ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Πέντε κινέζικα πολεμικά πλοία ανοικτά των ακτών της Αλάσκας περιμένουν τον Ομπαμία

· KORAKAS NEWS

cu2

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ομπάμα αποφάσισε να παει στην Αλάσκα και εκεί τον περίμεναν πέντε κινέζικα πολεμικά πλοία ανοικτά των ακτών της Αλάσκας.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στον μυστικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνα μετά την τελευταία επίθεση των ΗΠΑ στην Κίνα. Στο βίντεο θα δείτε εικόνες από το αποτέλεσμα της επίθεσης των Αμερικανών στην Κίνα. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, η καταστροφή της Κινέζικης βιομηχανικής δραστηριότητας είναι τεράστια. Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ δεν θα σας ενημερώσουν γι αυτόν τον καταστροφικό πόλεμο, δεν θα σας εξηγήσουν ότι ο οικονομικός πόλεμος έχει μπει σε μια νέα φάση που παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Είναι σαφές ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, αυτό που μαίνεται στο παρασκήνιο είναι η αρχή της οικονομικής καταστροφής της Κίνας από τα κέντρα ελέγχου αυτού εδώ του κτηνώδη πολιτισμού. Η Κίνα από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να μην αντιδράσει ή ίσως να μην μπορέσει να πλήξει τις ΗΠΑ πολεμικά και γι αυτό στέλνει τα πολεμικά της πλοία στην Αλάσκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

cu1

Τα κινεζικά πλοία μπροστά από τις ακτές στην Αλάσκα είναι ένα μήνυμα προς το Πεντάγωνο, ενώ αυτό βρίσκεται σε σύγχυση για την επόμενη κίνηση και αν θα είναι η σωστή.

Μια ακόμα σειρά καταστροφών των βιομηχανικών εγκαταστάσεων της Κίνας στις ερχόμενες εβδομάδες ;;;

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ο πόλεμος μεταξύ των δυο χωρών είναι ανελέητος…

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?t=16&v=X8s1nT70Fgg

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με τον εγγονό της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας, βρέθηκε νεκρός στα 44 του

ΔΙΕΘΝΗ

Λος Άντζελες: Συνετρίβη ειδησεογραφικό ελικόπτερο – Τρεις νεκροί

Πακιστάν, Σαουδική Αραβία και Τουρκία συγκροτούν τη «Συμμαχία Άμυνας της Μέκκας»ΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία και Υεμένη σε νέα κλιμάκωση: Επιθέσεις Χούθι και εκατοντάδες αεροπορικά πλήγματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *