13:14 - 19/11/2016

Η πιο αδιαμφισβήτητη περίπτωση μετενσάρκωσης παγκοσμίως…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η πιο αδιαμφισβήτητη περίπτωση μετενσάρκωσης παγκοσμίως…

Στις 17 Ιανουαρίου του 1944, γεννήθηκε στο Νέο Δελχί της Ινδίας η Σαντί Ντεβί, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, που όμως από την ηλικία των τριών ετών άρχισε να μιλάει με τρόπο ακατάληπτο και συνάμα αποκαλυπτικό.

Ισχυριζόταν ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Ανέντ και όχι Σαντί, ότι κατοικούσε στη Μούτρα και ότι ήταν παντρεμένη με τον Μουσουλμάνο Αχμέτ Λουγκντί, έμπορο υφασμάτων.

moutra

Μούτρα, Ινδία

Τα λόγια αυτά της μικρής ήταν τελείως ακατανόητα για τους γονείς της και είχαν προκαλέσει την ανησυχία τους και τον προβληματισμό τους σχετικά με την ψυχική υγεία της κορούλας τους. Είχαν πεισθεί πως το παιδί τους ήταν διαταραγμένο.

Στην ηλικία των επτά ετών, η Σαντί ξεκίνησε να προσεύχεται σύμφωνα με τα μουσουλμανικά ήθη, παρόλο που της ήταν εντελώς άγνωστος ο τρόπος, καθώς οι γονείς της και οι οικείοι της ήταν Ινδουιστές. Παράλληλα, αναζητούσε με πάθος και επιμονή τον Αχμέτ Λουγκντί, επειδή ένιωθε, όπως έλεγε, νοσταλγία για τον σύζυγό της.

Αναστατωμένοι στο έπακρο οι γονείς της, έσπευσαν να καλέσουν έναν Βραχμάνο γιατρό, ο οποίος ήταν ταυτοχρόνως και γνώστης της θεωρίας της μετενσάρκωσης.

india

Νέο Δελχί, Ινδία

Ο γιατρός, υποψιαζόμενος κάτι ασυνήθιστο, συνέστησε στους γονείς της να μην κλείσουν τη Σαντί σε ψυχιατρείο, αλλά να τη στείλουν στο Μπενάρες, όπου εκεί καθηγητές του πανεπιστημίου θα την έθεταν υπό παρακολούθηση.

Έτσι κι έγινε. Οι καθηγητές αποφάνθηκαν ότι το κορίτσι δεν είχε απομακρυνθεί ποτέ από τους γονείς της και ότι πράγματι, ύστερα από έρευνες, στη Μούτρα υπήρχε ένας έμπορος υφασμάτων με το όνομα Αχμέτ Λουγκντί, που όμως είχε μείνει χήρος από τις 25 Οκτωβρίου του 1928. Η γυναίκα του, που είχε πεθάνει από ισχυρό πυρετό, ονομαζόταν Ανέντ!

santi

Σαντί Ντεβί

Έπειτα από αυτές τις συνταρακτικές εξακριβώσεις, μια επιτροπή γιατρών από το Νέο Δελχί εξουσιοδοτήθηκε να πραγματοποιήσει ένα πείραμα, προκειμένου να έχουν μια αδιάσειστη απόδειξη, για το αν η περίπτωση της Σαντί ήταν αληθινό φαινόμενο μετενσάρκωσης ή όχι.

Ύστερα από μεσολάβηση του ίδιου του Ινδού πρωθυπουργού, Παντίτ Νεχρού και με έξοδα της κυβέρνησης, μεταφέρθηκε από τη μακρινή Μούτρα στο Νέο Δελχί ο έμπορος Αχμέτ Λουγκντί. Μαζί με άλλους 15 άντρες που στρατολογήθηκαν γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό, οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε μια αίθουσα, όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι καθηγητές για να παρακολουθήσουν το καταπληκτικό πείραμα.

pantit

Παντίτ Νεχρού (14/11/1889 – 27/05/1964)

Σε λίγο, η Σαντί, που για όλο εκείνο το χρονικό διάστημα παρέμενε κοντά στους καθηγητές, στενότατα παρακολουθούμενη, μπήκε στην αίθουσα του πειράματος. Με την πρώτη ματιά, ανάμεσα σε τόσους άντρες, αναγνώρισε τον Αχμέτ και έτρεξε κοντά του, γεμάτη χαρά και συγκίνηση.

Η Σαντί άρπαξε τρυφερά από το μπράτσο τον πενηντάρη Μουσουλμάνο Αχμέτ και του είπε γλυκά: «Να, εδώ είσαι! Σε αναγνώρισα!». Κατάπληκτος και συγκινημένος ο Αχμέτ, διαβεβαίωσε τους πανεπιστημιακούς ότι η φωνή του κοριτσιού ήταν η φωνή της πεθαμένης από χρόνια γυναίκας του.

Αμέσως, ξεκίνησε ανάμεσα στους δυο τους μια συζήτηση που μόνο άνθρωποι που έχουν ζήσει μαζί, μπορούσαν να κάνουν. Τα μέλη της επιτροπής των καθηγητών παρακολουθούσαν εκστασιασμένοι τη συζήτηση, βέβαιοι ότι το πείραμά τους ήταν κατοχυρωμένο από κάθε απάτη.

mazi

Ο Ινδός πρωθυπουργός, Παντίτ Νεχρού, κρατώντας στην αγκαλιά του τη μικρή Σαντί

Την επόμενη ημέρα, η Σαντί μεταφέρθηκε στη Μούτρα, χωριστά από τον Αχμέτ κι εκεί την άφησαν στη μεγάλη πλατεία της πόλης, για να δουν τι θα έκανε. Η Σαντί, χωρίς καμιά χρονοτριβή και με μεγάλη αποφασιστικότητα, πήρε τον δρόμο που οδηγούσε στο κατάστημα του εμπόρου Αχμέτ, χαιρετώντας με τα ονόματά τους όσους πριν από 25 χρόνια κατοικούσαν εκεί.

Μάλιστα, όταν μπήκε στο σπίτι του Αχμέτ, έτρεξε να χαιρετήσει και έναν ηλικιωμένο άντρα, που αμέσως αναγνώρισε ως πεθερό της και τον προσφώνησε με το όνομά του.

Οι καθηγητές διαφόρων Πανεπιστημίων της Ινδίας, που μελέτησαν τη μοναδική στα παγκόσμια χρονικά περίπτωση της Σαντί, συνέταξαν λεπτομερή έκθεση των αποκαλυπτικών αυτών γεγονότων και την απέστειλαν σε ξένα Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο, με το συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο γεγονός κατοχύρωνε οριστικά την πραγματικότητα της μετενσάρκωσης!

Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 18/03/1953…

efimerida

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», την 18/03/1953
strangepressblog

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. Αυτή είναι η μια ερμηνεία δηλαδή της μετενσάρκωσης. Εγώ λέω θα μπορούσε να υπάρχει κι’ άλλη εξήγηση, όπως για παράδειγμα την μεταφορά της μνήμης ενός νεκρού σε κάποιο άλλο πρόσωπο, το οποίο λογικό είναι έπειτα να νομίζει ότι οι μνήμες είναι δικές του.

  • η θεωρία της μετενσάρκωνσης αναιρεί την αιώνιο ζωή και την μετάνοια που πρέπει να δείξουμε σ’αυτήν την μία και μοναδική μικρή ζωή που έχουμε πάνω στην γή με το φθαρτό σώμα μας. Γι αυτό και τόση προσπάθεια από τους δαίμονες να μας πείσουν πως ένας άνθρωπος μπορεί να ξαναζήσει… δεν ξαναζούμε, δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία και πρέπει να καταλάβουμε πως οι δαίμονες ξέρουν το παρελθόν και το χρησιμοποιούν εναντίον μας…

   • Η θεωρια τηε μετενσαρκωσης δεν αναιρει καθολου την αιωνια ζωη. Ισα ισα μαλιστα που η μετενσαρκωση ειναι μια δοκιμασια του καθενα απο εμας ξεχωριστα με τις οντοτητες που εχουν κανει αυτον τον πλανητη φυλακη μετα απο εντολη του μεγα λοποδητη εωσφορου. Η γη ειναι ενα ματριξ, μια φυλακη, ενας ψευτικος κοσμος φτιαγμενος απο σκοτεινες και κατωτερες οντοτητεςμ με σκοπο να μας φυλακιζει σε αιωνια δυστυχια και αιωνια επαναληωη μια ψευτικης ζωης, ενος υλικου κοσμου ο οποιος ειναι βασισμενος στις χαμηλοτερες δονησεις τησ δημιουγιας. Πολυ σωστα ισως οπως λες με μετανοια να μπορεσουμε να ξεφυγουμε απο αυτον τον πλανητη φυλακη και να φτασουμε σε ανωτερα επιπεδα νοητικοτητας αναζητωντας την επιστροφης μας στον κοσμο τον ενεργειακο, τον κοσμο που ο χριστος διδαξε, τον φωτεινο κοσμο που η ψυχη μας πρεπει να αναζητησει και να φτασει εφοσον ξεφυγουμε απο τις οντοτητες που ζουν αναμεσα μας σε διααφορετικη διασταση/συχνοτητα και ελεγχουν το ενεργειακο πεδιο τησ γης. Η μετανοια ομοωσ δν φτανει. Πρεπει να σηκωσουμε αναστημα και να εκπληρωσουμε την αποστολη μας σαν ανθρωποι. Να φτασουμε στην φωτεινη πατριδα μας. Ομως κατι τετοιο θα γινει αν σταματησουμε να αποδεχομαστε τον κοσμο αυτο, που ειναι φτιαγμενος απο τον μαυροψυχη, και οχι απο τον Μεγα Δημιουργο, αν σταματησουμε να τιμαμε το συστημα του μαμωνα, το οποιο ειναι το χρημα.

    ΥΓ: Γιωργος Bradford, real JOJO

 2. Ιωάννης Σγουρομύτης 11/19/2016 @ Νοέμβριος 19, 2016 2:21 μμ

  Όλες οι Ανατολικές μας χώρες έχουν καταγεγραμμένα περιστατικά ,προφανώς η θρησκευτική επιρροή παίζει μεγάλο ρόλο στην αποδοχή η μη κάτι “Διαφορετικού”

  http://www.iisis.net/index.php?page=suresh-verma-titu-singh-reincarnation-past-life-physical-resemblance-birthmarks&hl=en_US

 3. Όποιος δεν εχει ιδέα από δαίμονες και διαολο αμασητα τα καταπινει..
  Ορθοδοξία. Η μόνη αλήθεια..

 4. βαζεις δυσκολα στο ποιμνιο…καιρος ηταν ομως.

 5. -Παρόμοια πειράματα μέσω υπνοτισμού έκανε καί ο πρόεδρος μεταφυσικής ΒΟΥΛΟΥΚΟΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΖΩΩΝ σέ έναν εθελοντή ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ …….ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ….Ο Γ.ΒΟΥΛΟΥΚΟΣΜΟΛΙΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΟΤΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ο υπνωτισθείς αναφερόταν σέ χρόνους μελλοντικούς……….ΤΡΟΜΑΞΕ…….ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…….
  -ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ….ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ,ΠΕΡΙ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΩΝ ,ΕΙΝΑΙ… ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ……ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ……
  -ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΑΣΗ ,ΣΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ,ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ,
  ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ……ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΙ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ ΤΟΥΤΟ…ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ [ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΛΕΕΙΣΟΝ ΜΕ], ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ……..666…..
  -Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

 6. Ειναι η πρωτη φορα που μιλαω ή γραφω ανοιχτά για το θεμα μου
  ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
  ένα σας λέω ….είσαστε πολύ μαλάκες όλοι.
  Τζάμπα σας απελευθέρωσα ζώα…Δε λυπάστε ουτε τα ίδια τα παιδιά σας….
  καλύτερα να χαμε μωρε τους Τούρκους … ΚΟΤΕΣ Ε ΚΟΤΑΡΕΣ

 7. Αγρότης Ανεπιστήμονας 11/19/2016 @ Νοέμβριος 19, 2016 4:40 μμ

  Έχετε ακούσει για ταγκαλάκια; Όταν θα ακούσετε θα σας φύγει κάθε απορία.

 8. Αν οι πεθαμενοι ξαναγεννιουνται,ειναι θελημα δαιμονων,διαβολων,ταγκαλακιων κλπ.
  Αν ομως οι πεθαμενοι ανασταινονται,ειναι θελημα θεου…
  Αν η μικρουλα δηλωνε οτι μιλησε με τον θεο και πως εκεινος αποφασισε να ξαναγεννηθει,παιζει να γινοταν και η αγια σαντι!

 9. ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΑΙΩΝΑ, ΡΩΤΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

 10. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ “ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ”???
  ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΝΟΗΜΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

  http://www.impantokratoros.gr/metensarkosh-karma.el.aspx
  http://oode.info/oode/anatolikes/genika/menens_nea_epoxi_1.htm

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*