ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας μετά από καταγγελίες ότι το πρωινό της Εύας Καϊλή σήμερα ήταν κρύο

· Γιώργος Μαριόλης

Την άμεση παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας προκάλεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, νέες καταγγελίες του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με τις οποίες το πρωινό που έλαβε σήμερα η Ελληνίδα ευρωβουλευτής ήταν κρύο.

Σύμφωνα με τα όσα φρικτά κατήγγειλε ο Γάλλος διανοητής και συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στο πρωινό που της δόθηκε το κρουασάν ήταν κρύο και η πορτοκαλάδα ζεστή.

«Το κρουασάν ήταν κρύο, δηλαδή τουρτούρ όπως λέμε στα γαλλικά» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Επιπλέον να σας πω ο καπουτσίνο της κ. Καϊλή ήταν μέτριος με μαύρη και όχι γλυκός με ζαχαρίνη, ενώ στη φυλακή δεν υπάρχει ούτε κοντίσιονερ με άρωμα μάνγκο. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για μεσαιωνικές συνθήκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καταγγελία προκάλεσε την άμεση εμπλοκή της Διεθνούς Αμνηστίας, ο οποία σε ανακοίνωση της έκανε λόγο για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνίδας πολιτικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, στην ανακοίνωση της οργάνωσης ζητείται επίσης να πάψει ο κ. Δημητρακόπουλος να κάνει δηλώσεις στα γαλλικά αφού, όπως αναφέρεται, κάθε του δήλωση στα ΜΜΕ αποτελεί ιδιαίτερα σκληρό βασανιστήριο και έγκλημα κατά της γαλλικής γλώσσας.

tovatraxi.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Το Λονδίνο διπλασιάζει τα πρόστιμα για παραβίαση κυρώσεων και στοχοποιεί το ρωσικό δίκτυο A7ΔΙΕΘΝΗ

Το Λονδίνο διπλασιάζει τα πρόστιμα για παραβίαση κυρώσεων και στοχοποιεί το ρωσικό δίκτυο A7

Ο Σι Τζινπίνγκ ζητά «καθολική ασφάλεια» από τον Οργανισμό Συνεργασίας της ΣανγκάηςΔΙΕΘΝΗ

Ο Σι Τζινπίνγκ ζητά «καθολική ασφάλεια» από τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σανγκάης

Εσθονία: Το ΝΑΤΟ απογείωσε αεροσκάφη μετά από είσοδο drones στον εναέριο χώροΔΙΕΘΝΗ

Εσθονία: Ένα drone παραβίασε τον εναέριο χώρο στα νοτιοανατολικά — τουρκικά F-16 του ΝΑΤΟ απογειώθηκαν από το Ämari

Μία απάντηση στο “Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας μετά από καταγγελίες ότι το πρωινό της Εύας Καϊλή σήμερα ήταν κρύο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά