15:55 - 16/07/2020

Πετρελαϊκή της Καλιφόρνια: “Επτωχεύσαμεν” λόγω κορονοϊού

Κληρονόμησε καθαρό…χρέος με την πανδημία της covid-19

Η California Resources Corp, η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Καλιφόρνια, υπέβαλε αίτηση πτώχευσης χθες, θύμα της πτώσης των τιμών του πετρελαίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με τις τιμές του πετρελαίου να παραμένουν γύρω στα 40 δολάρια το βαρέλι, η βιομηχανία δεν μπορεί να υποστηρίξει τα χρέη που είχαν δημιουργηθεί όταν οι τιμές βρίσκονταν κοντά στα ανώτατα επίπεδά τους. Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής αργού στην Καλιφόρνια κληρονόμησε ένα καθαρό χρέος άνω των 6 δισ. δολαρίων μετά την απόσχιση (spin off) από την εταιρεία Occidental το 2014, ακριβώς τη στιγμή που οι τιμές του πετρελαίου άρχισαν να υποχωρούν

Προκειμένου να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση και να συνεχίσει τη λειτουργία της, η εταιρεία θα δανειστεί περίπου 1 δισ. δολάρια από τους υφιστάμενους πιστωτές της.

pentapostagma.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Αγγελική 07/17/2020 @ 2:17 ΠΜ

    Σώπα!!!!!!

    .

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh