Το πείραμα του Τέσλα για το ταξίδι στο χρόνο

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Προφανώς, ο Νίκολα Τέσλα ήταν πάρα πολύ παθιασμένος με το ταξίδι στο χρόνο. Εργάστηκε με μια μηχανή και σύμφωνα με πληροφορίες πέτυχε κάτι ακατόρθωτο όπως είχε πει: «Μπορούσα να δω το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ταυτόχρονα»

Νίκολα Τέσλα, ένα όνομα και δεν χρειάζονται συστάσεις, το μεγαλύτερο μυαλό της εποχής του, πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους…

Οι ιδέες του και οι εφευρέσεις του βγαλμένες από μια άλλη εποχή, από άλλον πλανήτη στην κυριολεξία. Ο άνθρωπος που εφηύρε την εποχή μας..

Το 1895 και κατά την διεξαγωγή των πειραμάτων του,συλλαμβάνει μια απίστευτη ιδέα,ότι ο χρόνος και ο χώρος μπορούν να επηρεαστούν έντονα από την χρήση φορτισμένων περιστρεφόμενων μαγνητικών πεδίων και η ιδέα του προήλθε από τα πειράματα του για την μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της ατμόσφαιρας, θυμηθείτε το περιβόητο HAARP, το οποίο το χρησιμοποιούν για σκοπούς άλλους από αυτούς που ο ίδιος ο Τέσλα ονειρευόταν, την αυτονομία δηλαδή της ανθρωπότητας από ενεργειακής πλευράς.

Η ιδέα του Τέσλα εφαρμόζεται αρκετά χρόνια αργότερα στο γνωστό πλέον σε όλους πείραμα με την ονομασία ΄΄Το πείραμα της Φιλαδέλφεια΄΄ αλλά και το πείραμα »Montauk» το οποίο είχε σκοπό την διεξαγωγή πειραμάτων για πραγματοποίηση ταξιδιών στο χρόνο..

Με την διεξαγωγή των πειραμάτων ο Τέσλα ανακαλύπτει ότι να ανοίξεις μια πόρτα στον χρόνο είναι εφικτό καθώς ο χρόνος μπορεί να παραβιαστεί η να παραμορφωθεί, εκτός όμως από αυτό ανακαλύπτει και τους κινδύνους που κρύβει ένα τέτοιο εγχείρημα,το άλμα στον χρόνο δεν είναι απλή υπόθεση….

Στις 13 Μαρτίου του 1895 εξομολογείται σε δημοσιογράφο της New York Herald την εμπειρία του από τα πειράματα καθώς θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί από μια έκρηξη ακτινοβολίας η οποία τον χτύπησε στον ώμο και ο βοηθός του κατάφερε να απενεργοποιήσει την μηχανή πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Αναφέρει επίσης ότι θα μπορούσε να δει το παρελθόν και το μέλλον αλλά βρισκόταν ακίνητος και παράλυτος μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, θυμηθείτε και πάλι το Πείραμα της Φιλαδέλφεια όπου οι ναύτες που πήραν μέρος στο πείραμα βρέθηκαν εκτός χρονικού πλαισίου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι βρέθηκε ο Τέσλα με τραγικά για αυτούς αποτελέσματα..

Στις μέρες μας μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για την διεξαγωγή των πειραμάτων αυτών, με την ελπίδα ότι κάποτε θα αποκαλυφθούν..Τι κάνετε επιτέλους εκεί μέσα στο CERN;

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν έγγραφα -που είναι σε θέση να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς αυτούς. Ωστόσο, ο Τέσλα προσπάθησε να επιτύχει το ταξίδι στο χρόνο, και σίγουρα δεν ήταν ο μόνος επιστήμονας που το δοκίμασε

Η ιδέα ότι οι άνθρωποι είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο χρόνο έχει εξάψει τη φαντασία των εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο. Αν κοιτάξουμε πίσω στην ιστορία, θα βρούμε πολλά κείμενα που μπορούν να ερμηνευθούν ως απόδειξη του ταξιδιού στο χρόνο.

Όταν Άλμπερτ Αϊνστάιν δημοσίευσε τη θεωρία του της σχετικότητας το 1905, δημιούργησε έναν προβληματισμό στην επιστημονική κοινότητα, ανοίγοντας τη σελίδα για πολλά ερωτήματα όπως: τη δυματότητα ενός ταξιδιού στον χρόνο.

Υπάρχει ακόμη μία απόδειξη του ταξιδιού στο χρόνο στη Βίβλο, σύμφωνα με Έριχ φον Ντένικεν:

«Στη Βίβλο, ο προφήτης Ιερεμίας κάθονταν μαζί με μερικούς από τους φίλους του, ένα νεαρό αγόρι. Το όνομά του αγοριού ήταν Αβιμέλεχ, και ο Ιερεμίας είπε στον Αβιμέλεχ, Πήγαινε έξω από την Ιερουσαλήμ, υπάρχει ένας λόφος με μία σύκα, μάζεξε σύκα και φέρτα να τα φάμε. Το αγόρι πηγαίνοντας για να συλλέξει φρέσκα σύκα  ξαφνικά ακούει κάποιο θόρυβο στον αέρα, και χάνει τις αισθήσεις του. Όταν ξύπνησε τρέχει πίσω στην πόλη που ήταν γεμάτη από περίεργους στρατιώτες. Και λέει, Τι συμβαίνει εδώ; Πού είναι ο Ιερεμίας και όλοι οι άλλοι; Και ένας γέρος του απαντά, Αυτό ήταν πριν από 62 χρόνια. Αυτή είναι μια ιστορία που ίσως αναφέρετε σε ταξίδι στο χρόνο γραμμένη στη Βίβλο»

Αν κοιτάξουμε την Μαχαμπαράτα, γραμμένη τον όγδοο αιώνα π.Χ., ο βασιλιάς Raivata περιγράφεται να ταξιδεύει στους ουρανούς για να συναντηθεί με τον δημιουργό θεό Brahma, και επιστρέφει στη Γη μετά από εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον.

Στην Ιαπωνία, ο θρύλος του Urashima Taro περιγράφει την ιστορία της επίσκεψης ενός ψαρά στον προστάτη θεό της θάλασσας Ryūjin σε ένα υποβρύχιο παλάτι. Όταν αυτός επιστρέφει στο ψαροχώρι του, βρίσκει ότι έχουν περάσει 300 χρόνια..

Ίσως όλα τα παραπάνω είναι εμπνευσμένα από μεγάλους στοχαστές ώστε να προσπαθήσουν να βρουν έναν τρόπο για την επίτευξη του ταξιδιού στο χρόνου.

© Αποκάλυψη

apocalypsejohn.com

Loading...

6 thoughts on “Το πείραμα του Τέσλα για το ταξίδι στο χρόνο

 1. Dion says:

  Το ταξίδι στον χρόνο είναι εφικτό .. Και αυτό το ξέρω με απόλυτη σιγουριά , αφού έχω δεχθεί την ολιγόλεπτη επίσκεψη του ενήλικου εαυτού μου όταν ήμουν παιδί .. Αν κρίνω από την διαφορά ηλικίας του σήμερα με τον εαυτό μου που με επισκέφθηκε όταν ήμουν δέκα χρονών , το ταξίδι αυτό θα το κάνω σε 20 με 30 χρόνια από τώρα .. -) Φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει κανονική επικοινωνία με τον χρονοταξιδιώτη εαυτό μας .. Ο χρονοταξιδιώτης εμφανίζεται περισσότερο ως σκιά χωρίς να μπορεί να επηρεάσει τον περιβάλλοντα χώρο του παρελθόντος ή του μέλλοντος που ταξιδεύει την κάθε φορά …

   • Dion says:

    Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες .. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου σε μεγάλη ηλικία ο εαυτός μου ενώ εγώ ήμουν παιδί , ντυμένος όμως με ρούχα το προπερασμένου αιώνα , η όλη εμπειρία βάστηξε 2-3 λεπτά , μου χαμογέλασε και ξαφνικά άρχισαν να κατακλύζουν εικόνες από το μέλλον .. Μετά όπως εμφανίστηκε , έτσι και εξαφανίστηκε ..Οι εικόνες από το μέλλον όμως έρχονται συχνά μπροστά μου χωρίς να ξέρω ούτε το πως , ούτε και το γιατί . Δεν βλέπω ολόκληρες σκηνές , βλέπω μικρά χρονικά κομμάτια χωρίς μεταξύ τους σύνδεση .. ¨Όταν επαληθεύονται αυτά τα χρονικά κομμάτια κάποια στιγμή στο μέλλον καταλαβαίνω και το πως βρίσκομαι εκεί που θα έπρεπε να βρίσκομαι χρονικά . Σαν να είναι μικρά σημάδια που μου δείχνουν τον δρόμο μέσα στο χωροχρονικό συνεχές την κάθε στιγμή μιας επιλογής που κάνω σε μελλοντικό χρόνο .Η πορεία μας στην ζωή , είναι μικρά βηματάκια που μας οδηγούν κάπου .. Που ? Στο πεπρωμένο μας φυσικά ..

 2. Ανώνυμος says:

  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ! «ο χρόνος και ο χώρος μπορούν να επηρεαστούν έντονα από την χρήση φορτισμένων περιστρεφόμενων μαγνητικών πεδίων» ! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ :
  About strange eFects related to rotating magnetic systems BY MATTI Pitkanen – Dept. of Physics, University of Helsinki, Helsinki, Finland. physics.helsinki. /~matpitka/ Welcome to Bruce Gernon’s Electronic Fog : electronicfog.com stealthskater.com/Documents/Bermuda_01.pdf citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.602.4099&rep=rep1&type=pdf και επισης softwareartist.com/PHILEXP/TECH-1.TXT στη συνεχεια το google.com/patents/US3610971 OPOY οπου μεταξυ αλλων, λεει οτι » … If the intensity of the depolarizing BXV (ειναι το γινομενο του ανυσματος της εντασεως του μαγνητικου πεδιου επι το της ταχυτητας της μεταφορικης κινησης) field is still further increased, then polarization in the opposite direction to that produced by the earth s field should be achieved… This would be antigravity in its truest sense… the antigravity gravity control features of the coils 73 and 74 thus control the lift and movement of vehicle 76….» rexresearch.com/hooper/horizon.htm και rexresearch.com/hooper/hooper1.htm και rexresearch.com/hooper/3610971.htm και ….. εχουν αναφερει οτι οι πυξιδες περιστρεφονται στο τριγωνο των βερμουδων. Αρα, πρεπει να υπαρχει ενα περιστρεφομενο μεγνητικο πεδιο, το οποιο η μαγνητισμενη βελονα ακολουθει… ο κυριος MATTI Pitkanen – Dept. of Physics, University of Helsinki, Helsinki, Finland. physics.helsinki. λεει οτι γινονται παραξενα φαινομενα… Ο καθηγητης William J. Ηooper (δυο πατεντες με κατασκευαστικα σχεδια) δινει τα σχεδια για το πεδιο που παραγεται, και το ονομαζει «Motional Electric Field» το οποιο μπορει και επηρεαζει ακομα και το βαρυτικο πεδιο, ΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ… Αυτα ακριβως που περιγραφονταν στην Ενοποιημενη Θεωρια προσπαθησαν να εφαρμοσουν … «Einstein explicitly used the term ‘unified field theory’ in the title of a publication for the first time in 1925. ( ) Ten more papers appeared in which the term is used in the title, but Einstein had dealt with the topic already in half a dozen publications before 1925. In total he wrote more than forty technical papers on the subject. This work represents roughly a fourth of his overall oeuvre of original research articles, and about half of his scientific production published after 1920» philsci-archive.pitt.edu/3293/1/uft.pdf και οι σελιδες ειναι στο echo.mpiwg-berlin.mpg.de/ECHOdocuView?url=/permanent/echo/einstein/sitzungsberichte/ZHDAXTXQ/index.meta

  • Ελένη Κάβα-Καυγάκου says:

   ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
   Τα περιστρεφόμενα μαγνητικά πεδία πεδία ειναι ο ΗΛΙΟΣ και η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ….
   Δημιουργεί το σταθερό περιοδικό χωροχρόνο του Πεπρωμενου σε όλα τα πλάσματα επι της Γης και όταν εισάγονται καινούργια ουράνια «σώματα»/μαγνητικές πηγές έχουμε αλλοίωση του Μάτριξ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *