Πέθανε

Και η γραμμική σας εκπαίδευση δεν θέλει να κατανοήσει τους αριθμούς …!

«Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι πιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας διανοούμενης ελίτ και διεθνών τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάστηκε τους προηγούμενους αιώνες» – David Rockefeller (5 Ιουνίου 1991 – Σύνοδος Λέσχης Bilderberg, Μπάντεν-Μπάντεν Γερμανία). 
Νωρίς το πρωί της Δευτέρας πέθανε ο διάσημος χρηματοδότης David Rockefeller (Ντέιβιντ Ροκφέλερ) στον ύπνο του στο σπίτι του στο Pocantico Hills της Νέας Υόρκης.

Ήταν 101 ετών.

Ο David Rocjkefeller ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας Rockefeller από το 2004 με προσωπική περιουσία που εκτιμάται ότι ισοδυναμεί με περισσότερα από 26 δισ.
Πέθανε - Εικόνα1 Rockefellers: John D Sr, John D Jr, David, John D III, Laurance, Winthrop, Nelson & Jay. Οι Rockefeller είναι μια από τις πιο ισχυρές βιομηχανικές και οικονομικές οικογένειες της Αμερικής που εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ από τη Γερμανία. Αν και πολλοί έχουν υποστηρίξει ότι η οικογένεια είναι εβραϊκής καταγωγής, αυτό δεν έχει αποδειχθεί αδιαμφισβήτητα. Στην πάροδο των ετών κάποια μέλη από την δυναστεία των Rockefeller παντρεύτηκαν με μέλη διαφόρων εβραϊκών οικογενειών.

Πέθανε - Εικόνα2 Η γενική παραδοχή είναι ότι η οικογένεια Rockefeller είναι γερμανικής καταγωγής, τουλάχιστον στο βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί. Ο πρόγονός τους ο οποίος μετακόμισε από την Ευρώπη το 1732 ήταν ο Johann Peter Rockefeller, που ήρθε στις ΗΠΑ από αυτό που είναι γνωστό σήμερα ως Westerwald, στη Ρηνανία-Παλατινάτο της Γερμανίας. Το όνομά τους προέρχεται από μια πόλη στο Feldkirchen του Neuwied που ονομάζεται Rockenfeld, κοντά στο μέρος που ο Johann Peter Rockefeller γεννήθηκε. 

Μερικοί θεωρούν ότι ήταν απόγονος Γάλλων Ουγενότων, ωστόσο αυτό είναι απίθανο, επειδή το όνομα Rockenfeld καταγράφεται στην περιοχή πολύ πριν οι Καλβινιστές καταφύγουν στη Γαλλία το 1685. Ο αρχαιότερος γνωστός πρόγονός τους είναι ο Goddard Rockenfeller που γεννήθηκε το 1590. 


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέθανε - Εικόνα3Ορισμένοι έχουν ισχυριστεί ότι ήταν εν μέρει εβραϊκής καταγωγής. Ο ισχυρισμός αυτός απορρέει από την αναφορά των Ροκφέλερ σε δύο βιβλία, το “The Grandees: America’s Sephardic Elite” (Οι Μεγιστάνες. Σεφαραδίτες Ελίτ της Αμερικής) του Stephen Birmingham και “Americans of Jewish Descent” (Αμερικανοί Εβραϊκής Καταγωγής) του Malcolm Sten. Ωστόσο, αυτό αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο γόνος της οικογένειας, και όχι στους Ροκφέλερ ως σύνολο. Ο Godfrey Stillman Rockefeller παντρεύτηκε την Helen Gratz, που ήταν Εβραία το 1923 και απέκτησε επτά παιδιά. Ήταν εγγονός του συν-ιδρυτή της Standard Oil, William Rockefeller.

Πέθανε - Εικόνα4 ΦΩΤΟ: Ο John D. Rockefeller ο πρεσβύτερος και ο John D. Rockefeller Jr., ο παππούς και ο πατέρας του Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Η προέλευση του πλούτου της οικογένειας προέρχεται από τους αδελφούς και μεγιστάνες του πετρελαίου John D. Rockefeller του πρεσβύτερου και William Rockefeller, οι οποίοι ίδρυσαν και διηύθυναν την εταιρεία Standard Oil, που αρχικά δημιουργήθηκε το 1870. Καθώς η σημασία της κηροζίνης και της βενζίνης αύξανε, ο John D Rockefeller έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ο πρώτος Αμερικανός που είχε περισσότερα από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια. 

Πέθανε - Εικόνα5 Ο David Rockefeller υπήρξε μέλος των πιο ισχυρών υπερεθνικών μυστικοπαθών κοινωνιών και οργανώσεων, την επιρροή των οποίων η πολιτική, οικονομική και μιντιακή ελίτ της Δύσης εκμεταλλεύτηκε για να επηρεάσει τον πολιτικό προσανατολισμό της Δύσης. Ένα παράδειγμα είναι η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations ή CFR), στο οποίο διετέλεσε επίτιμος πρόεδρος.

Το 1954, ο David Rockefeller επελέγη από τον πρόεδρο Eisenhower (μέλος του CFR) ως ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Λέσχης Bilderberg. Πολλοί ερευνητές προσδίδουν στα ετήσια μυστικά συνέδριά της έναν ρόλο συμμετοχής στη θεμελίωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και στη διευκόλυνση της σχεδίασης μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Πέθανε - Εικόνα6 Ο David Rockefeller, που συμμετείχε μέχρι τα βαθιά γεράματα, επέμενε, φυσικά, ότι η Λέσχη Βilderberg δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία «ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομάδα συζητήσεων».

Η οικογένεια Rockefeller μπλέχτηκε στην διαμάχη φονταμενταλιστών-μοντερνιστών μέσα στον αμερικανικό Προτεσταντισμό, που ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα. Ο John D. Rockefeller, Jr. βοήθησε να χρηματοδοτηθεί η φιλελεύθερη-μοντερνιστική πλευρά, ιδίως μέσω του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου των Εκκλησιών που ιδρύθηκε το 1908, το οποίο προώθησε το λεγόμενο «κοινωνικό ευαγγέλιο» (κατόπιν επιρροής μαρξιστών). Μερικοί συντηρητικοί Πρεσβυτεριανοί, όπως ο Gary North στο βιβλίο “Crossed Fingers: How the Liberals Captured the Presbyterian Church”, για την κατάληψη της πρεσβυτεριανής εκκλησίας από τους φιλελεύθερους / λίμπεραλ αναγνωρίζει μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη νίκη τους και την άνοδο του λεγόμενου «mainline Προτεσταντισμού», στους Ροκφέλερ. 
Πέθανε - Εικόνα7 Με τον Χένρι Κίσσινγκερ Περαιτέρω, ο Rockefeller ήταν γνωστός ως «φιλάνθρωπος» και χρηματοδότησε διάφορες οργανώσεις φιλο-εβραϊκών, φιλο-μεταναστευτικων και αντι-λευκών συμφερόντων, όπως η Anti-Defamation League, Hillel: The Foundation for Jewish Campus Life, Jewish Board of Family and Children’s Services, Inc., Jewish Braille Institute International, Jewish Federation of Palm Beach County — Women’s Division, Jewish Museum, National Immigration Forum (Εθνικό Φόρουμ για τη Μετανάστευση) και Southern Poverty Law Center.

Πέθανε - Εικόνα8 Οι ερευνητές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θεωρούν ότι τα μέλη της οικογένειας Rockfeller βρίσκονται ανάμεσα στους κύριους παίκτες, εάν δεν πρόκειται για τους πρωταρχικούς αρχιτέκτονες και ταμίες, πίσω από το περιβόητο μυστικό σχέδιο καθιέρωσης μιας, δικτατορικού τύπου Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Στη δεκαετία του ‘70, ο Garry Allen στο βιβλίο του “The Rockefeller File”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι ο κύριος στόχος των Rockefeller είναι η δημιουργία μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα ελέγχει ολόκληρη την ανθρωπότητα». 

Πέθανε - Εικόνα9 Παρομοίως, το 2002 ο τέως Γ.Γ. του ΟΗΕ, Kofi Annan, σε μία τελετή υπογραφής της νέας αυτοβιογραφίας του David, με τίτλο “Memoirs” («Απομνημονεύματα») στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, χαιρέτησε τη συμβολή του πλουτοκράτη στην παγκόσμια τάξη: 

«Πιστεύω ότι χωρίς διεθνιστές, όπως εσείς, το διεθνές σύστημα που επιχειρήσαμε να χτίσουμε, το διεθνές σύστημα που έχουμε σήμερα, δεν θα ήταν εδώ. Έτσι, σε ευχαριστούμε πολύ David!».

Πέθανε - Εικόνα10 Όπως και ο πατέρας του και ο αδελφός του Nelson, ο David Rockefeller θεωρούσε το έθνος-κράτος «ένα θεσμό που πεθαίνει». 
Στην αυτοβιογραφία του, “Memoirs”, του 2002 ο Rockefeller έγραψε:

Πέθανε - Εικόνα11 «Για περισσότερο από έναν αιώνα ιδεολογικοί εξτρεμιστές και από τα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος έχουν πιαστεί από περιστατικά με μεγάλη δημοσιότητα όπως την συνάντηση μου με τον Κάστρο προκειμένου να επιτεθούν στην οικογένεια Rockefeller για την υπέρμετρη επιρροή που ισχυρίζονται ότι έχουμε πάνω στους αμερικανικούς πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς. Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που εργάζεται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή – έναν κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος και είμαι περήφανος γι’ αυτό».
Πέθανε - Εικόνα12
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / εδώ, εδώ, εδώεδώ κι εδώ

Loading...

10 thoughts on “Πέθανε

 1. για γελια και για κλαματα... says:

  πως ομως ο θεος εχει προβλεψει και δεν εχει αφησει τον ανθρωπο να ζει αιωνια γνωριζοντας την ματαιοδοξια του, αλλα και την την γεματη αμαρτια ανθρωπινη φυση του…ποσες αυτοκρατοριες εχουν περασει και εχουν χαθει στα βαθη των αιωνων με περιλαμπρους βασιλιαδες και δυναστειες και ομως χαθηκαν..μονο ερειπια βρισκουμε σημερα και δεν τα γνωριζουμε και ολα…τι παει να πει ροκφελερ,σορος,κισινγκερ και ενα σωρο ανθρωποειδη που με τη παροδο του χρονου αλλα και με τις απροβλεπτες γεωλογικες καταστροφες που ερχονται θα θαφτουν και αυτοι στα σκουπιδια της ιστοριας μαζι με οτι εχτιζαν τοσα χρονια…ποσο αστειοι
  φαινονται αλλα και ποσο αμιλικτος ειναι οχρονος και η φθορα των παντων…πεθανε ενας ανθρωπος που αμφιβαλω αν θα εβριζαν ετσι και εναν τυρρανο της αρχαιας αθηνας…ολλα εδω πληρωνονται..
  εχει χιουμορ ο θεος και αυτο φαινεται…

 2. φημες... says:

  λενε οτι θα τον ταριχευσουνε σαν τον λενιν…θα τον βαλουνε γουολ στρητ στην εισοδο του κτηριου και θα εχει μηχανικη υποστιρηξη να ανοιγοκλινει τα σαγονια και να βγαζει το καπελο υποκλινοντας στους πελατες.

 3. στελιος says:

  Νομίζετε ότι πέθανε…αλλά το κακό που άφησε πίσω του δεν θα πεθάνει ποτέ. Είδατε λοιπόν ότι όλοι οι σατανικοί άνθρωποι – αν είναι άνθρωποι – ζουν πολλά χρόνια με τις ευλογίες του Μεγαλοδύναμου.Οι δυστυχείς και καταδιωγμένοι πεθαίνουν κάθε μέρα με την ελπίδα ότι ο καλός θεός θεός τους θα τιμωρήσει μετά θάνατον αυτούς τους κακούς δεν δεν κατάφεραν να τιμωρήσουν αυτοί εν ζωή. Και το παραμύθι συνεχίζεται επ’ άπειρον. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ.Και μεις λέμε αν πέθανε ο Ροκφέλερ και ο κάθε χαζοχαρούμενος. Μπορεί να ήταν πανίσχυρος για μας τους απλούς πολίτες …… όμως κι αυτός εντολές εκτελούσε. Δεν ήταν ο τελευταίος κρίκος ξέρετε. Η σκάλα ανεβαίνει πολύ ακόμα. Και εκείνοι που του έδιναν εντολές, εντολές εκτελούσαν. Αυτούς δεν θα τους μάθουμε ποτέ και σχεδόν κανείς. Κι αν δεν το έκανα αυτοί, θα το έκαναν κάποιοι άλλοι αρκεί να το κάνει κάποιος οπωσδήποτε. Το παιχνίδι φίλοι μου, είναι στημένο από πάρα πολύ ψηλά…. όσο δεν φαντάζεστε. Μην ψάχνετε στα χαμηλά τις αιτίες. Και όσο πιο ψηλά ανεβαίνει κανείς τόσο πιο κακομοιριά αντί για λαμπρότητα βλέπει….πιστέψτε με. Οι εντολές γίνονται πιο αδίστακτες, οι άμυνες μηδενίζονται και τα λάθη πληρώνονται ανηλεώς. Κι όλοι αυτοί που νομίζουν ότι επειδή ανήκουν σε μια σκιώδη μυστική λέσχη ή στοά, είναι ψυχικά δυστυχισμένοι, μονάχοι και έρμαια της ματαιοδοξίας τους. Τρέμουν την ανέχεια και τη μιζέρια και δεν τρέμουν την διαφθορά και την παραλυσία. Γεννήθηκαν για να σκοτώσουν μερικά εκατομμύρια, να σαβουρώσουν τη χλιδή, να γεμίσουν δέκα βόθρους και να φύγουν μετά φανών και λαμπάδων. Είναι για να τους κλαιν οι ρέγγες. Η δύναμη η πλαστή που δεν προέρχεται από αρετή αλλά από δόλο, οδηγεί σε τόσο χαμηλή αυτο-εικόνα που σιχαίνονται και οι οι ίδιοι να κοιταχτούν στον καθρέφτη ακόμα κι αν διευθύνουν μία κοινωνία υπνωτισμένων που κυνηγούν πόκεμον. Μόνο το κακό που άφησαν μένει…..φίλοι μου και δεν θα ξεπλυθεί ποτέ. Μην περιμένετε μετά θάνατο δικαιοσύνη. Η μάχη είναι είναι άνιση. Αν σου σκοτώσω το παιδί και πάω στηκ κόλαδη, εσύ είσαι καλυμένος μ’ αυτό; όχι! Είδατε λοιπόν ότι δεν πρόκειται για δικαιοσύνη αλλά για απατηλή υπόσχεση, για ένα παυσίπονο των αδυνάτων. Θεοί και δαίμονες παίζουν το παιχνίδι τους. Κι αυτοί εντολές εκτελούν….μη σκάτε. Δεν είναι μόνο ο Ροκφέλερ το κακοποιόν μετέωρο… μετέωροι είμαστε όλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *