεν μπορείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας… Ουστ ρε!
     Τραβάτε σε κανα ψυχίατρο που μου προσπαθείτε να μολύνετε την κοινωνία με την αρρώστια σας, μόνο και μόνο για να νιώσετε ψυχολογική ικανοποίηση για να καλύψετε τα κόμπλεξ σας.

    • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

     Αυτά τα κτήνη τώρα, προσπαθούν να κάνουν την παγκόσμια κοινωνία έτσι, φριχτή και άρρωστη, γι αυτό και προσκυνάνε τραγόμορφους καλικατζάρους.
     Μολύνουν τα παιδιά μας με τις αρρώστιες τους που δεν έχουν όριο και γι αυτό πρέπει να ξεβρωμίσει ο τρόπος, κόβοντας την αρρώστια με ατσάλι και καίγοντας τα υπολείμματα.
     Οργή Νεμέσεως!
     (Άνθρωπος όποιος έχει σε ισορροπία, ένστικτο και λογική, διότι ένστικτο σκέτο = κτήνος, λογική σκέτο = άψυχος).

    • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 says:

     ΑΥΤΟ ΤΟ »ΣΧΕΣΙΣ» ΤΙ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!
     ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ-ΑΠΟΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ!!!!!!
     Η »ΣΧΕΣΙΣ» ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ!!!!

    • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

     Λες βλακείες, μόνο αυτό θα πω. Απλά ήμουν γκαντέμης και έπεσα σε ανώμαλη που δεν ήταν καν, άλλη τις βάλανε ιδέες, επιρεάστηκε και χάζεψε και δεν έχει ξανατύχει να προσεγγίσω τέτοιες, γιατί πλέον καταλαβαίνω απ το βλέμμα αν ο άλλος είναι εντάξι άνθρωπος η ψυχωσικός.

     • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

      20άρισε έστω πρώτα και μετά έλα να μου κάνεις κρητική, πιτσιρικά ε πιτσιρικά.

    • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (ΦΙΛΙΚΑ) says:

     ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ) ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!

     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 356π.χ. (ΕΧΘΡΙΚΑ) says:

      Συγνώμη αλλά το να μου λες ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ την ώρα που σιχαίνομαι αυτούς τους ανώμαλους που ανέφερα είναι προσβλητικό.

     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 356π.χ. (ΟΥΔΕΤΕΡΑ) says:

      Τέλοσπάντων, επειδή σε ρίχνω 2350 χρόνια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κριτική, είπαμε…

     • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ 356Π.Χ.) says:

      ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΓΡΑΨΑ ΜΟΝΟ ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ!!!!!!
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑ!!!!! ΗΤΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ!!!!!!

     • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ 356Π.Χ.) says:

      »Συγνώμη.. προσβλητικό.»
      ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΤΟ ΤΙ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ (Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ)(ΥΙΟΘΕΤΩ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ-ΝΟΜΙΖΩ-ΘΕΩΡΩ-ΠΙΣΤΕΥΩ-ΓΝΩΡΙΖΩ) ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΣΤΟ!!!!! ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ………
      ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΤΙ »ΠΛΑΝΗΤΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΚΕΙ!!
      ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!

     • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ 356Π.Χ.) says:

      ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ……………………. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΣΤΟ!!!!!

 3. ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ........................................................... says:

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΣΕΞ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΓΟΜΟΡΟΣΟΔΟΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΛΩΤ says:

   ρε μαλακοφερνιε ανωνυμε οι σοδομιτες και οι γομοριτες ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑ Ο Λ Ω Τ Ο ΓΥΦΤΟ΅Σ …ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ…και τους εβαλαν φωτια οι γυφτοι διοτι τους κυνηγησαν απο την πολιτισμενη κοινωνια των.

   • ΣΟΔΟΜΙΤΗ ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΡΥΦΟ ΛΟΥΛΟΥ... says:

    Ήσουν μπροστά εσυ να φανταστούμε…ποιες πηγές έχεις για τον ισχυρισμό αυτόν;
    Σημειωτέον ότι ο Λωτ είχε μεθύσει στον μέγιστο βαθμό από τις πανουργιτσες κόρες του διότι θέλαμε παιδιά φοβούμενες τον κοινωνικό αποκλεισμό της εποχής εκείνης.Ο Λωτ με τόσο μεθύσι δεν έβλεπε ούτε στα 2 εκατοστά. Ο Λωτ δεν έφερε ευθύνη. Αν σε μεθύσω εγώ να δεις που θα βλέπεις τον Βαλλιανάτο Μονικα Μπελουτσι!!! Αυτά τα παραδείγματα είναι προς αποφυγήν. ΓΙΑΥΤΟ αναφέρονται στην ΠΔ. Για να θυμίζουν στον άνθρωπο τον ξεπεσμό

    • Heron says:

     Κι εξάλλου μην ξεχνάμε τί παραδείγματα είχαν οι κόρες του Λώτ μεγαλόνωντας μέσα σε μια τέτοια πόλη – όχι και τα καλύτερα βέβαια . Όσο για τον παραπάνω πιθανό όψιμο γιαλαντσί δωδαικαθεϊστή , είναι γνωστή σε όλους η τακτική τους να διαστρεβλώνουν τα πάντα και να το παίζουν και θύματα κι απο πάνω , προκειμένου να επιτελούν την αποστολή τους που είναι: Πόλεμος ενάντια στην Ορθοδοξία και ακόμη μεγαλύτερος διχασμός στον Ελληνικό λαό .
     Και φυσικά γιορτάζουν την πρωταπριλια για ευνόητους λόγους !

    • ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΙΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΤΟΦΙΟΣ says:

     ΟΛΟ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ η καθε γραπτη σκεψη σου , ΡΕ ΣΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ? Βρωμοασιατης ?

     • Heron says:

      Και τα αδέρφια σου οι Σοδομίτες Ασιάτες ήταν , αλλά εσάς δεν σας νοιάζει , γιατί ούτως ή άλλως ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ είστε , και ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ θα μείνετε! Εξαιτίας του μίσους και του φανατισμού που σας έχουν ενσταλάξει εναντίον του Χριστού και της Ελλάδος οι Μασώνοι Μέντορες σας. Φόρα τα κατσικίσια κέρατα σου , και την κακόγουστη μάσκα σου και πάρε αγκαλιά κι ενα μεγάλο λιλί – ξέρεις εσύ – εξάλλου τα λατρεύετε εσείς , και παράτα μας ήσυχους .

    • ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΠΟ@ΤΣ@Σ. says:

     Μίλησε και η γυφτισα…
     Αν κρίνω από τα λεγόμενα σου κάποιος άλλος είναι γύφτος Μογγόλος…σου αρέσουν τα τριχωτά κολαρακια Ιάσωνα;
     Άρπα ένα Δωδεκαθειστικο. Έτσι τα γουστάριζε και ο διδάξας Δίας!

 4. Ανωνυμος says:

  Σε λιγο καιρο θα το δουμε ζωσμενο ….πανω στους ανωμαλους ….και θα κυκλοφορουν στο δρομο χωρις ντροπη…..μια και δεν πειραζει το ενα …δεν πειραζει το αλλο ….τι με νοιαζει εμενα ….ας κανουν οτι θελουν….Και ετσι βρεθηκαμε στη θεση που ειμαστε τωρα….Αφου λοιπον δε μας νοιαζει …καλα να παθουμε…

 5. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ el.gr/n-w-o/atzenta-2030/169-atzenta-2030/100552-oi-anarchoaristeroi-sthrizoyn-thn-paiderastia-%E2%80%93-eikones-kai-binteo

 6. ΔΗΜΟΣ says:

  Δυο φορες κερδισαν στις εκλογες.Τι έλεγαν οι αρχαιοι;Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.Τι λενε οι νεοι σημερα;Μια πιθαμη μακρια απο τον κ@λο μου , κι οπου θελει ας πεσει.Τίς πταίει;

  • Heron says:

   Μα καλά ; Υπάρχει κόσμος που μπορεί να βλέπει τέτοια περιτώματα ;!!!
   Και μόνο που έφτασαν τέτοια βίντεο μέχρι εδώ , πρέπει να αποτελεί μεγάλη επιτυχία γιαυτούς , και δυστυχώς πολύ κακό οιωνό για τους φυσιολογικούς ανθρώπους και την κοινωνοία εν γένει.

   • ΦΥΣΙΟ-ΛΟΓΙΚΟΣ says:

    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ… Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ. ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΟ ΑΛΥΠΗΤΑ. ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ… ΓΙ’ΆΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ´ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ «ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑ.

 7. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Ρε τι χαβαλες ειναι αυτος !μιλαμε για πολλες κλωτσιες !κυττα οταν θα αρχισουν να πεφτουν ,ζζζντουππππ !

 8. Few moments before Armageddon says:

  «…πώς τα παιδιά των 11 και 12 ετών στην 6η τάξη του δημοτικού διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν ιμάντες μέσα σε μια συζήτηση σχετικά με τα κοινά πρότυπα σεξουαλικής εκπαίδευσης που έχουν τεθεί από κάποιους.»

  Διότι τελικά η λέξη «παιδοφιλία» έχει καθαρά υποκειμενική έννοια για τη New World Order.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *