11:49 - 13/10/2022

Placebo – Macron ! Ένας Γάλλος βουλευτής αποκαλύπτει γιατί δεν πεθαίνουν οί βουλευτές και η ελίτ όπως πεθαίνει ο απλός κοσμάκης…

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Placebo – Macron ! Η Αποκάλυψη…

Ένας Γάλλος βουλευτής, ο οποίος επέλεξε να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 για να αποδείξει ότι ήταν ασφαλές, για να υποστεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που περιλάμβαναν τέσσερις εγχειρήσεις καρδιάς, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και άλλες γαλλικές ελίτ δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Σύμφωνα με τον Jean Lassalle, ενώ οι ελίτ τραγουδούν τον ύμνο της Big Pharma και ενθαρρύνουν τις μάζες να εμβολιάζονται, όταν πρόκειται για τη δική τους υγεία επιλέγουν αθόρυβα να απορρίψουν το εμβόλιο.

“Δεν κόλλησα το Covid, αλλά έκανα το εμβόλιο της Johnson & Johnson που παραλίγο να με σκοτώσει, το οποίο παραμόρφωσε την καρδιά μου.

Έχω κάνει τέσσερις εγχειρήσεις καρδιάς από τις 3 Ιανουαρίου 2022”, δήλωσε ο Lassalle.

Στην ερώτηση γιατί επέλεξε να εμβολιαστεί και να πάρει το ρίσκο, ο Lassalle απάντησε: “Επειδή ήμουν βουλευτής και δεν ήθελα να δώσω την εντύπωση ότι δεν έκανα τη δουλειά μου.

“Αλλά δεν ήξερα επίσης ότι ο κ. Μακρόν δεν ήταν εμβολιασμένος.

Δεν ήξερα επίσης ότι τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης δεν ήταν, και ότι ούτε καί οι περισσότεροι συνάδελφοι και βουλευτές μου ήσαν εμβολιασμένοι…

 

+++++++++++++++++++++++

 

“Ήθελα να δώσω το παράδειγμα, αλλά είπα πάνω απ’ όλα να μην με αντιγράψετε. Ήταν όταν ο κ. Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον και όλοι οι άλλοι, ακόμη και ο πρόεδρος της Ρωσίας, ήταν πριν από τον πόλεμο, ο Πούτιν, πραγματικά θα εξέθεταν το χέρι τους. Έκαναν μια ένεση για να πιέσουν τους πάντες να εμβολιαστούν.

“Είπα, δεν είναι αυτός ο λόγος που το κάνω. Είπα: Το κάνω επειδή είμαι γνωστός και έτσι θα δείτε τι θα γίνω”, δήλωσε ο Lassalle.

“Λοιπόν, αρρώστησα και το είπα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά κανείς δεν με άκουσε”.

Δεν είναι μόνο η Γαλλία. Χιλιάδες ευρωπαϊκές διασημότητες και ελίτ έχουν εκτεθεί επειδή αγόρασαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολίου Covid-19 αντί να υποβληθούν στο εμβόλιο.

Μια εντυπωσιακή σύλληψη από την ισπανική αστυνομία τον Μάιο του τρέχοντος έτους επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί άνθρωποι υποπτεύονταν εδώ και καιρό – ενώ οι ελίτ τραγουδούν από το υμνολόγιο υπέρ της Big Pharma και ενθαρρύνουν τις μάζες να εμβολιαστούν, όταν πρόκειται για τη δική τους υγεία επιλέγουν σιωπηλά να απορρίψουν το εμβόλιο.

Ανάμεσα σε αυτούς που ερευνώνται για δόλια απόκτηση πιστοποιητικών εμβολίων είναι κορυφαίοι Ευρωπαίοι τραγουδιστές, μουσικοί, αστέρες του ποδοσφαίρου, επιχειρηματίες, πολιτικοί και στελέχη της Big Pharma.

Το σκάνδαλο αφορά άτομα που προστέθηκαν στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών με αντάλλαγμα χρήματα, με πολλά από αυτά να είναι γνωστά πρόσωπα και γνωστά ονόματα.

Ο τελευταίος από αυτούς που κατηγορείται είναι ο πρόεδρος της PharmaMar, José María Fernández Sousa-Faro, μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ισπανία. Η εταιρεία είναι αφιερωμένη στην έρευνα φαρμάκων, όπως ο καρκίνος, το Αλτσχάιμερ και ναι, το Covid-19.

Ωστόσο, τα κυρίαρχα ΜΜΕ μέσα ενημέρωσης αρνούνται να καλύψουν την ιστορία !!!

Με τα λόγια ενός χρήστη του Twitter Starfish: “Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ εδώ δεν μιλάει για την επιχείρηση Jenner, που ανακαλύφθηκε στην Ισπανία, γιατί δεν προχωρούν περαιτέρω στην έρευνα;”

Η πραγματικότητα είναι ότι η έρευνα συνεχίζεται ακόμη με τη συλλογή περισσότερων στοιχείων πριν πολλοί από τους πλούσιους και διάσημους πάνε σε δίκη, αλλά ίσως είναι περισσότερο ότι αυτό δεν ήταν απροσδόκητο.

Ενώ ο μέσος Ευρωπαίος έκανε ό,τι του ζήτησε η κυβέρνησή του, ακολούθησε τους δρακόντειους κανόνες και βγήκε έξω και εμβολιάστηκε με την πειραματική βιοτεχνολογία της γονιδιακής θεραπείας, φαίνεται ότι η ελίτ της κοινωνίας επέλεξε να μην εμβολιαστεί.

Η εμπιστοσύνη μεταξύ κυβερνήσεων και απλών πολιτών έχει πλέον σπάσει.

Το γεγονός ότι ένας πρόεδρος φαρμακευτικής εταιρείας που συμμετέχει στην έρευνα για τα εμβόλια Covid-19 δεν θεώρησε απαραίτητο ή σημαντικό να εμβολιαστεί, οδηγεί πολλούς στο ερώτημα αν οι εμβολιασμοί ήταν απαραίτητοι, ή ασφαλείς.

Η έρευνα
Έκθεση του EuroWeekly: Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η αστυνομία δεν ανακάλυψε την απάτη μέσω μιας τοπικής έρευνας, αλλά μάλλον μέσω των προσπαθειών για τον περιορισμό του εξτρεμισμού στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Εισάγετε τον αστυνομικό Α, το όνομά του δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Σύμφωνα με την Guardia Civil ήρθε σε επαφή με μια εξτρεμιστική ισλαμική ομάδα με την οποία κανόνισε να συναντηθεί στη Γαλλία, αλλά τους είπε ότι ο ίδιος προσωπικά δεν μπορούσε να ταξιδέψει, καθώς δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο ίδιος δήλωσε: “Ο κ: “Δεν έχω διαβατήριο COVID-19, δεν είμαι εμβολιασμένος. Ο Αλλάχ δεν μου επιτρέπει να βάλω τίποτα ακάθαρτο στο σώμα μου”.

Του απάντησαν ότι μπορούσαν να του βρουν διαβατήριο και μάλιστα να τον εγγράψουν στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, Τον σύστησαν σε δύο κατοίκους της Μαδρίτης, τον Álex, έναν πρώην κλέφτη με ιστορικό σεξουαλικών επιθέσεων και γνωστό ότι είχε επαφές με εγκληματίες στη Μαδρίτη, και την Irene, μια ελκυστική γυναίκα που είχε καταδικαστεί και στη συνέχεια αμνηστευθεί για διακίνηση ναρκωτικών πριν από πολλά χρόνια.

Η αστυνομία ακολούθησε τους δύο και παρατήρησε ότι η Irene συναντούσε έναν νεαρό άνδρα δύο φορές την εβδομάδα, εκτός ωραρίου. Αυτός ο νεαρός άνδρας αποδείχθηκε ότι ήταν ο Μάριο, βοηθός νοσηλευτή στο νοσοκομείο La Paz.

Μια έρευνα στο διαδίκτυο διαπίστωσε ότι ο Mario ήταν ενεργός μαχητής και αρνητής του Covid-19, γεγονός που τους έκανε καχύποπτους. Αλλά κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσε να είναι η πηγή των πλαστών πιστοποιητικών, καθώς δεν θα είχε πρόσβαση στη βάση δεδομένων.

Έτσι, προσποιήθηκαν τους πιθανούς πελάτες για να συγκεντρώσουν τα στοιχεία που χρειάζονταν. Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι σε μια άλλη νοσοκόμα δόθηκε μερίδιο για την έκδοση των πιστοποιητικών, με τα χρήματα να τοποθετούνται σε λογαριασμούς κρυπτονομισμάτων για να προσπαθήσουν να τα κρύψουν.

Αλλά επίσης το ξόδεψαν τραβώντας περαιτέρω την προσοχή στους εαυτούς τους, με το δίκτυο να μεγαλώνει και τον αριθμό των πελατών να αυξάνεται.

newspunch.com

kivotoshelp.gr

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*