Περίεργος πλανήτης ολογραμμα εμφανίζεται στον δορυφορικό δέκτη HI1 Stereo Ahead της NASA

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ένα παράξενο φαινόμενο εμφανίστηκε και πάλι στον δορυφόρο Stereo Ahead HI1 της NASA.

Το Streetcap1 κατέγραψε ένα αντικείμενο που μοιάζει με μια ολογραφική απεικόνιση ενός πλανήτη, αναρωτιωμαστε γιατί εμφανίζεται και ακόμα να ακούσουμε μια έγκυρη εξήγηση για το περίεργο φαινόμενο.

Μερικοί άνθρωποι δηλώνουν ότι προκαλείται από υπερφόρτωση στον επεξεργαστή του δορυφόρου και δεν φιλτράρει την εικόνα του ήλιου όπως πρέπει εκείνη την στιγμή, ενα σφάλμα ή μια δυσλειτουργία του προγράμματος.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ολογραφική προβολή ενός πλανήτη που εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολια, όπως η ενέργεια των φωτονιων άνοιγει ένα παράθυρο στο διάστημα.

Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι μια ομάδα θεωρητικών φυσικών και αστροφυσικών έχουν δεχθει ότι το σύμπαν μας θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο και σύνθετο ολόγραμμα. Αυτη η ομαδα εχει δημοσιεύσει τις ανακαλυψεις της στο περιοδικό Physical Review Letters.

Είναι λοιπόν πιθανό να ζούμε σε ένα ολογραφικό σύμπαν και αυτό το πλανητικό αντικείμενο να είναι ένα ολόγραμμα που εκτίθεται κατά λάθος σε μια ηλιακή φλόγα;

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

7 thoughts on “Περίεργος πλανήτης ολογραμμα εμφανίζεται στον δορυφορικό δέκτη HI1 Stereo Ahead της NASA

  1. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    Περίμενα να γράψετε για το δυόμισι τόνων διαστημικό σκάφος, Cassini που εκτοξεύτηκε από την Γη το 1997 και έφτασε στον Κρόνο το 2004 και έπεσε χθες 15-11- 2017 στον Κρόνο με τις κάμερες του να τραβούν καθώς έμπαινε στο ενεργό πεδίο του Κρόνου τις τελευταίες εικόνες Κρόνου και δορυφόρων του, Τιτάνα και Εγκέλαδου.

  2. Ανώνυμος says:

    Γιατί να μην είναι φτιαχτό αυτό που βλέπουμε;
    Δεν νομίζω να είναι δύσκολο… Αν το ρολόι κάτω δεξιά δεν άλλαζε και τα πλάνα είχαν καλύτερη ροή και ομοιογένεια μπορεί και να γινόταν πιστευτό.
    Κατα τα άλλα… ακόμα μια δήλωση στο πεδίο από τις πολλές, fake για μενα αλλά υπαρκτή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *