in

“ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΠΠ, ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ” (ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΤΙ ΠΡΟΟΡΗΣΕ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ !!!

ΤΟ ΕΤΟΣ 1503 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΟΣΤΡΑΝΤΑΜΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ (1503 – 1566) ΠΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΗΣ “ΠΑΝΩΛΗΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ … ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΤΗΛΕΡΑΜΑ” ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:  “ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2000” .

.. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΩΝ ΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΝΤΑΜΟΥ … ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ …

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ), ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΓΠΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ …   ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ 1992,  ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 2001 ΔΗΛΑΔΗ …

“Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΚΑΙΕΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΟΙΡΕΣ, ΦΩΤΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΠΟΛΗ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ, ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΦΛΟΓΑ ΘΑ ΑΝΑΠΗΔΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΡΜΑΝΔΟΥΣ”
Η Κ. ΑΛΚΜΗΝΗ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ, ΕΓΡΑΨΕ: <<ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 40ο ΚΑΙ 45ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ … ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ … Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ (ΠΕΛΩΡΙΑ, ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΦΛΟΓΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ (ΕΙΔΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ )…
“ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΗ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΕΙΣΜΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΗ … ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ … ΥΣΤΕΡΑ Η ΑΡΕΘΟΥΣΑ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΤΑΜΙ”
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΚΡΗΞΗ, ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΠΛΟ, ΑΦΟΥ Η ΕΚΡΗΞΗ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΕΙΣΜΟ (ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) … Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΒΡΑΧΟΙ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ <<ΝΕΑ ΠΟΛΗ>> … Ο ΣΕΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΙΧΟ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ … ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η “ΑΡΕΘΟΥΣΑ” ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΑΡΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΝΕΡΟ, ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ …
“ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ … ΠΡΙΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ”
Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΠΠ,  (ΑΡΙΣΤΕΡΟ: ΕΝΝΟΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ …     Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ (ΘΕΟΙ) ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟΥ ΓΠΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ !!!
+++

Υ.Γ
Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΚΡΙΒΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΕΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ !!!

anargyros61.blogspot.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 Comments

Leave a Reply
  1. Εφόσον αναφέρεστε στο Νοστράδαμος πάτε και σε καφετζουδες και χαρτοριχτρες αδιανόητο για ορθόδοξους Χ.

  2. Οι ΗΠΑ ένα μόνο κίνδυνο έχουν, να γίνει εμφύλιος ανάμεσα στους αριστερούς-ομπαμια και τους δεξιούς-τραμπαλης. Έτσι θα δούμε τα 340εκατομμυρια όπλα των Αμερικανών πολιτών και τα υπερσύγχρονα όπλα του στρατού των ΗΠΑ να πιάνουν τόπο στην αλληλοσφαγη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τράμπ: Απελευθερώνει Μυστικές Τεχνολογίες Ίασης και Ελεύθερης Ενέργειας;

Ντάισελμπλουμ: Καμία συγγνώμη για τη δήλωση «οι χώρες του Νότου ξόδευαν χρήματα σε αλκοόλ και γυναίκες» (video)