ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Πατέρας έπνιξε τη νεογέννητη κόρη του σε ποτάμι – Άκουγε φωνές που του έλεγαν να σκοτώσει μωρά

· Κατοχικά Νέα

Ο σχιζοφρενής πατέρας εθεάθη να προσπαθεί να δώσει σε περαστικούς το μωρό, λίγο πριν το σκοτώσει.
Σοκ προκάλεσε στην Αυστραλία ο φόνος ενός βρέφους από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος το πέταξε σε εκβολές ποταμού, αφήνοντάς το να πνιγεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έπασχε από σχιζοφρένεια και άκουγε φωνές που τον προέτρεπαν να σκοτώσει μωρά.

Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο του παιδιού, γνωστό ως baby Q, εξετάζονται τις τελευταίες 5 μέρες σε μία έρευνα που διέταξε το Ιατροδικαστικό Δικαστήριο NSW του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Στις 17 Νοεμβρίου 2018, το βρέφος είχε πεταχτεί στο ποτάμι Tweed, κοντά στις εκβολές του στο λιμάνι Jack Evans, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι αρχές βρήκαν το άψυχο σώμα
Το νεκρό κοριτσάκι ξεβράστηκε στην παραλία Gloden Coast, περίπου 30 χιλιόμετρα από το σημείο όπου εγκαταλείφθηκε για να πεθάνει, όπου ανακαλύφθηκε από τις αρχές. Η αστυνομία ανακάλυψε μετά από έρευνα ότι το πρωί του θανάτου της, το βρέφος και ο αδερφός της κοιμόντουσαν έξω μαζί με τους γονείς τους στο πάρκο του Tweed Heads, φορούσαν μόνο πάνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εγκαταστήσουν την οικογένεια σε κατάλυμα σε κοντινή πόλη, αλλά επέστρεψαν στο Tweed Heads λιγότερο από 12 ώρες αργότερα. Ώρες πριν από τον θάνατο του εννιάμηνου κοριτσιού, ο πατέρας της προσπάθησε δύο φορές να τη δώσει σε περαστικούς στο πάρκο.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της μοιραίας μέρας, εθεάθη να περπατά προς το λιμάνι του jack Evans, όπου και πέταξε το μωρό. Η νομική σύμβουλος Donna Ward που συνδράμει στις έρευνες εκτιμά πως είναι μείζονος σημασίας να προσδιοριστεί αν ο άντρας έπνιξε το μωρό πριν το ξεφορτωθεί, ή αν το βρέφος πέθανε από πνιγμό μέσα στο νερό.

Άκουγε φωνές
Ο πατέρας ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που έπασχε από σχιζοφρένεια και αλκοολισμό. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο καιρό, είχε διαγνωστεί με ψυχωτικά συμπτώματα όπως ακουστικές ψευδαισθήσεις. Υποστήριξε πως άκουγε φωνές που τον ωθούσαν να κλέψει και να πνίξει κάποιο μωρό, αλλά και πως έβλεπε κατά καιρούς οράματα με τον Χριστό και τη Britney Spears.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποκαλύφθηκε επίσης πως ο πατέρας δεν λάμβανε την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή για τα συμπτώματά του. Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να ρίξει φως στις κινήσεις της οικογένειας εκείνη την ημέρα, αλλά και την ευρύτερη περίοδο, για να επιρριφθούν περαιτέρω ευθύνες αλλά και να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

newspedia.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Μπλόκο της ΕΕ στο κρέας από τη Βραζιλία από 3 Σεπτεμβρίου – Ο φόβος για τα αντιβιοτικά και τα ανθεκτικά μικρόβια

Εμπορικό πλοίο στη θάλασσα - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στη Θάλασσα του Μαρμαρά: Πλοίο με 10 ναυτικούς αγνοείται μετά από σύγκρουση – Φόβοι ότι βυθίστηκε

Κατοικημένη περιοχή στην Αγγλία - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στο Σέφιλντ: Νεογέννητο κοριτσάκι πέθανε από μαχαιριές – Επτά συλλήψεις για φόνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά