23:52 - 02/12/2021

Πιστωτική κάρτα θα κόβει τις συναλλαγές λόγω κλιματικής αλλαγής

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Κι άλλο «δωράκι» από τις Κυβερνήσεις για το καλό μας. Τι συγκινητικό! Έχει ήδη ετοιμασθεί πιστωτική κάρτα η οποία θα παρακολουθεί το διοξείδιο του άνθρακα που θα εκλύουμε, με δική μας πάντα υπαιτιότητα, λόγω των δαπανών μας και όταν θα περνάμε το ανώτατο όριο που θα μας ορίσουν, τότε θα σταματάει αυτομάτως το δικαίωμα κατανάλωσης.

«Καλώς ήλθατε στην πράσινη δυστοπία (= τρομακτικά κακή κοινωνία) της Agenda 2030», όπως έγραψε και ο Makia Freeman, ο ανεξάρτητος εκδότης και συγγραφεύς του βιβλίου με τίτλο: «Καρκίνος: Τα ψέματα, η αλήθεια και οι λύσεις», στην ιστοσελίδα του “The Freedom Articles” για την συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα της Mastercard. Ο Makia Freeman έδωσε στην δημοσιότητα την είδηση για την ύπαρξη αυτής της κάρτας.

Αναφέρει ο ακτιβιστής Makia ότι, «η προπαγάνδα που προωθείται διεθνώς για τον υποτιθέμενο κίνδυνο του άνθρακα και του CO2 είναι επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει στην κατάργηση των δικαιωμάτων μας και της ελευθερίας μας. Η σουηδική εταιρεία/κάρτα Doconomy είναι μια πιστωτική κάρτα παρακολούθησης του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) η οποία συνδέει την κάθε συναλλαγή σας με το υποτιθέμενο αποτύπωμα άνθρακα».

«Έχει να κάνει με το «εξοικονομώ για την Γη» για την σωτηρία της, ενώ στην πραγματικότητα την καταστρέφει».

Η πιστωτική κάρτα της Doconomy που παρακολουθεί το αποτύπωμα του CO2 του κατόχου υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ, από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και την Mastercard. Η κάρτα παύει να εξυπηρετεί τον κάτοχό της μόλις ο ίδιος περάσει με τις δαπάνες του το όριο του CO2 για το οποίο τον έκαναν υπεύθυνο. Δηλαδή, πάλι οι πολίτες φταίνε. Πάντοτε φταίνε οι πολίτες και πάντοτε οι Κυβερνήσεις και οι Διεθνείς Οργανισμοί θέλουν το καλό τους. Οι δε Διεθνείς Οργανισμοί, οι προϊστάμενοι των Κυβερνήσεων, στελεχώνονται από «ύποπτα» άτομα που δεν τα ψηφίζει κανείς.

Οι αλλαγές που προωθούν στον πλανήτη εκτιμάται ότι θα ενταθούν με μια νέα τρέλα, αυτήν της κλιματικής αλλαγής. Παγκόσμια επιδημία με τον κορωνοϊό, παγκόσμιο πρόβλημα με την κλιματική αλλαγή, έτσι βρίσκουν την ευκαιρία και προωθούν ταχύτατα τις αλλαγές ώστε να φανεί ως αναγκαιότητα η Παγκόσμια Κυβέρνησή τους. Δηλαδή όλοι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι της ελίτ που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση στον πλανήτη μας θα έλθουν, για ακόμη μια φορά, να μας σώσουν.

Ο Makia Freeman μας δίνει ακόμη μια σημαντική ιδέα. «Να μην παραξενευτούμε όταν δούμε μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας (lockdown) λόγω επιδημίας, μια νέα απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω «κλιματικής αλλαγής»». Αυτό σημαίνει ότι η ζωή των ανθρώπων, εφόσον ακόμη ελέγχεται από τους «σκοτεινούς», θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και όσοι περιμένουν να πάρουν την ζωή τους πίσω είναι οριστικώς εκτός πραγματικότητος.

Κλιματική αλλαγή και επιδημία επιφέρουν τις ίδιες καταστάσεις. Δηλαδή, διαχωρισμό πολιτών και τιμωρία όσων δεν πειθαρχούν και απόλυτος έλεγχος. Με τον νέο συντελεστή από τον οποίο θα εξαρτώνται οι δαπάνες, αυτόν της κλιματικής αλλαγής, προκύπτει ένας νέος επιστημονικός όρος, η «κοινωνική πίστωση». Η κοινωνική πίστωση θα κάνει τόσο αυταρχικό το κοινωνικό σύστημα που η Κίνα μπροστά του θα μοιάζει με παιδική χαρά. Όσοι δε έχουν έστω και μια μικρή διαφωνία με το νέο παγκόσμιο σύστημα θ’ αφανίζονται.

Επίσης βλέπουμε στην κάρτα της Doconomy το “climate action 13” και τον “παντεπόπτη οφθαλμό». Είπαμε, τίποτα δεν κάνουν στην τύχη και χωρίς να μας δείχνουν ανά πάσα στιγμή ότι αυτοί, οι παγκοσμιοποιητές, ελέγχουν τα πάντα και απ’ αυτούς προέρχονται τα πάντα. Στην κάρτα Doconomy αναφέρθηκε και ο Klaus Schwab, ο γνωστός γραφικός του WEF, ο οποίος δήλωσε στον ιστότοπο Doconomy.com: «Ενώ πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι πρέπει να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα, οι συμβουλές για να το κάνουμε αυτό μπορεί να φαίνονται νεφελώδεις και η διατήρηση της πορείας να είναι δύσκολη. Η Doconomy κάρτα παρακολουθεί και μειώνει τις δαπάνες, όταν φτάσουμε στο μέγιστο επιτρεπτό όριο άνθρακα».

Η κάρτα φέρει το σύνθημα «DO. Everyday Climate Action» και έχει επίσης ένα προπαγανδιστικό κομμάτι στην πίσω πλευρά της που λέει «Αναλαμβάνω την ευθύνη για κάθε συναλλαγή που κάνω για να βοηθήσω στην προστασία του πλανήτη» κάτω από το οποίο υπογράφει ο κάτοχος της κάρτας, που σημαίνει ότι αποδέχεται όχι μόνο τις οικονομικές συναλλαγές αλλά και τις διαταγές που θα λαμβάνει για την «σωτηρία της Γης», δαιμονοποιώντας τον άνθρακα.

Στην πραγματικότητα, το όριο άνθρακα που επιβάλουν μέσω των συναλλαγών, είναι μια μέθοδος για ν’ αποσυντονίσουν τον άνθρακα από την πραγματική ζωή και την αναγκαιότητά του σε όλες τις μορφές της ζωής. Δείτε την σχέση του άνθρακα με το 666 και θα εκπλαγείτε.

Στην ιστοσελίδα της η Doconomy αναρωτιέται: «Τα επίπεδα λίπους, ζάχαρης και αλατιού επισημαίνονται στα τρόφιμα που αγοράζουμε, γιατί οι εκπομπές μας CO2 να μην είναι εξίσου ορατές;» Συνεχίζει: «Αυτό το είδος πληροφοριών δεν θα πρέπει να είναι ένα ασφάλιστρο ή πολυτέλεια για την οποία πληρώνουν οι καταναλωτές; αλλά ένα ουσιαστικό μέρος κάθε βόλτας για ψώνια». Μαζί με την τιμή θα υπολογίζουμε και τον άνθρακα πλέον. Θέλουν να μας κάνουν να αισθανόμαστε ένοχοι για όλα, διότι ο ένοχος πάντα αισθάνεται μειονεκτικά και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που πληρώνουμε τις σακούλες στο σούπερ μάρκετ. Είναι καθαρή προπαγάνδα για να έχουμε πάντα στο μυαλό μας το ότι εμείς φταίμε για την κλιματική αλλαγή.

Εδώ να πούμε πάλι ότι αυτός ο… «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς είχε πει ότι χρηματοδοτεί την τεχνολογία δέσμευσης ή απορρόφησης του άνθρακα. Υπάρχουν ήδη εταιρείες π.χ. στον Καναδά, Ισλανδία, που αφαιρούν ΟΡΙΣΤΙΚΑ το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα. Η απορρόφηση του άνθρακα μεταβάλει την οικονομία σε οικονομία-άνθρακα όπου ο άνθρακας θα είναι κάτι σαν κάτι νέο στο νόμισμα και η βάση μέτρησης της οικονομικής δραστηριότητος.

Πάμε τώρα στην απλή πραγματικότητα και στο ζοφερό μας μέλλον. Τα φυτά ζουν με το διοξείδιο του άνθρακα, και ο άνθρωπος χρειάζεται τα φυτά. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι; Επομένως οδηγούν την ανθρωπότητα στο αντίθετο απ’ αυτό που μας λένε, και η «πράσινη ανάπτυξη» είναι στην ουσία «πράσινα άλογα».

Η κλιματική αλλαγή είναι ο νέος εχθρός της ανθρωπότητος και προπαγανδιστικά επιβάλουν την παγκόσμια απάνθρωπη δικτατορία του σατανά τους. Την βάζουν πλέον και στο χρήμα τους.
Χρήστος Μαντζιάρης

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΠάνοςΓέριμου 12/03/2021 @ 2:55 ΠΜ

    Κάποτε είχα γράψει ότι επειδή κάθε χρήση τού διαδικτύου εκπέμπει άνθρακα μέ αφορμή αυτό θά μάς κόψουν ή περιορίσουν τίς πράξεις σ’ αυτόν ώστε νά μάς κόψουν τήν ελευθερία λόγου, αλλά τότες κανείς ούτε εγώ φανταζώμασταν αυτά που τώρα βλέπουμε ώς σκοπιμότητα. τυχαία σάς είπα καταργούν τά πλαστικά όπως τά καλαμάκια; φυλάξετςε άνθρακα, θυμηθείτε τό συγκρότημα άνθραξ, αφαιρούν τόν άνθρακα, τόν κάνουν διαμάντια, γιά ποίον σκοπόν, εκτός από νά μάς πεθαίνουν; τόν βάζουν σέ υπόγεια γιά νά διατηρεί σέ κατα

  2. ΠάνοςΓέριμου 12/03/2021 @ 2:57 ΠΜ

    τή ζωή μετά από πυρηνικές βόμβες ή καταστροφή μάς από απορρόφηση τού άνθρακα, ήτοι ποία άλλη χροία έχουν; τον παίρνουν στό διάστημα σ’ άλλο πλανήτη ή τεχνητό πλανήτη; τροφή γιά σκέψη… καί ποιεί ούτως ώστε νά κάνει όλους νά βάλουν τό χάραγμα λέγει η Αποκάλυψη, όλα γι’ αυτό έν τέλει γίνονται, νά φαίνεται “δικαιολογημένο”. θά βγεί από τήν θάλασσα, τί σημαίνει αυτό;… θά βγάλουν από τούς πυθμένες τόν άνθρακα;

  3. … αφού έρχεται το carbon pricing.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*