Πολεμικές προετοιμασίες! Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις προσλαμβάνουν πάνω από 43.000 άτομα – Κάτι σοβαρό και επικίνδυνο ετοιμάζεται στο Αιγαίο

Πολεμικές προετοιμασίες διεξάγει πυρετωδώς το τουρκικό γενικό επιτελείο με την πρόσληψη 43000 στρατιωτικών «πιστών στο καθεστώς», για να υπάρχει μεγάλη επάρκεια προσωπικού για την διεξαγωγή «επιχειρήσεων» στο μέλλον ειδικά στο Αιγαίο, το οποίο έχει στοχοποιήσει η τουρκική πολιτική ηγεσία σε όλα τα επίπεδα το τελευταίο διάστημα ..όχι τυχαία βέβαια .

Το ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σε στενή συνεργασία με την κρατική αμυντική βιομηχανία ετοιμάζονται πυρετωδώς για « κάτι πολύ μεγάλο» εδώ και μεγάλο διάστημα ήταν γνωστό, απλά η ανακοίνωση πρόσληψης 43.000 ατόμων στον τουρκικό στρατό απλά το επιβεβαιώνει για μια φορά ακόμη.

Το τουρκικό υπουργείο άμυνας εργάζεται για την πρόσληψη ειδικευμένου, μορφωμένου, εθνικά ευαίσθητου προσωπικού, σε καίριες θέσεις , αναφέρει τουρκική εφημερίδα.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα προσλάβουν συγκεκριμένα περίπου 43.000 νέα άτομα το 2018, σύμφωνα με έγκυρη στρατιωτική πηγή σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί λόγω περιορισμών δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης, είπε ότι οι νέες προσλήψεις θα περιλαμβάνουν …3.755 αξιωματικούς και 5.375. υπαξιωματικούς.

Συγκεκριμένα μιλάμε για 13.213 εξειδικευμένους λοχίες και 20.595 συμβασιούχους ΕΠΟΠ , πρόσθεσε η πηγή.

Λέγεται ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας εξακολουθεί να εργάζεται πυρετωδώς για την πρόσληψη ειδικευμένου, μορφωμένου και εθνικά ευαίσθητου προσωπικού σε «ειδικές θέσεις» προφανώς και της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών .

Η πηγή είπε ότι συνολικά 8.565 άτομα , συμπεριλαμβανομένων 150 στρατηγών, 4.630 αξιωματικών, 2.167 υπαξιωματικών, 1.210 εξειδικευμένων λοχιών και ΕΠΟΠ καθώς και 411 δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων, έχουν απελαθεί για διασυνδέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση του Fethullah (Feton ) μετά το ηττημένο πραξικόπημα του Ιουλίου 2016.

Για να ξεπεραστούν οι ελλείψεις προσωπικού μετά τις απελάσεις, το υπουργείο προσέλαβε συνολικά 15.850 προσωπικό συμπεριλαμβανομένων 1.763 αξιωματικών, 4135 υπαξιωματικών, 3.698 εξειδικευμένων λοχιών, 6.162 βαθμοφόρων και οπλιτών, και 92 δημοσίων υπαλλήλων.

Έτσι οι άμεσες αναπληρώσεις και με το παραπάνω από αυτούς που διώχθηκαν έγιναν , έτσι εκτιμάται ότι , οι 43.000 προορίζονται για την υλοποίηση σχεδίων που έχουν να κάνουν με πολεμικές επιχειρήσεις εκτός χώρας , (Συρία-Ιράκ) , ενώ υπόνοιες υπάρχουν για την στάση της Άγκυρας στο Αιγαίο με τα υποτιθέμενα «τουρκικά νησιά» που έχει καταλάβει η Ελλάδα.

Αυτό δείχνει αυτή εσπευσμένη ενίσχυση του τουρκικού στρατού …μέσα στο 2018 από 43000 στρατιωτικούς…προφανώς για να υλοποιήσουν τις νέες «εκστρατείες» του Τούρκου Σουλτάνου ο οποίος έχει μεταμορφώσει την χώρα σε μια στυγνού τύπου δικτατορία.

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συλλογικά κατατάσσονται ως η δεύτερη μεγαλύτερη στατική στρατιωτική δύναμη του ΝΑΤΟ, μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, με κατ’ εκτίμηση 639.551 στελέχη το 2015, στρατιωτικό και παραστρατιωτικό προσωπικό.

Η Τουρκία είναι ένα από τα πέντε κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, που αποτελούν μέρος της πολιτικής για την πυρηνική κατανομή της συμμαχίας, μαζί με το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία.

Συνολικά 90 πυρηνικές βόμβες Β61 φιλοξενούνται στην Αεροπορική Βάση Ιντζιρλίκ, 40 από τις οποίες έχουν διατεθεί για χρήση από την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία σε περίπτωση πυρηνικής σύγκρουσης, αλλά η χρήση τους απαιτεί την έγκριση του ΝΑΤΟ.

Συγκεντρώνει τα πιόνια του ο Τούρκος πρόεδρος για να υλοποιήσει τα άνομα σχέδια του σε Αιγαίο και Κύπρο καθώς και στην Β.Συρία το επόμενο χρόνο , λαμβάνοντας τα μέτρα του ….εκτιμάται ότι και εμείς ως ελληνισμός λαμβάνουμε τα δικά μας μέτρα στις ένοπλες δυνάμεις .

pentapostagma


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 thoughts on “Πολεμικές προετοιμασίες! Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις προσλαμβάνουν πάνω από 43.000 άτομα – Κάτι σοβαρό και επικίνδυνο ετοιμάζεται στο Αιγαίο

 1. ΕΙΔΙΚΟΣ says:

  Έχει προσυμφωνηθεί να γίνει το Αιγαίο Γκρίζο, η Κύπρος Ισραηλινών συμφερόντων, η Κρήτη Αμερικανικών, ειδικά τώρα που μεταφέραν τα πυρηνικά τους εκεί, η Θράκη πεδίο μάχης, η Μακεδονία νεοταξίτικη εταιρία του ΟΗΕ, η Ήπειρος υπό Ευρωπαική επιροή μετά την σύγκρουση με τους Αλβανούς, η νότια Ελλάδα έδαφος Ευρωπαικό. Αντίμετρα από τους Έλληνες; Σχέδιο; Κανένα απολύτως. Από τα κινήματα; Κανένα απολύτως, μόνο λόγια και ψευτοδιαμαρτυρίες. Δεν βλέπουμε το δάσος δυστυχώς, όλοι αποπροσανατολισμένοι.

  • ΕΙΔΙΚΟΣ says:

   Όταν το αντιληφθούμε θα ναι αργά και θα χει συμβεί ήδη και τότε, ως αυτονομιστές θα επιχειρούμε να επαναλάβουμε το 21 και την επανίδρυση έθνους-κράτους ανεξάρτητου αλλά αυτή την φορά ελπίζω σωστά δίχως μασονικές φιλικές εταιρίες. Και εν τέλη ρωτώ, εφόσον έτσι θα γίνει, τι τότε τι τώρα; Γιατί δεν το σχεδιάζουμε από τώρα; Γιατί τα κινήματα είναι το ίδιο ραγιάδες και καιροσκόποι με τους πολιτικούς. ΤΕΛΟΣ…

 2. τα ταμπουρλα εχουν φρενιασει says:

  ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚAΝΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ .ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΆΕΙ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΈΛΛΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ . Τα  καστρα δεν πεφτουν λογω βιας αλλα λογω συμφεροντων.ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *