Παρασκευή και 13

Ο Σεπτέμβριος – ο πρώτος μήνας του νέου έτους στα χρόνια του Βυζαντίου, ήλθε και παρήλθε. Με τον ετήσιο φόρο (indictio) να εισπράττεται σε αίμα και καταστροφές καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ώστε να επενδυθεί  για μελλοντικές χρήσεις.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, επικρατεί μία προσπάθεια αποσύνθεσης των κοινωνιών και των κρατών.  Επαναστάσεις σχίσματα και εμφύλιοι, που δεν βρίσκονται πλέον στα σπάργανα, αλλά ήδη εφαρμόζονται. «Είμαστε στην νηνεμία πριν την καταιγίδα» λέει ο Τράμπ, αφήνοντας υπονοούμενα και εναλλακτικές για το τι τελικά θα αποφασιστεί.  Το πικρόπιοτο της όλης υπόθεσης, είναι πως όλη αυτή η συντονισμένη προσπάθεια λειτουργεί εκ των έσω. Πολίτες χωρών που δηλώνουν πολίτες, αλλά δεν είναι. Μεταρρυθμιστές ηγέτες πολιτικοί μισάνθρωποι, ληστές και καπηλευτές του πλούτου, που η κρίση τους κάνει Κροίσους, επαναστάτες που έχουν χάσει το μπούσουλα, που καθοδηγούνται από τα ίδια κέντρα αποφάσεων τα οποία λένε πως πολεμούν.

Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα μας, με «κομμένη την ανάσα», πετάει – πετάει ο πρωθυπουργός πάνω από το Αιγαίο και όλα είναι καλά, αλλά εγώ νοιώθω πως μας ταΐζουν σανό. Άλλοι το καταπίνουν αμάσητο, και σε άλλους βιάζουν το σανό στο λαιμό τους ή τους κλείνουν το στόμα, είτε για να πεθάνουν από την πείνα είτε για να μην έχουν πλέον λόγο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η καλλιέργεια του φόβου και της ανασφάλειας καλά κρατεί.  Το τεχνητό χάος κρατά τους ανθρώπους προσηλωμένους στα υλικά, με το κεφάλι σκυμμένο και τα μάτια στο χώμα – στη Γη, που όμορφα σείεται, που πλημμυρίζει, που καίγεται, που εκρήγνυται.

Μα πάνω από όλα, η ανθρωπότητα έχει οδηγηθεί πλέον στο να αμφισβητήσει τη φύση της. Να απαρνηθεί το Θεό. Να γυρίσει τη πλάτη σε οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τον υλικό κόσμο.

Σε αντίθεση, εκείνοι οι μισάνθρωποι που σου καλλιέργησαν αριστοτεχνικά τις παραπάνω πεποιθήσεις, διαφυλάττουν τη δική τους πίστη. Αντιμάχονται τον Έναν Θεό, ονομάζοντας το κακό καλό, το πικρό γλυκό και την αλήθεια ψέμα.

Μέσα από το «χάος» οι ίδιοι θεωρούν πως δημιουργούν την «τάξη», χρησιμοποιώντας την ιερή γεωμετρία – γνώση που μας στέρησαν, τα ιερά κείμενα – που εμείς απορρίψαμε, τους αριθμούς, που εμείς αρνούμαστε να κατανοήσουμε.  Τις παντός είδους σκοτεινές παγανιστικές τελετουργίες, που αγκαλιάζουμε ως «παιδιά της Φύσης» τιμώντας και κάνοντας δεήσεις  στο χώμα, στο φεγγάρι, τον Κρόνο, τον Ήλιο στα σκατά της κατσίκας …

Ας δούμε με τη ματιά όσων  θεωρούν τον εαυτό τους ως οι «εκλεκτοί που κινούν τα νήματα»,  κάποια σημαντικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ας μην ξεχνάμε, δεν έχει σημασία τι πιστεύουμε ή δεν πιστεύουμε εμείς.  Σημασία έχει τι πιστεύουν οι ίδιοι.

Το Σάββατο 30.09.2017, Ο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson)- Καταπλακώθηκε από τμήμα του σκηνικού, ενώ προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε δύο μεγάλων διαστάσεων ψεύτικα πιστόλια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

“September Thirty” in the English Reduction system equals 77

Marilyn in Jewish Gematria Equals: 580

“Marilyn Manson” in the English Gematria system equals 1221

12+21=33

Το ατύχημα συνέβη περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης….

….καθώς ο τραγουδιστής ερμήνευε τη διασκευή του «Sweet Dreams» των Eurythmics.

1811 εβδομάδες, μετά την πρώτη κυκλοφορία (12.1.1983) από τους Eurythmics

1110 εβδομάδες ή 7770 ημέρες μετά την κυκλοφορία (22.6.1996) από τον Μέριλιν Μάνσον

Ο τραγουδιστής της alternative metal, ακύρωσε 9 εμφανίσεις στο πλαίσιο της περιοδείας «Heaven Upside Down».

“Heaven Upside Down” in the English Reduction system equals 77

Από τον δίσκο Heaven Upside Down το τραγούδι «We Know Where You Fucking Live», κυκλοφόρησε στις 11.9.2017

11.9.2017 “September eleventh” in the English Reduction system equals 77

Από το ηλιοβασίλεμα της 29ης Σεπτεμβρίου έως το σούρουπο της 30ης Σεπτεμβρίου είναι η 10η  του μηνός Τισρί. Η Ημέρα του Εξιλασμού των Εβραίων. Μία από τις ιερότερες θρησκευτικές γιορτές τους. Παλαιότερα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Γιομ Κιπούρ, στις συναγωγές ο ιερέας εναπόθετε όλες τις αμαρτίες του λαού του Ισραήλ στο κεφάλι ενός τράγου και στη συνέχεια αφηνόταν ελεύθερος στην έρημο («αποδιοπομπαίος τράγος»).

Το 3ημερο φεστιβάλ κάντρι μουσικής, Route 91 Harvest, το οποίο παρακολούθησαν 22.000 άτομα, έλαβε χώρα από τις 29 Σεπτεμβρίου, έως και την 1η Οκτωβρίου – ημέρα του μακελειού.

2X3X7 = 42 όσα και τα όπλα του 64χρονου λογιστή. 23 εκ των οποίων βρέθηκαν στο δωμάτιο του 32ου ορόφου του ξενοδοχείου από όπου φαίνεται πως άνοιξε πυρ και σύμφωνα με τη New York Times οι αστυνομικοί μέσα στη σύγχυση ανάφεραν πως οι πυροβολισμοί ερχόντουσαν από την πύλη εισόδου 7.

Η επίσημη αναφορά ως προς την έμπνευση του φεστιβάλ, ήταν ότι το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου 91, πριν χρόνια, ήταν ένα τίποτα στη μέση του πουθενά.  Οπότε συμβολικά μοιάζει ωραίο το να συγκεντρώνεται κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο.  Δεν δόθηκε καμία ερμηνεία ως προς τη λέξη «Harvest» – Συγκομιδή.

Το όλο θέμα ήταν μία καλά οργανωμένη τελετουργία.

Ας ξεκινήσουμε με το ότι από την 1η Οκτωβρίου υπολείπονται 91 έως το τέλος του έτους.

Στον αρχαιολογικό χώρο Τσίτσεν Ιτζά του Μεξικό, βρίσκεται η μεγάλη πυραμίδα (El Castillo) του “φτερωτού φιδιού” ή αλλιώς Κουκουλκάν – όπως ονόμαζαν οι Μάγιας, το σοφό θεό δημιουργό των νόμων και της Πέμπτης Εποχής του κόσμου. Σε κάθε μία από τις 4 πλευρές της πυραμίδας υπάρχει μία σκάλα που αποτελείται από 91 μικρά και απότομα σκαλιά.

4Χ91=364 + το τελευταίο διάζωμα = 365 όσο και ο αριθμός των ημερών ενός ηλιακού ημερολογίου.

Κατά το αλμανάκ του αγρότη, η πλησιέστερη πανσέληνος στην Φθινοπωρινή Ισημερία ονομάζεται “Φεγγάρι της Συγκομιδής” (Harvest Moon) επειδή σε παλαιότερες εποχές, σημάδευε τη συλλογή των υπερώριμων φθινοπωρινών καρπών. Συνήθως η Πανσέληνος της Συγκομιδής τυχαίνει τον Σεπτέμβριο, αλλά κάθε 3 χρόνια πέφτει Οκτώβριο. Φέτος λοιπόν, πανσέληνο της Συγκομιδής είχαμε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Η προηγούμενη ανάλογη Πανσέληνος της Συγκομιδής ήταν στις 8 Οκτωβρίου 2014. Την πρώτη χρονιά που έλαβε χώρα το 3ημερο φεστιβάλ κάντρι μουσικής Route 91 Harvest

Ο Jason Aldean έδωσε την τελευταία παράσταση την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ κάντρι μουσικής, Route 91 Harvest.

Το Mandalay Bay άνοιξε στις 2 Μαρτίου 1999

2 + 3 + 1+9+9+9= 33

969 εβδομάδες ή 223 μήνες πριν το μακελειό

Και πλέον έφτασε ο Οκτώβριος.

“Οctober” in the English Reduction system equals 33

Εάν προσθέσουμε τους αριθμούς από το 1 έως και το 13, Μας δίνει άθροισμα 91

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13= 91

13  είναι ο αριθμός της δοκιμασίας, του πόνου και του θανάτου. Είναι η εκδήλωση της καλής ή κακής παραγόμενης ενέργειας.  Το δέκατο τρίτο μυστήριο ττης Ταρώ δεν έχει όνομα. Σηματοδοτεί την αβεβαιότητα, τον δισταγμό, την αστάθεια ή και μια μεταμόρφωση, το τέλος ενός πράγματος (τον θάνατο) και μια ανανέωση, μια ρήξη, μια πολύ σημαντική αλλαγή.

Για τους προληπτικούς, ο αριθμός αυτός φέρνει κακοτυχία. Η Παρασκευή και 13 θεωρείται μια άτυχη ημέρα για τους Δυτικούς.

710 χρόνια πριν, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307, με εντολή του βασιλιά Φιλίππου Δ’ της Γαλλίας συλλαμβάνονται εκατοντάδες Ναΐτες Ιππότες, οι οποίοι αργότερα θα υποβληθούν σε βασανιστήρια προκειμένου να “ομολογήσουν” ότι είναι αιρετικοί.

13.10.2017

(13) + (10) + 2+0+1+7 = 33

Για τους καμπαλιστές, ο αριθμός 13 αφορά την έννοια του όφεως, του δράκου, του Σατανά και του δολοφόνου.

ψαλμὸς τῷ Δαυΐδ 13 Εἶπεν ἄφρων ἐν καρδίᾳ αὐτοῦ· οὐκ ἔστι Θεός.

Αλλά για τους Καθολικούς Χριστιανούς είναι ο αντιπροσωπευτικός αριθμός της Παναγίας, της οποίας η αποστολή είναι να συντρίψει την κεφαλή του Σατανά.

100 χρόνια πριν, στις 13.10.1917 – Περίπου 70.000 άνθρωποι γίνονται μάρτυρες του «θαύματος του Ήλιου» στη Φάτιμα της Πορτογαλίας.

Αποκάλυψις Ιωάννου 13 Τα δύο θηρία

Και εδώ ερχόμαστε στον αριθμό 13 και τον ψευδο-πάπα Φραγκίσκο.

13.3.2013 Ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο εκλέγεται από το κονκλάβιο των καρδιναλίων ως 266ος Πάπας, λαμβάνοντας το όνομα Φραγκίσκος. Είναι ο πρώτος Ιησουίτης πάπας, ο πρώτος πάπας από την Αμερική και ο πρώτος πάπας από το νότιο ημισφαίριο. Ο Ιησουίτης Petrus Romanus – Φραγκίσκος, που γεννήθηκε την ημέρα των Σατουρναλίων, στις 17 Δεκεμβρίου 1936.

Είχε προηγηθεί το 2013, το «Θείο» σημάδι, καθώς ένας κεραυνός χτύπησε το Βατικανό με την αιφνιδιαστική είδηση παραίτησης του Βενέδικτου.

Μιας και μιλάμε για εορτές και επετείους,

500 χρόνια πριν, στις 31.10.1517, την ημέρα των Αγίων Πάντων αλλά και του κελτικού Σόουιν (ιρλ. Samhain), τη γιορτή των Νεκρών, όπου οι θεοί κατέβαιναν στη γη και με τα μαγικά τους προκαλούσαν αναστάτωση στους θνητούς ανθρώπους, που εξελίχτηκε στη γιορτή που είναι γνωστή ως Χάλλογουιν, επέλεξε ο Μαρτίνος Λούθηρος να θυροκολλήσει τις 95 Θέσεις του στον Καθεδρικό ναό της Βιτεμβέργης με αποτέλεσμα το σχίσμα της Καθολική Εκκλησία.

Η αντίστοιχη Día de Muertos – Η μέρα των νεκρών για τους Μεξικανούς – Día de los Muertos για τους αγγλόφωνους. Μία γιορτή που έχει τις ρίζες της στους Αζτέκους και τη θεά Mictecacihuatl – «την Κυρία των Νεκρών», που αντιστοιχεί στην σύγχρονη  La Calavera Catrina – “Κομψό κρανίο”.

Σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής του Ι Pet Goat –  Heliofant, Ο σκελετός που εμφανίζεται στο φιλμ, ονομάζεται skullduggery (= απάτη, εξαπάτηση, κομπίνα, κατεργαριά).

Ο κατεργάρης σκελετός λοιπόν, εμφανίζεται σε συγκεκριμένη σκηνή του I, Pet Goat.

Ρωσικό θωρακισμένο στρατιωτικό όχημα 2015 ZiL «Punisher»… ο τιμωρός.

Εικασίες πολλές. Είχα κάνει σχετικό σχόλιο.  Κάτι επιπλέον, την 1η Φεβρουαρίου του 2022 ξεκινά η χρονιά της τίγρης.

Και κάπου εδώ θα ολοκληρώσω με μία απαραίτητη επισήμανση:

To 2009, βγήκε στον αέρα το πρώτο επεισόδιο της σειράς STARGATE UNIVERSE.  Χώρα παραγωγής της σειράς ΚΑΝΑΔΑΣ όπως και το I, Pet Goat που προβλήθηκε το 2012.  Βασίζονται στο Πρόγραμμα «Θέασης εξ αποστάσεως» γνωστό ως Stargate και τους σύγχρονους κρυσταλλοσκόπους γνωστούς ως Κατάσκοποι “Ψ”. Το πρόγραμμα Stargate ήταν το κωδικό όνομα μίας μυστικής αμερικανικής στρατιωτικής μονάδας που σχηματίστηκε το 1978 στο Fort Meade της Μέριλαντ, από τη Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών (DIA) και το Ινστιτούτο Έρευνας του Στάνφορντ (ανάδοχος εταιρεία στην Καλιφόρνια), που αργότερα μετονομάστηκε σε SRI International. Στόχος αυτού του προγράμματος ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων των Ψυχικών Δυνάμεων του ανθρώπου, αλλά και η χρησιμοποίηση αυτών των δυνάμεων Ψ. Το πρόγραμμα, διήρκεσε παραπάνω από είκοσι χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων άλλαξε αρκετές φορές κωδικές ονομασίες όπως – GONDOLA WISH, GRILL FLAME, CENTER LANE, SUN STREAK, SCANATE – μέχρι το 1991, οπότε μετονομάστηκε σε «Stargate Project» έως το 1995 όπου φαίνεται να τερματίστηκε (?)

Τα αποτελέσματα, «δηλώθηκαν» στο Ι Pet Goat, γιατί είπαμε πως η ελίτ είναι πολύ προσεχτική με το κάρμα. Βέβαια, τα πάντα μπορούν να πάρουν παράταση, να αλλάξουν ή και να ανατραπούν. Γι’αυτό το λόγο, οι πληροφορίες των μηνυμάτων είναι με τη μορφή κρυπτογραφήματος (κρυπτός+γράφω). Μετατρέποντάς τις από μια κανονική, κατανοητή μορφή σε έναν «γρίφο», που χωρίς τη γνώση του κρυφού μετασχηματισμού παραμένει ακατανόητος… νομίζουν ως αλαζόνες που είναι.

Ασφαλώς εμείς οι υπόλοιποι είμαστε απλοί άνθρωποι… όμως δεν μπορούν να χλευάσουν το Θεό… καί οὐκ ἔστι πᾶν πρόσφατον ὑπὸ τὸν ἥλιον.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 thoughts on “Παρασκευή και 13

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

    Αυτό καλέ το Παρασκευή και 13 είναι κινηματογραφική ταινία, μάλλον ταινίες θρίλερ. Τώρα τα άλλα που λες δεν τα καταλαβαίνουμε. Αλλά εκείνοι τη πυραμίδα, την είχαν για ανθρωποθυσίες. Παντού ανθρωποθυσίες οι ανώμαλοι οι αρχαίοι για να εξευμενίσουν δήθεν τους Θεούς

  2. filarianna says:

    Η πτήση AY666 προς Ελσίνκι (HEL), μετά από 11 χρόνια αναχωρεί για τελευταία φορά σήμερα Παρασκευή 13/10 στις 13:20, από το Terminal 2 της Κοπεγχάγης και αναμένεται να φθάσει στο HEL (πάλι Terminal 2) στις 15.55. — .independent.co.uk/travel/news-and-advice/finnair-flight-666-hel-copenhagen-helsinki-friday-13th-retiring-final-departure-a7998271.html —

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *