Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:35 - 15/10/2022

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Moderna μηνύει την Pfizer για το εμβόλιο Covid 19;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όπως είναι ήδη γνωστό η αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Moderna που πριν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, δεν είχε παράγει κανένα φαρμακευτικό προϊόν και εμφάνιζε ζημιές, έχει μηνύσει και υποβάλει αγωγές κατά της Pfizer της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρίας με κατηγορία ότι τις υπέκλεψε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας…

Οι πικρές αλήθειες…
Οι κυβερνήσεις κατά τρόπο προσβλητικό και απαράδεκτο έχουν δώσει σε εταιρείες όπως η Pfizer και η Moderna ασυλία έναντι της ευθύνης εάν υπάρξουν παρενέργειες από τα εμβόλια για τον Covid-19.
Οι πολίτες δεν μπορούν να ζητήσουν αποζημιώσεις, ωστόσο παραδόξως, εσάς σας υποχρέωσαν να εμβολιαστείτε…

Έτσι, αν είστε ένας από τους πολλούς που τραυματίστηκαν ή έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο λόγω του εμβολιασμού για τον Covid-19, τότε μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι που η Moderna μηνύει τώρα την Pfizer για φερόμενη παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σχετικά με τα εμβόλια mRNA για τον Covid-19.

Αλλά αυτή η απογοήτευση θα μετατραπεί σε θυμό και δυσπιστία μόλις ανακαλύψετε τον πραγματικό λόγο που η Moderna μηνύει τώρα την Pfizer για το εμβόλιο Covid-19, όπως αναφέρει το Expose.

Τα επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η Moderna μηνύει την Pfizer για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Ο λόγος είναι ότι η Moderna βοήθησε στη δημιουργία του ιού Covid-19 ήδη από το 2013 κατά τη διάρκεια της έρευνας απόκτησης λειτουργιών και στη συνέχεια κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέρη του ιού.
Αυτό σημαίνει ότι η Moderna γνώριζε χρόνια πριν για τον SARS-CoV-2.

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί άλλα έγγραφα αποδεικνύουν ότι η Moderna είχε αναπτύξει το εμβόλιο της για τον Covid-19 μήνες πριν ακόμη ο κόσμος συνειδητοποιήσει την ύπαρξη του Covid-19.

Η Moderna έχει καταθέσει αγωγές για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ και τη Γερμανία κατηγορώντας την Pfizer και τον συνεργάτη της BioNTech ότι κατέθεσαν διπλώματα ευρεσιτεχνίας που η Moderna λέει ότι διέθετε μεταξύ 2010 και 2016.

Το 2010 με 2016 όμως δεν υπήρχε Covid 19 ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2019 και έλαβε διεθνείς διαστάσεις με όρους ενημέρωσης Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2020.

Η Pfizer λέει ότι δεν έχει «εξετάσει πλήρως την καταγγελία», αλλά «είναι έκπληκτη από τη δικαστική διαμάχη δεδομένου ότι το εμβόλιο Pfizer/BioNTech COVID-19 βασίστηκε στην αποκλειστική τεχνολογία mRNA της BioNTech και αναπτύχθηκε τόσο από την BioNTech όσο και από την Pfizer».

Ωστόσο, τα επίσημα έγγραφα και τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η παραβίαση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας μπορεί να οφείλεται στο ότι η Moderna βοήθησε στη δημιουργία του ιού Covid-19 σε ένα εργαστήριο κατά τη διάρκεια της έρευνας λειτουργίας.

Στη συνέχεια, η Moderna κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέρη του ιού SARS-CoV-2 ήδη από το 2013. Και αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί περαιτέρω επίσημα έγγραφα αποδεικνύουν ότι η Moderna είχε υποψήφιο εμβόλιο για τον Covid-19 μήνες πριν εμφανιστεί ο Covid-19.

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας την εμπιστευτική συμφωνία που αποδεικνύει ότι η Moderna είχε υποψήφιο εμβόλιο για τον κορωνοϊό τουλάχιστον 19 ημέρες πριν από την εικαζόμενη εμφάνιση του SARS-CoV-2 στο Γουχάν της Κίνας.

Η εμπιστευτική συμφωνία δείχνει ότι οι πάροχοι «Moderna» μαζί με το «Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων» (NIAID) συμφώνησαν να μεταφέρουν «υποψήφια εμβόλια για τον κορωνοϊό mRNA» που αναπτύχθηκαν και ανήκουν από κοινού από την NIAID και τη Moderna στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill στις 12 Δεκεμβρίου 2019.

Η συμφωνία μεταφοράς υλικού υπογράφηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019 από τον Ralph Baric, PhD, στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill και στη συνέχεια υπογράφηκε από τη Jacqueline Quay, Διευθύντρια Αδειοδότησης και Υποστήριξη Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στις 16 Δεκεμβρίου 2019.

Η συμφωνία υπεγράφη επίσης από δύο εκπροσώπους του NIAID, ένας από τους οποίους ήταν η Amy F. Petrik PhD, ειδική στη μεταφορά τεχνολογίας που υπέγραψε τη συμφωνία στις 12 Δεκεμβρίου 2019 Ο άλλος που υπέγραψε ήταν ο Barney Graham MD PhD, ερευνητής για το NIAID, ωστόσο, αυτή η υπογραφή δεν είχε ημερομηνία.

Οι τελικοί υπογράφοντες τη συμφωνία ήταν ο Sunny Himansu, ερευνητής της Moderna και ο Shaun Ryan, αναπληρωτής γενικός σύμβουλος της Moderna. Και οι δύο υπογραφές μπήκαν στις 17 Δεκεμβρίου 2019.

Όλες αυτές οι υπογραφές μπήκαν πριν από οποιαδήποτε γνώση της υποτιθέμενης εμφάνισης του νέου κορωνοϊού. Μόλις στις 31 Δεκεμβρίου 2019 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ενημερώθηκε για μια ιογενή πνευμονία στη Γουχάν της Κίνας.

Αλλά ακόμη και σε αυτό το σημείο, δεν είχαν διαπιστώσει ότι ευθυνόταν ένας υποτιθέμενος νέος κορωνοϊός, δηλώνοντας ότι η πνευμονία ήταν «άγνωστης αιτίας».

Μόλις στις 9 Ιανουαρίου 2020, ο ΠΟΥ ανέφερε ότι οι κινεζικές αρχές είχαν διαπιστώσει ότι το ξέσπασμα οφειλόταν σε έναν νέο κορωνοϊό που αργότερα έγινε γνωστός ως SARS-CoV-2.

Γιατί λοιπόν ένα υποψήφιο εμβόλιο για τον κορωνοϊό mRNA που αναπτύχθηκε από τη Moderna μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στις 12 Δεκεμβρίου 2019;

Τι ήξερε η Moderna που δεν ξέραμε;

Θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με το γεγονός ότι ο Covid-19 είναι ένας ανθρωπογενής «ιός» και η Moderna η αμερικανική φαρμακευτική και βιοτεχνολογική εταιρεία που έχει βγάλει δισεκατομμύρια μέσω της πώλησης μιας πειραματικής ένεσης Covid-19, είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του;

Στις 23 Φεβρουαρίου η Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο που έδειχνε ότι η Moderna έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την αλληλουχία των 19 βασικών γραμμάτων (νουκλεοτιδίου) για τον Covid-19.

Ανέφεραν ένα έγγραφο από επιστήμονες στην Ινδία, την Ελβετία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ (με προσεκτικό τίτλο: MSH3 Homology and Potential Recombination Link to SARS-CoV-2 Furin Cleavage Site) στο οποίο υπολόγισαν τις πιθανότητες για μια αλληλουχία 19 νουκλεοτιδίων κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Moderna.

Για την ιστορία η τυχαία εμφάνιση του Covid-19 στη φύση είναι 1 στα 3 τρισεκατομμύρια.

Ωστόσο, η έρευνα δείχνει ότι η Moderna δεν υπέβαλε απλώς αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2016 με το US9587003B2: όπως αναφέρεται στην Daily Mail.

Στην πραγματικότητα υπέβαλαν αίτηση το 2013 για 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας με US9149506B2, US9216205B2, US9255129B2, US9301993B2.

Ουσιαστικά, λοιπόν, η Moderna είχε αναπτύξει την αλληλουχία γονιδίων των 19 νουκλεοτιδίων και την διάσπαση Furin, η οποία δίνει στον Covid-19 τη μολυσματικότητα στους ανθρώπους με κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έρευνα λειτουργίας ήδη από το 2013, δηλαδή 6 χρόνια πριν από το ξέσπασμα της επιδημίας του Wuhan.

Τι υποστηρίζουν ορισμένοι;
Ο ιός Covid-19 δεν ανακαλύφθηκε ούτε δημιουργήθηκε το 2019. Κατασκευάστηκε από την βάση 19 νουκλεοτιδίων της Moderna, η οποία δεν εμφανίζεται πουθενά στη φύση ήδη από το 2013.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Moderna μπόρεσε να δημιουργήσει έναν υποψήφιο εμβόλιο mRNA για τον κορωνοϊό πριν από την επίσημη ύπαρξη του Covid-19 και πιθανότατα είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα μηνύουν την Pfizer για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Πολλοί μπορούν να υποθέσουν ότι όλα αυτά… είναι απλά υποθέσεις εργασίας… Αυτό που δεν είναι υπόθεση εργασίας είναι η αγωγή της Moderna στην Pfizer που την κατηγορεί ότι παραβίασε το δίπλωμα ερασιτεχνίας για το εμβόλιο covid 19…

primenews.press/Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*