Πόλεμος της Νέας Τάξης κατά των αφυπνισμένων ατόμων

Tα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και περισσότερη κουβέντα για την Συναισθηματική Νοημοσύνη (EQ)

και την ενσυναίσθηση με τους “ειδικούς” να δημιουργούν, ως συνήθως, ένα απόλυτο χάος, αντί να εξηγούν τι ακριβώς συμβαίνειΚι αυτό, γιατί η αναμενόμενη αφύπνιση που άρχισε τις 3 τελευταίες δεκαετίες του 20ου αιώνα και έχει σκοπό να ολοκληρωθεί στον 21ο, είναι αγκάθι στην καρδιά αυτών που έχουν αποφασίσει να διαφεντεύουν αέναα τον πλανήτη.

Οι Άγγλοι ειδικοί λοιπόν, δανείστηκαν μια ακόμα ελληνική λέξη, με μια συγκεκριμένη έννοια για να περιγράψουν κάτι διαφορετικό. Την λέξη empathy. Σε μας η εμπάθεια αφορά έντονα αρνητικά συναισθήματα, εχθρότητα, πάθος εναντίον κάποιου. Οι Αγγλόφωνοι όμως επιστήμονες και ειδικοί, με την λέξη empathy, εννοούν την συναισθηματική ταύτιση ή ενσυναίσθηση:

Όρος της κλινικής ψυχολογίας. Από την άποψη του συμπεριφορισμού, πρόκειται για τη γενίκευση εξαρτημένων αντανακλαστικών λύπης, πόνου, απογοήτευσης κ.ά., στην οποία οι συναισθηματικές αντιδράσεις αυτές προκαλούνται από τις δυσάρεστες συνθήκες άλλων ατόμων, λόγω της ομοιότητας ή των κοινών στοιχείων τους με τα εξαρτημένα προκλητικά ερεθίσματα για αντίστοιχες συναισθηματικές αντιδράσεις στη δική μας ζωή.

Αφού πρώτα δημιούργησαν ένα γλωσσικό μεταφραστικό μπάχαλο, από ελληνικά στα αγγλικά, και μετά πίσω στα ελληνικά εμείς κατασκευάσαμε την λέξη ενσυναίσθηση για να ανταποκριθούμε επιστημονικά, στο τέλος φροντίζουν να περιοριστούν σε καθαρά εκλογικευμένες και επιστημονικές ιδιότητες, αποκλείοντας τεχνηέντως οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ‘μεταφυσικό’, πνευματικό, ή ακόμα και θρησκευτικό.

Φυσικά το επόμενο στάδιο, είναι να δώσουν και “συμβουλές” πως να αντιμετωπίσει κανείς την περίπτωση του, αν διαπιστώσει ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Κανένα εμβόλιο μήπως;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόκειται για καθαρή αφύπνιση

Ο αφυπνισμένος άνθρωπος, που δεν έχει καμία σχέση με εμπάθειες, συμπάθειες ή αντιπάθειες, νιώθει στο λεπτό νευρικό του σύστημα σχεδόν τα πάντα, ανάλογα βέβαια και σε ποιο βαθμό είναι αφυπνισμένος.

Είναι συνδεδεμένος με το σύμπαν και με τα έμβια όντα γύρω του και ανταλλάσσει συνεχώς ενέργεια. Παίρνει και δίνει.

Είναι ικανός να αισθανθεί τον πόνο των άλλων, όχι γιατί έχει την ιδιότητα “να είναι καλός ακροατής”, όπως περιγράφουν οι ειδικοί, αλλά γιατί είναι συνδεδεμένος με τον άλλον μέσα από την αφύπνιση του. Τρανό παράδειγμα εκείνο των διδύμων που αν χτυπήσει το ένα μπορεί να πονέσει και το άλλο, ας βρίσκεται και χιλιόμετρα μακριά κι ας μην έχει ενημερωθεί για το χτύπημα του αδελφού του, το ένστικτο της μάνας ή το ‘δέσιμο’ μεταξύ δυο ανθρώπων που ζουν καιρό αρμονικά μαζί.

Επίσης είναι ικανός να νιώσει μέσα από το συλλογικό συνειδητό την ψυχική κατάσταση μιας μικρής ή ακόμα και μεγάλης κοινωνίας στην οποία ζει. Αυτό μάλιστα, έχει γίνει μελέτη ετών με φοβερά αποτελέσματα από το Ινστιτούτο του Princeton όταν πάνω από 60 ανιχνευτές καταγράφουν την Ψυχική Ενέργεια σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα το 2004, το βράδυ της Κυριακής της 4ης Ιουλίου, λίγο πριν ο Άγγελος Χαριστέας βάλει το γκολ που ανέδειξε την ελληνική

ομάδα κορυφαία στην Ευρώπη, κάποια συσκευή που κατέγραψε την ψυχική ενέργεια στην Ελλάδα σημείωσε έξαρση δεδομένων. Την ίδια συμπεριφορά παρουσίασαν συσκευές στη Νέα Υόρκη, οι οποίες κατέγραψαν τον πανικό και τον τρόμο των νεοϋορκέζων, αρκετά λεπτά πριν το συμβάν των δίδυμων πύργων. Με λίγα λόγια, οι συσκευές τους όχι μόνο ‘αισθάνονται’, αλλά ‘προ-αισθάνονται’ – μια μεγάλη ικανότητα που είχε παλιά οάνθρωπος και την έχασε όταν άρχισε να ζει πια στις μεγαλουπόλεις μακριά από τη φύση.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του αφυπνισμένου ατόμου

1. Νιώθει τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, ακόμη και κατά την απουσία τους

Ένα αφυπνισμένο άτομο, είναι σε θέση να νιώσει τα ενεργειακά πεδία των άλλων, ακόμη και όταν δεν είναι γύρω του. Θα μπορούσε να είναι στην άλλη πλευρά της πόλης, της χώρας ή ακόμη και του πλανήτη, κι όμως είναι σε θέση να πάρει τις δονήσεις του και να νιώσει τα συναισθήματά τους. Αυτό μπορεί να συμβεί κι αν κάποιος βάλει την προσοχή του έντονα πάνω του και ξαφνικά να νιώσει κάπως. Αν είναι όμορφα, έχει καλώς, αλλά αν όχι, καλό να αναρωτηθεί: «Είναι αυτό τώρα δικό μου;»

Αυτό γλυτώνει από μια μεγάλη ταλαιπωρία, αν μάθετε να αναγνωρίζετε ότι μερικές φορές αυτό που αισθάνεστε είναι αποτέλεσμα της ενέργειας κάποιου άλλου, κι όχι δικό σας.

2. Τα πλήθη είναι βάρος

Μεγάλα πλήθη σημαίνει πολύ και ανακατεμένη ενέργεια, διαφορετικών επιπέδων σε μεγάλες δόσεις. Ο αφυπνισμένος προτιμά πάντα τις μικρές ομάδες ανθρώπων ή τη μοναξιά εκτός κι αν οι μεγάλες συγκεντρώσεις, τελούν κάτω από μια ομπρέλα θετικής ενεργειακής φόρτισης, όπως π.χ. μια συγκέντρωση για ομαδικό διαλογισμό, όπου εκεί θα νιώσει όμορφα ανταλλάσσοντας δονήσεις με άτομα εξίσου αφυπνισμένα.

3. Γνωρίζει πράγματα χωρίς να ξέρει πως τα γνωρίζει

Δεν πρόκειται για μαντική ικανότητα, αλλά είναι αποτέλεσμα της σύνδεσης του με το συλλογικό συνειδητό. Δυσκολεύεται να εξηγήσει λογικά στους άλλους τα όσα “ξέρει”, καθώς τα μη αφυπνισμένα άτομα έχουν την τάση να τα βλέπουν όλα ορθολογικά και να απαιτούν εξηγήσεις και αποδείξεις.

4. Ξέρει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα

Με την ίδια ‘ανεξήγητη’ ικανότητα, νιώθει όταν κάποιος του λέει αλήθεια ή ψέματα. Επίσης μπορεί να διαβάσει τη γλώσσα του σώματος πολύ καλά, αλλά και να εντοπίσει σε ένα γραπτό τι μπορεί “να κρύβεται ανάμεσα στις γραμμές.”

5. Είναι υπερ-ευαίσθητοι σε πολλά

Εκτός από την 6η αίσθηση, ακόμα και οι άλλες είναι πολύ ενεργοποιημένες. Οι αφυπνισμένοι δεν αντέχουν το έντονο φως, τη δυνατή μουσική και τους θορύβους, τις έντονες οσμές, νιώθουν τη βρώμικη ηλεκτρική ενέργεια, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δεν αντέχουν τις φωνές και τη βία, ούτε καν σε ταινία στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση.

6. Εύκολα θύματα ενεργειακού βαμπιρισμού

Τα αφυπνισμένα άτομα αποτελούν σκέτο θήραμα για τα ενεργειακά βαμπίρ. Συνειδητά, αλλά και πολλές φορές ασυνείδητα, τα περιτριγυρίζουν γιατί νιώθουν καλά στην παρουσία τους, αφού είναι κινητοί πομποί θετικής ενέργειας, για να γεμίσουν τις δικές τους μπαταρίες. Καλό θα είναι ο συνειδητά αφυπνισμένος να αποφεύγει τα πάρε-δώσε μαζί τους, ειδικά εκείνων που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και μάλιστα έχουν αναπτύξει και πολλές τεχνικές (που δεν τις αναφέρουμε για ευνόητους λόγους). Τα αφυπνισμένα άτομα θα πρέπει να βρουν τις δικές τους τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να μείνουν ανέγγιχτοι και προστατευμένοι.

7. Έχουν Θεό μέσα τους

Οι ‘αφυπνισμένοι’ φυσικά είναι άνθρωποι που έχουν πολύ Θεό μέσα τους. Ανεξάρτητα αν ανήκουν σε κάποια θρησκεία, έχουν υψηλή πνευματικότητα στην οποία και καταφεύγουν για να φορτιστούν. Η επαφή με τη φύση επίσης τους βοηθάει πολύ να νιώσουν αρμονικά και ισορροπημένα. Αγαπούν το όμορφο και το απλό, ξεχωρίζουν την καλή τέχνη από τις καλές της δονήσεις κι όχι από το βιογραφικό ή το όνομα του καλλιτέχνη και δεν τους τρομάζει η μοναξιά γιατί δεν νιώθουν ποτέ μόνοι, αφού είναι συνδεδεμένοι με το σύμπαν και το Δημιουργό του

Αυτοί είναι οι empathic, ή οι ενσυναίσθητοι ή όπως αλλιώς προσπαθούν να τους ονομάσουν οι “ειδικοί”, για να τους μειώσουν, αποπροσανατολίσουν, περιθωριοποιήσουν και να περιορίσουν τα χαρακτηριστικά τους -που άλλες φορές είναι ευχή κι άλλες κατάρα- σε στενά κοινωνικά και ‘εξηγήσιμα’ πλαίσια.

Βέβαια, πίσω από τις πλάτες μας, οι ‘άθεοι’ επιστήμονες, σπαταλούν ενέργεια, χρόνο και χρήμα, για να κατανοήσουν τα πως και τα γιατί του σύμπαντος -βλέπε cern και πειράματα Princeton κι άλλα πολλά- πράγματα που ο αφυπνισμένος “ξέρει” γιατί ζει μέρα νύχτα με αυτά. Δεν θα στα εξηγήσει, περιγράψει, δώσει να καταλάβεις με λέξεις, γιατί είναι αδύνατον. Ο ίδιος όμως γνωρίζει, γιατί είναι μέρος ενός Θεϊκού Όλου, ένα μικρό ταπεινό κομματάκι του Απόλυτου… (nea.allnewz)

EL.GR

Loading...

17 thoughts on “Πόλεμος της Νέας Τάξης κατά των αφυπνισμένων ατόμων

 1. ΠΔ. says:

  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΑΡΑΛΛΗ ΜΕΡΑ,ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ,Η ΣΕ ΑΡΘΡΟ.Π.χ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

 2. ΕΙΡΗΝΗ says:

  Σωστό άρθρο!!Η ΕΝ-ΣΥΝ-ΑΙΣΘΗΣΗ ΒΙΩΝΕΤΑΙ απο ενα ατομο χωρις να μεσολοαβησουν σκεψεις, που δημιουργουν εικονα και εμμονη.Δεν ισχύει το ΝΟΜΙΖΩ (οτι κατι εχει συμβει),αλλά ΞΕΡΩ (τι συμβαινει) ακόμα κι αν δεν υπάρχουν προσλαμβάνουσες γνώσεις επί της κατάστασης. Ειναι καθαρή ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ….Αυτό το συμπλήρωσα διότι πολλές φορές δημιουργείται λάθος εν-τύπωση επειδή εμπλέκεται ο ΝΟΥΣ και δημιουργεί σκεπτομορφές.

 3. PANDAROS says:

  εσυ μπαρμπα που τα γραφεις αυτα, ξερεις κανα τετοιο ατομο να υπαρχει στην γη?…..εισαι εσυ αυτο το ατομο που περιγραφεις τοσο αναλυτικα?…………..Αν δεν εισαι,εσυ αυτος που οπως γραφεις ειναι συνδεμενος με το συμπα,τοτε μας γραφεις αυτα που σου λενε,οι ινδοιστες και αυτα τα χαρμανια οι βουδιστες…….χαχχαχαχχα …………τους λεω χαρμανια ,γιατι μονο αμα κουμπωσεις με αυτα τα σομα και τις φουντες που πινουν βλεπεις τετοια πραμματα που γραφεις…. Εκει να δεις συνδεση με το συμπαν ……χαχαχχαχαχαχ……….μπαρμπα η ζωη ειναι σκληρη,αν δεν την αντεχεις τραβα σε κανα μοναστηρι για να γινεις Αγιος και να αφυπνιστεις εκει , μην αργεις, ολα πληρωμενα ειναι!!!! φαι σκατο και υπνπ ,διαβασμα και μελετη..εκει δεν θαεχεις ουτε τεβε ,ουτε εφοριες,ουτε μπατσους ουτε κλησεις για κοκκινα φαναρια ,που εχεουμε εμεις οι κοιμισμενοι ………..Ομως αν σου αρεσουν ομως τα ξινα, μεινε εδω στον βοθρο και πραξε αναλογα…………..

  • NO NAME says:

   ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ …
   ΒΑΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ .. ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟ .. ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ … ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ .. ΖΗΣΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ….

   • PANDAROS says:

    ενταξει αγαπητε φιλε…..αλλες φορες αγαπω,αλλες φορες μισω,αλλες φορες τα παιρνω στην κρανα οταν διαβαζω τετοια αρθρα με αμπελοφιλοσοφιες….αλλα σε γενικες γραμμες τα φερνω βολτα…αλλωστε ανθρωπος ειμαι,δεν ειμαι και κανενας Αγιος και μαλλον δεν θελω να γινω………….εγω ειμαι φαν του ΣΩΚΡΑΤΕΣ….θες να φας ?,Φαε του σκασμου αλλα μην σου γινει και χουι και γινεις 400 κιλα, θες να πιεις ?Πιες τα αντερα σου και μετα κρατει.,μην γινεις και μπεκρος……..απο την αλλη θες να φιλοσοφησεις ? φιλοσοφησε, αλλα μην πετας στα συννεφα ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΗ και μετα παλι απο την αρχη…………….πατας γη,πετας και παλι πισω γη να τσιμπησεις και λιγουλακιαπο τα παθη της γης…………..ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ ΣΕ ΠΡΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ………….Αυτα λεει η Ελλαδα αγαπητε μου………….ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ?…..ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ…..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ….ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΑΤΟΜΟ…………………….ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ…..και να δουμε τι θα γραφει ο μπαρμπας μετα…αν γραφει δηλαδη .γιατι σιγουρα θα μπλεξει η με γυναικες η με τζογο η με πιωμα ,η σιγουρα με καποιο αλλο παθος…………….ΕΜ,ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΙΕΣΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΣΕΙ……χαχχαχαχαχχαχαχαχχαχ Τα λεμε αγαπητε φιλε ζησε εν ειρηνη και ασε τοους παλαβους να πολεμανε

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   Με μια μόνο ένσταση.Τα αφυπνισμένα άτομα αυτο που δεν αντέχουν νομίζω δεν είναι το έντονο φως αλλά το απόλυτο σκοτάδι.Με όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ.

 4. εγώ είμαι εν τω Πατρί μου και σεις εν εμοί και εγώ εν υμίν says:

  ΙΩΑΝΝΗΣ 14:20
  Εν εκείνη τη ημέρα σεις θέλετε γνωρίσει, ότι εγώ είμαι εν τω Πατρί μου και σεις εν εμοί και εγώ εν υμίν.

  ΜΑΤΘΑΙΟΣ 9:4
  Και ιδών ο Ιησούς τους διαλογισμούς αυτών, είπε· Διά τι σεις διαλογίζεσθε πονηρά εν ταις καρδίαις σας;

 5. εγώ είμαι εν τω Πατρί μου και σεις εν εμοί και εγώ εν υμίν says:

  Μια μέρα πήγα στη δουλειά, όπου βρίσκονταν δύο άτομα. Το ένα έφυγε, το άλλο με κοίταγε παράξενα για λίγο. Δεν ξέρω πως αλλά κατάλαβα ότι το άτομο που έφυγε είχε πει κάτι για εμένα και ήξερα τι ακριβώς είπε.

 6. Neogavos says:

  Η ισορροπία που αναφέρεις πανδαρε βρίσκεται στις ανατολικες φιλοσοφιες ο κυκλος με την τεθλασμενη γραμμη μισο μαυρο μισο ασπρο. Νομιζω σχηματικα… Ο διαλογισμος η γιογκα… Αλλα και πολλοί ορθοδοξοι πανε στο αγιο ορος για ψυχωσωματικη αποτοξίνωση… Και μετα… Τα ιδια οπως κι οι περισσότεροι απο ολους εμας… Ο πορκυ που καθαριστηκε ξανακοιλησε.. Κι αυτο συνεχιζετε.. Γινεται ρουτινα.. Αποτελεί σαρκα και υπηρεφανεια αυτα πανε μαζι… Η ουσια του Σατανα… μορφή φαντασια… Αυτο που νομιζουμε οτι ειμαστε αυτο που νομιζουν οι αλλοι κι αυτο που πραγματικα ειμαστε… Αυτα εχουν να κανουν με αυτο που αναλυεις… Αυτο που νομιζουμε κι αλλοι νομιζουν ειναι οτι δηλωσουμε οτι ειμαστε… Καθε φαντασια ομως σκεψη… Τινει να γινει η πραγματικη φυση μας… Σε καθε περιπτωση… Στη θρησκευτική πλευρα του ζητηματος χρειάζεται σταθεροτητα στις εντολες του Ιησου… Ταπεινοτητα πραοτητα υπομονη μη κανεις αυτα που δε θελεις να σου κανουν οι αλλοι… Οσο για θυμο σεΧ φαι… Αυτά.. Συνοδευουν παντα…. Υπο ελεχχο.. Διαφορετικά σε καταστρεφουν…. Καθε λογος του Θεού ειναι σκαλοπατι για τον ουρανο… Ανω σχωμεν τας καρδιας….. Πνευμετικοτητα και προσεγγιση.. Γιατι παραμε ει μηδεν… Χωρις τη μοναδα.. Τια θα πουμε λοιπον ανωφελη η προσπάθεια … Μη γενοιτο… Η κακια εξη σε καθε μηδενιστικο.. Και η καλη εξη προαιρεση σρ καθε προς οικοδομην… Ειμαστε η στιγμη… Το τωρα.. Το επόμενο δεύτερο ειναι του θεου… Η ζωη ειναι σκληρη… Γι αυτο θελει λογικη… Αλλα τι παραλογο εχει ο λογος του Θεού… Η τι ακριβώς δε εχει εφαρμογή μεσα στην καθημερινοτητα… Η σκληρότητα νομιζεις δεν κρυβει φοβο?.. Ο φοβος για παραδειγματης αΑμερικής ειναι μη παθει κακο απο τη Ρωσια… Και θα το παθει προκαλεσει αφεαυτου.. Το ανεκδοτο με το γρυλο.. Αφυπνησμενος… Σημαινει νομιζω σηνηδειση τι εστι ζωη… Αγαπας τη ζωη… Δηλαδη το θεο.. Τη σεβασαι οπως και το συνανθρωπο… Ευχαισαι προσευχεσαι να σταματησει καθε κακο… Εξορκιζεις την αθεια και τη σκλαβια καθε ειδους και της αμαρτιας… Η ελευθερία και αφοβια νομιζω βρίσκεται.. Σε καθε λογο του Θεού απαρατητη για την επιβιωση του ανθρωπου και σε αυτη τη ζωη και να μεταβει στην αλλη.. ΑΓΙΑΣΜΟΣ..σημαινει ταπεινοτητα… Μονο μεσα απο αυτα τα γυαλια.. Θα δεις αληθειες… Υπηρεφανεια μονο γιατι προσπαθεις και δε το βαζεις κατω… Κοντρα στην κοντρα… Καλο κκοντρα στο κακο…. Ξερεις οταν συναντας ανθρωπους του θεου τους αναγνωριζεις ανεξάρτητα απο εθνικοτητα ιδιοτητα η θρησκεία…. Οταν γεννηθηκες με την οποια θρησκεία δεν εχεις κριμα… Θα κριθεις με αυτα τα μετρα.. Ο ληστης στο σταυρο.. Δεν ηταν σε θρησκεία… Οταν ομως γνωρισεις τον Ιησού και τον αρνηθεις η προσπαθεις να συνδιασεις μαμμωνα πνευμα του κοσμου τουτου…. πανθρεισκεια με Χριστο.. Τοτε αυτα δεν πανε μαζι… Οταν εχεις ορθη πιστη προσπαθεις να βοηθησεις οχι να επιβαλεις… Οταν καταλαβαινεις την ψυχη του αλλου τον περνας απο ακτινογραφια , αυτο δυσανασχετει τον αλλο αλλα και στεναχωρει εσενα… Ο Παισιος που τα ηξερε ολα… Μα η δυναμη του πνευματος… Εμείς βλεπουμε μεσω αυτων…. Αυτοι πινουν νερο απευθείας απο την πηγη. Εμείς εδω γιατι βρισκομαστε σε παρομοιες σελιδες… Μα για να αφυπνηστουμε… Να δουμε μεσα απο το φως των αλλων η να αποριψουμε το σκοταδι που παρουσιαζεται ως τεχνητο φως… Βλεπεις ενα ιερεα… Λες αυτος δικος μας εναι.. Οπως και σε καθε ιδιοτητα ειρηνη Ρουπα δικηγόρος…. Νατσιος δασκαλος…. Χριστοδουλος Καρατζαφέρη… Προσπαθει τουλαχιστονμε κολληματα σκιας… Πειρεως…. Νεοφυτος κυπρου τασος παπαδοπουλος.. Γνωστοι αγνωστοι αριστεροι δεξιοι ακροδεξιοι φιμωμενοι…. Βασιλικοι… Καθε ειδους.. Τα πρόβατα αναγνωριζονται μεταξυ τους αν και αγνωστα οπως ακουνε και τον ποιμενα…. Το να ξεγελαστουνε αδυνατον… Μο ον παραδωσουν το αυτεξουσιο με τη θεληση τους στην ππανθρεισκεια και το σφραγισμα.. Εως να φτασει ο κομπος στο κτενι… Τοτε θα δεις μάρτυρες.. Στη συρια και αλου γίνονται ηδη.. Μη γιελιεσαι ειμαστε πολοι… Και στην πολιτικη.. Φαρατζ, τραμπ, λεπεν, Πουτιν ο Μεγας.. Φυσικα ολοι εκ των εργων κριθησονται… Πολλατα σκεύη για καθε χρηση..σημαντικη λιγοτερο σημαντικη.στην αδυναμια φαίνεται η δυναμη του θεου… Στην πραοτητα υπάρχει η δυναμη… Και η ταπεινοτητα φερνει υπομονή η… Και ουδετεροτητα… Λογω αδυναμιας. No spirit… No life glory… Βυζάντιο.. Η απάντηση στο μυστήριο της ανομιας της νέας ταξης.

  • PANDAROS says:

   δεν διαφωνω αγαπητε φιλε…. καλα τα λες εσυ αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου….!!!!διαβαζω πραμματα που ουτε ειναι ελληνικα ,δηλαδη δεν εχουν σχεση με τυς κλασισκους ,αλλα στην τελικη ουτε και ορθοδοξα…..!!!! γραφει για ψυχικα βαμπιρ, για ανθωρπους ξεκοκομμενους απο την γη μας και αλλα τετοια……αυτα τα ξερουν οι »αλλοι τυποι»’ και οχι εμεις……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *