in , ,

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΚΗΣ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ… Θα υπογράψει η Ελλάδα το νέο Σύμφωνο Μετακίνησης του ΟΗΕ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Απόλυτη σιωπή επικρατεί στα ελληνικά ΜΜΕ για την νέα αντεθνική «πατέντα» του ΟΗΕ, προκειμένου να γεμίσει με ισλαμιστές λαθροπρόσφυγες η Γηραιά Ήπειρος: Ως γνωστόν, εδώ και λίγες εβδομάδες, ο ΟΗΕ αποφάσισε να προωθήσει ένα Σύμφωνο Μετακίνησης (Migration Pact) για τους πολίτες όλων των χωρών της Γης.

Το περιεχόμενο αυτού του Συμφώνου είναι ουσιαστικά η κατάργηση της έννοιας του «παράνομου» και του «λαθραίου» για κάθε μεταναστευτική κίνηση.

Με την υπογραφή του η κάθε χώρα αναγνωρίζει το δικαίωμα και του τελευταίου επίδοξου λάθρο στην μετακίνηση, ακόμη κι αν δεν διώκεται, ακόμη κι αν απλώς θέλει να πάει στην Πολιτισμένη Δύση για να γεννοβολάει παιδιά και να εισπράττει τα κάθε λογής χριστιανικά επιδόματα!..

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

Τυχόν έγκριση αυτού του Pact επιβάλλει στις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών και καθιέρωση απαιτήσεών τους στη φροντίδα, στις όποιες κοινωνικές παροχές, στην προστασία και βέβαια στην απόδοση υπηκοότητας. Πέραν του ότι ένα τέτοιο Σύμφωνο νομιμοποιεί απόλυτα την προτροπή για hijiria (μετακίνηση / μετανάστευση) που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη, αφαιρεί από τα κυρίαρχα κράτη το δικαίωμα αναπτύξεως μιας ξεχωριστής μεταναστευτικής πολιτικής. Το χειρότερο είναι άλλο: Με την νέα πατέντα του ΟΗΕ, που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν οι κάθε λογής ΜΚΟ, κάθε επικριτικό σχόλιο για την μαζική μετανάστευση του Τρίτου Κόσμου στην Ευρώπη, γίνεται ποινικό αδίκημα!

Εφ’ όσον ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί, ντε φάκτο έτσι καταργούνται τα κρατικά σύνορα. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε ένα κυκεώνα ερμηνειών κι αμφισβητήσεων. Το εξωφρενικό είναι πως οι μουσουλμανικές χώρες που προΐστανται της σχετικής πρωτοβουλίας του ΟΗΕ, δεν θα ανεχθούν ποτέ ελεύθερη πρόσβαση χριστιανικών (η ακόμη και άλλων ετερόδοξων ισλαμικών) πληθυσμών στα εδάφη τους!..

Ήδη πολλές Δυτικές Χώρες με πρώτην και καλύτερη την Αμερική του εθνικιστή (κατά δήλωσίν του) Τράμπ αρνήθηκαν το σχετικό σύμφωνο. Ανάμεσά τους η Ελβετία, η Αυστραλία, η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Εσθονία και η Ιταλία του Σαλβίνι. Η Ελλάδα τι θα κάνει; Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν αναδεικνύουν το κολοσσιαίο αυτό θέμα, που άπτετε της Εθνικής μας Κυριαρχίας; Ποια είναι θέση της Νουδούλας, δεδομένου ότι ο Αρχηγός της ο Κούλης είναι γνωστός προστάτης των φιλολαθρομεταναστευτικών ΜΚΟ; Μη ξεχνάμε ότι η πρώτη του εξαδέλφη, η καθηγήτρια Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι από πέρυσι Γενική Διευθύντρια της ΜΚΟ «Solidarity Now», που είναι υποκατάστημα του «Ιδρύματος Σόρος» και ειδικεύεται στην περίθαλψη των εισβολέων λαθροπροσφύγων και στην ομαλή ένταξή τους στον κοινωνικό Ιστό.

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΑΥΓΑΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ…

Σύμφωνα με τους μελετητές της Ισλαμικής Μετανάστευσης, ΙΔΟΥ πώς δρούν οι μουσουλμάνοι εισβολείς: Μόλις ο αριθμός των μουσουλμάνων κατοίκων σε μία χώρα προσεγγίζει το 2 – 5 % αρχίζει ο προσηλυτισμός άλλων εθνικών μειονοτήτων καθώς και ομάδων του πληθυσμού που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι και εξαιρεμένοι (π.χ. οι φυλακισμένοι). Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται ήδη σε χώρες όπως η Δανία (2%), η Γερμανία (3%) η Βρετανία (2,7%), η Ισπανία (4%) και η Ταιλάνδη (4,6%). Μόλις το ποσοστό ξεπεράσει περίπου το 5 % (Γαλλία 8 %, Σουηδία 5 %, Ελβετία 4,3 %, Ολλανδία 5,5 %, Φιλιππίνες 5 %) οι πιέσεις εντείνονται σε βαθμό μεγαλύτερο από το μέγεθος της μειονότητας. Για παράδειγμα, γίνονται μεγάλες διεκδικήσεις για την εισαγωγή ενός ειδικού ‘καθαρού’ (halal) με ισλαμικούς όρους φαγητού, πχ στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση απασχόλησης υποχρεωτικά σε μουσουλμάνους για την προπαρασκευή και διαχείρισή του. Σε περιπτώσεις που το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό εμφανίζονται απειλές για κινητοποιήσεις και αντίποινα. Την ίδια στιγμή αιτήματα αυτοδιοίκησης με βάση την Σαρία (ισλαμικό νόμο) στις ιδιαίτερες κοινότητές τους εμφανίζονται με απειλές για βίαια αντίποινα αν η πίεση απορριφθεί.

Όταν το πληθυσμιακό ποσοστό των μουσουλμάνων ξεπερνά το 10 %, βιαιότητες κάνουν την εμφάνισή τους με ανησυχητική συχνότητα με βάση παράπονα και αιτήματα για την κοινωνική τους κατάσταση. Στο Παρίσι βλέπουμε ήδη πυρπόληση αυτοκινήτων ενώ η παραμικρή κίνηση που ενοχλεί τους ισλαμιστές απαντάται με βιαιότητες και συχνά με αίμα (Παρίσι και Κοπεγχάγη με καρτούν για τον Μωάμεθ και Αμστερνταμ για κάποιο φίλμ). Τέτοιες εντάσεις παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά σε κοινωνίες με τέτοια ποσοστά (Ινδία 10%, Κένυα 19%, Ρωσία 15 %).

Με ποσοστά μουσουλμάνων πάνω από 20 % σημειώνονται συχνές εγκληματικές ενέργειες που περιλαμβάνουν σκοτωμούς αντιφρονούντων ετερόπιστων (χριστιανών) η ετερόδοξων (σιίτες) καθώς και σχηματισμός παραστρατιωτικών οργανώσεων όπως λχ στην Αιθιοπία (32,8 %), στο Τσαντ (53,1 %) και στο Λίβανο (59,7 %) και στη Βοσνία (40 %). Όταν το ποσοστό των μουσουλμάνων κατοίκων ξεπερνά το 60 % σημειώνονται οργανωμένες διώξεις ‘άπιστων’, εθνοκαθάρσεις αντιφρονούντων, η χρησιμοποίηση της Σαρία σαν επιθετικού όπλου όπως και η Γίζυα (φόρος στους άπιστους) καθώς και φαινόμενα βίαιης Τζιχάντ (Μαλαισία 60,4 %, Κατάρ 77,5 %, Σουδάν 70 %, Μπανγκλαντές 83 %, Αίγυπτος 90 %, Ινδονησία 86,1 % κλπ).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Θα βάλουν μυαλό οι Έλληνες πολιτικάντηδες για τον ισλαμικό όλεθρο που έρχεται στην Ελλάδα; Όποιος πολιτικάντης υπογράψει το νέο «Σύμφωνο Μετακίνησης» του ΟΗΕ, θα είναι 100% Προδότης της Πατρίδος και πρέπει να θυμάται ότι υπάρχει πάντα το Γουδί….

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΣΤΟΧΟΣ”

thesecretrealtruth

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 Comments

Leave a Reply
 1. Με 2000 ΑΝΔΡΕΣ, ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ,κατακρεούργησε την περιβόητη στρατιά των 30.000 του καυχησιάρη Δράμαλη,Πεθαμενος να είμαι ,θα σηκωθω απο τον λάκκο μου…..ρεεεε !θα σας ο γερο διάολος εδώ μεσα, οτι μουνοσκυλο κινηθεί ,ξεκολιαζεται ,εαν νομίζουν ,οτι θα μείνουν όρθιοι και αρτιμελεις ,οι τσυριζομουνηδες ,οι γουρλοματες,οι νενεκοι,οι πηλιογουσηδες και οι εφιάλτες,πλανώνται πλάνην οικτραν. Ένας γαμημενος ΟΗΕ ,της σαπιας τελειωμενης δρακονιανης επικυριαρχίας,δεν τρομάζει τους ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ,αυτωνων η χολή θα σπαση απο την τρομάρα και θα τους κοπούν τα ηπατα και τα πόδια.Αρα ,του καθηκιου Ανάν ο θάνατος,δεν ηταν θάνατος σαν και αυτους που εννοούμε…τον μάζεψαν ,όπως θα μαζέψουν και αλλους.Εδώ μέσα θα γινη ο τάφος σας και έχετε προειδοποιηθεί.Εντάξει ρε ερπετά ;

 2. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ΟΗΕ είναι ένα εργαλείο της νέας τάξης, που εκτελά τις εντολές κάποιων. Η μαζική μετανάστευση, υπήρχε ως θέμα στον ΟΗΕ από το 2009, όπου μιλούσανε τότε για “replacement migration”, δηλαδή “μετανάστευση για αντικατάσταση”. Με άλλα λόγια, σκοπεύανε από τότε να αντικαταστήσουνε τον πλυθησμό αρκετών χωρών, με μετανάστες, κυρίως από τρίτες χώρες. Δείτε το link για το δημοσίευμα, που είναι από το 2009 από τον ΟΗΕ, αλλά το αφαιρέσανε για να μην προκαλούν υποψίες, όμως το δημοσίευμα έχει μείνει στο αρχείο του διαδυκτίου και μπορούμε να το δούμε, το δημοσίευμα εδώ, https://web.archive.org/web/20090212021148/http:/www.un.org/esa/population/publications/ReplMigED/migration.htm

 3. Και που να ακουσετε τι ελεγε σημερα το πρωι στο ραδιο focus ο αγαπητικος των Αλβανων Κ. Βελοπουλος, ενας εκ των εκπροσωπων του πατριωτικου χωρου..Θα μαζεψει ολες τις φυλες (ο Θεος να τις κανει) λεει που μαζευτηκαν εδω με το καλο.. και θα τους ελληνοποιησει, οτι κανουν δηλαδη οι Συριζανελ και ο υπολοιπος συφερτος της βουλης δηλαδη με την αδρανεια, μη αποτροπη κυριως και ανοχη, τουτεστιν την πληρη συγκαταθεση και αποδοχη του σχεδιου τους εδω και χρονια. Μαλιστα θα τους διδαξει την Ελληνικη παιδεια..ωστε φυσικα να ενσωματωθουν και οσοι δεν επιθυμουν..θα επιστραφουν στις χωρες τους (φαλακροι εμειναν μεχρι και οι λυκανθρωποι μου με το τελευταιο).
  Επειτα βεβαια θα ζητησουν και την ψηφο σας ολα αυτα τα σκυβαλα και θα σας προβαλλουν τον λογο, το δραμα, τις παραστασεις και τον θεατρικο ακτιβισμο τους ως προεκλογικη εκστρατεια, αλλα απο πραξεις αποτροπης των αισχων που επετρεψαν να πραγματοποιηθουν ουδεις εχει να επιδειξει κατι, γιατι αν ειχε, κανεις πουστης Τσιπρας και Καμμενος δεν θα ηταν σημερα σε μια καρεκλα να το παιζει εξουσια και κομμαντο. Αναθεμα το ποτε θα ξυπνησει αυτος ο γαμημενος ο λαος να καταλαβει οτι πρεπει να επαναστατησει με καθε μεσο και τροπο και να αποκεφαλισει αυτο το αδηφαγο φιδι που ονομαζεται βουλη για παντα. Α ρε μουνια εμπαικτες του λαου ολοι με τα χιλλιαδες προσωπεια σας, ακαριαιες εκπληξεις που σας περιμενουν, υπομονη ρε, γαμημενη υπομονη.

 4. Βασικα ειναι ξεκαθαρο οτι αν μαλιστα αφερεσουμε τον “Βαρβαρο” Μακεδονα Αλεξανδρο και την οικουμενικη συνειδηση που καλλιεργησε μεσα στα πλασια του Ελληνισμου, τοτε βασικα μπορουμε να μιλαμε για την μεγαλυτερη πηγη ρατσισμου που εχει υπαρξει ποτε στον πλανητη, που θα μπορουσε μαλιστα καποιος να θεωρσει οτι ειναι η πηγη του ναζισμου και αυτο ασφαλως μεσα στα πλασια της αρχαιοκαπηλιας εχει και το αναλογο καρμικο συνεπακολουθο αναφορικα και με την σοβινιστικη νοοτροπια του φυλετικα “ανωτερου” που προκαλει αναλογες αντιδρασεις και για αυτο ασφαλως δεν ευθυνεται ουτε ο Σορος, ουτε οι μασονοι (οι μασονοι που εσπειραν τον “Ελληνκεντρισμο” ειναι αλλο θεμα), ουτε οι “αριστεροι”.

  Περισσοτερα εδω σχετικα και με τους Ιλλυριους και τους εθνκστικους μυθους:
  https://katohika.gr/ellada/ektakto-eisvoli-alvanon-se-chorio-tis-v-ipeirou-vandalisan-mnimeio-eskisan-tin-elliniki-simaia-oi-voreioipeirotes-kynigisan-tous-drastes/

  Αυτο δεν σημαινει ασφαλως οτι καποιος πρεπει να συμφωνησει με αυτο που κανει ο Σορος και η παρεα του που μαλιστα ενδυναμωνει την εθνικστικη παρακρουση που προυπηρχ ασφαλως απο αυτο το προβλημα και οχι το αντιθετο.

  Αυτο που γινεται μπορει να εχει σαν μοναδικο στοχο να φερει το χαος και τον ολεθρο και κανενας λογικος ανθρωπος δεν μπορει να συμφωνει με αυτο που γινεται εκτος και αν ειναι λοβοτομημενος και αυτο το θεμα δεν εχει να κανει με τους δεξιους κα τους αριστερους που τρεφονται απο την σκια εθνορατσιστικης πανουκλας και τα τραγελαφικα κατασκαυσματα την εθνικιστικης βρωμιας που καταρριπτονται το ενα μετα το αλλο απο την απλη λογικη και την επιστημη.

  Το γεγονος οτι καταρρεουν οι εθνικιστικοι μυθοι δεν σημαινει οτι θα πρεπει να καταρρευσουν τα εθνη αν και βασικα το δικο σας εθνος μου εχει καθισει στο στομαχι και αμα ηταν μονο αυτο το προβλημα θα ελεγα αστο να παει.

  Η δικη μου αποψη ειναι να σταματησει η τροφοδοτηση της πολωσης 3Ε = ]+[ και της εθνικιστικης πανουκλας και να σταματησουν οι “δεξιοι” 3 = [ να τροφοδοτουν τους “αριστερους” Ε = ] με τον εθνικιστικο παροξυσμο, μεσα ισως και απο την υιοθετηση του οικουμενικου πνευματος του Αλεξανδρου (και του Κυρου) Ε3 = [+] = Θ, που δεν προβλεπει ασφαλως την καταστροφη των εθνων με τους λαθρομεταναστες κλπ αλλα την συνυπαρξη και την συνεργασια των εθνων για το δικο τους οφελος μαλιστα μεσα σε αυτη την κατασταση (αυτο που λεει και ο Τραμπ βασικα και δηλαδη ο Κυρος?).

  Μεσα σε αυτα τα πλαισια με τους ακροδεξιους εθνικιστορατσιστες (που δεν ειναι μονο η Χ.Α) αμα δεν αλλαξουν νοοτροπια δεν μπορει να γινει κανενας διαλογος και αυτο ειναι η απαντηση μου και στους επιδοξους “σωτηρες” του εθνους σας.

  Αμα περιμενετε να περασει ο εθνικιστορατσιμος με τους φυλετικα “ανωτερους” κλπ στον Νεο Κοσμο (ανοξτε την Βιβλο σας) γιατι υπαρχει ο Σορος και οι μασονοι κλπ απλα εχτε ξεγελασει τον εαυτο σας και ειδικα οι “χριστιανοι” που ουδεμια ασφαλως σχεση δεν θα μπορουσαν να εχουν με τον εθνικιστορατσισμο αν ηταν πραγματικοι ακολουθοι του Νεου Αδαμ. Το να μην εισαι ασφαλως εθνικιστορατσιτης δεν σημαινει οτι θα πρεπει να εισαι λοβοτομημενος μαλακας και λαθρολαγνος.

  Απλα πραγματα ειναι για οσους εχουν στοιχειωδη λογικη κατι που αμφιβαλλω να εχει ο Αλεξης και οι οπαδοι του και περα δηλαδη απο τα σκατα με τα οποια τους ταιζουν οι εθνικιστορατσιστες νεοναζι τα οποια τους επιτρεπουν μεσα στα πλαισια της πολωσης να αιτιολογουν και να δικαιολογουν την δικη τους πνευματικη ασθενεια την οποια ονομαζουν “ιδεολογια” και οχι κατσικομαλακια για παραδειγμα.

 5. Η κατσικα που θεωρει με το ανυπαρκτο και αχρηστο μυαλο της οτι μπορει το οποιοδηποτε εθνος να αφομιωσει τα φανατικα μαλιστα στοχεια της δαιμονικης πανουκλας του Ισλαμ σε τοσους μεγαλους αριθμους και στο συντομο μαλιστα χρονικο διαστημα που απαιτειται απο το δεδομενα εχει υπογραψει συμβολαιο με τον Διαολο και θα παει μαζι με τον αριστεροφασιστα τον Παπα (που ειναι υπαλληλος του Σορος) να δει αν ερχομαι μαζι με τον πουστη τον ψευτοθεο του που δεν ειναι ο Μεγας Αρχιτετκονας του Συμπαντος αλλα η κλανια της κατσικας που μπορει να φοραει και ποδιτσα κλπ.

  Αυτς που θεωρει οτι ολο αυτο που γινεται με αυτη την οργανωμενη επιθεση με τους λαθρομετανστες το εμπνευστηκε καποιος “θεος” που πορει να λεγεται και πουστραλλλαχ κα να εχει μαλιστα σχεση με το THE BLACK CUBE = 588 του SATURN = 588 και με την συγκομιδη HARVEST = 588 των ουρανιων δυναμεων και που ειναι μαλιστα ο Μεγας Αρχιτεκτονας του Συμπαντος ειναι μια κατσικα στα αριστερα μου στην συγκομιδη του Θεου που αξζει μονο μια κλανια του Μεγα Αρχιτεκτονα +.

  Ο Μεγας Αρχιτεκτονας του Συμπαντος τρισγαμημενα κατσικοπουστρακια δεν ειαι μια “θεωρια” της δαιμονικης ελιτ. Ειναι μια ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ του Πλατωνα και των Νεοπλατωνιστων μεσα στ πλαισια της εναλλαγης των Αιωνων που περασε και μεσα στον χριστιανισμο και αμα νομιζεται οτι ειναι απλα μια “θεωρια” η οποια μαλστα ειναι εξαρτωμενη απο νθρωπινα συμφεροντα εχετε χεστει μεσα στην μασονικη βαρκα και αργα η γρηογρα θα το διαπιστωσετε καθως κανενας δεν μπορει να παιζει με τις “κοσμικες δυναμεις” μεσα απο τα φιλτρα της ανοησιες και της φαινομενικοτητας που οπως γνωριζω μαλιστα εχει κανει δογμα τις παπαριες των δαιμονισμενων παπαρων που ηταν γνωστοι ως οι Οφιτες οι οποιοι και καλα ειχαν καποιο προββλημα με τον Δημιουργο γιατι προφανως συναντησαν το ΤΟΙΧΟΣ (ψαξε για την μυθολογια του τοιχου του Dhul Qarnayn που ειναι ενας ΜΥΘΟΣ και παντου υπαρχει ενας ΜΥΘΟΣ οπως μας διδαξαν οι Ελληνες) που υψωνεται αναμεσα στους Αιωνες και ειναι προφανες ακομα και στους πλεον ηλιθους οτι κανενας Σατανλατρης δεν προκειται να περασει απο αυτο το ΤΟΙΧΟΣ ειτε ειναι απο τον ΟΗΕ ειτε αμα παριστανει τον αριστερο “ανθρωπιστη” κλπ κλπ και αμ εχετε αμφιβολιες σε οτι αφορα το ματριξ των θεων ΜΕΣΑ στο οποιου ενυπαρχει και το γηινο ματριξ κοιταξτε ξανα εδω “θεοι” αυτου του σαπιου κοσμου:¨

  http://www.esophoria.net/the-new-atlantis-is-rising/

  Η προταση μου ειναι να ακυρωσετε ΑΜΕΣΑ την λαθροεισβολη και να στειλετε τον ΟΗΕ να παει να γαμηθει και να παρετε και τις θρησκειες και τις πανθρησκειες σας μαζι και να τις βαλετε μεσα στον κωλο σας γιατι εχει εξαντληθει η υπομονη των ουρανων αλλιως θα ψαχνετε τρυπα για να κρυφτειτε απο αυτον με τα δυο κερατα που εναι γνωστος και ως ο He-Goat. Εγω απα σας φερνω το μηνυμα.

 6. Ως λογοκρισία και να κάνεις πουστράκο εμείς θα σε γλεντάμε εγώ σου έγραψα χθες λίγες μέρες ακόμα για να σου αποδείξω πόσο ψεύτης είσαι αλλά επειδή δεν θα καταλάβεις και πολλά γιατί το μυαλό σου είναι όσο ένα φασολάκι εγώ θα συνεχίσω να σε γλεντάω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Στα μέσα του 2020 τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ” λένε οι ΗΠΑ

Όλη η αλήθεια για το κύκλωμα περί λαθρεμπορίας Χρυσού . Η αστυνομία δεν παραπλανεί κανέναν