ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

«Πύρινη μπάλα» στον ουρανό: Εξωγήινοι, κομήτης ή κάτι άλλο αυτό που είδαν οι αναστατωμένοι κάτοικοι του Καναδά;

· Κατοχικά Νέα

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι του δυτικού Καναδά από το θέαμα!

Μια «πύρινη μπάλα» φώτισε για λίγο τον ουρανό πάνω από το δυτικό Καναδά, το βράδυ της Παρασκευής, όντας ορατή σε μεγάλα τμήματα τόσο του Σασκατσουάν, όσο και της Αλμπέρτα, προκαλώντας ενδιαφέρον αλλά και φόβο στους κατοίκους.
Υπήρξαν συνολικά 11 θεάσεις που αναφέρθηκαν επίσημα από την Αμερικανική Εταιρεία Μετεωριτών, αλλά τα βίντεο του μυστηριώδους φαινομένου τροφοδότησαν εικασίες που κυμαίνονταν από το ότι το αντικείμενο είναι ελικόπτερο, κομήτη και, έφτασαν φυσικά μέχρι και τους εξωγήινους. Τα επόμενα βίντεο, τραβήχτηκαν στην περιοχή του Σασκατσουάν, περίπου μία ώρα βόρεια της Regina.

«ΟΥΑΟΥ! Μοιάζει έναν κομήτη» έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλη ανησυχούσε περισσότερο, «Αυτό ήταν παράξενο, φοβόμουν λίγο, αλλά δεν ήθελα η κόρη μου να το καταλάβει χαχα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

pronews

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Το Καπιτώλιο των ΗΠΑ ως συμβολική εικόνα της συζήτησης για αποχαρακτηρισμό αρχείων UAPFEATURED

Ξεκίνησε «κούρσα αποκάλυψης» για τα UFO; ΗΠΑ, Βραζιλία και η μάχη για τα μυστικά αρχεία του Varginha

Αεροσκάφος Lufthansa στο Λος ΆντζελεςFEATURED

Lufthansa 747 στο Λος Άντζελες: Οριακό go-around λίγο πριν από πιθανό tail strike – Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια

Δρόμος στην Τουρκία ως συμβολική εικόνα για το θανατηφόρο τροχαίοFEATURED

Τραγωδία στην Τουρκία: 11 νεκροί και 27 τραυματίες από σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό

3 απαντήσεις στο “«Πύρινη μπάλα» στον ουρανό: Εξωγήινοι, κομήτης ή κάτι άλλο αυτό που είδαν οι αναστατωμένοι κάτοικοι του Καναδά;”

  1. ΑΧ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΟΛΟΥΣ!! ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ!! ΟΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΜΟΝΟ Η ΑΕΚΑΡΑ Κ Η ΟΕΑ ΝΑ ΚΕΡΔΑΕΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΣΤΕΙΤΕ ΧΑΧΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΙ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *