20:05 - 16/07/2019

Ποιο πρωτόκολλο; Καθιστή και στην υποδοχή της πρωθυπουργού της Μάλτας η Μέρκελ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Για δεύτερη φορά, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ έσπασε το πρωτόκολο στην ανάκρουση του Εθνικού ύμνου. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη φορά ήταν όταν παρακολούθησε την τελετή υποδοχής της πρωθυπουργού της Δανίας καθιστή.

Αυτή τη φορά υποδεχόμενη την ομόλογό της από τη Μολδαβία, Μάγια Σαντού, για να αποφύγει -ενδεχομένως- νέο τρέμουλο, επέλεξε να την υποδεχτεί καθιστή.

Ήδη η Μέρκελ είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όταν άρχισε να τρέμει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις εγείροντας ανησυχίες για την υγεία της αν και η ίδια αρνείται να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες.

pronews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. μπορει να πιασει τρεμουλο ολους του ηγετες ομοιδεατες της τα βρωμοσκυλα!!!!!

  2. Τραμπαρισωφ ο εκλεκτος 07/16/2019 @ Ιούλιος 16, 2019 9:58 μμ

    …..ενα οχι ειπε για μια οικονομικη αρπαγη απο τους αντιπροσωπους του μοναδικου θεου και την ποτισαν φυτουγρα της ερημου του Σινα…..

  3. μπορει να πιασει τρεμουλο ολους του ηγετες ομοιδεατες της τα βρωμοσκυλα!!!!!

  4. …..ενα οχι ειπε για μια οικονομικη αρπαγη απο τους αντιπροσωπους του μοναδικου θεου και την ποτισαν φυτουγρα της ερημου του Σινα…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*