Παράδοξο σφαιρικό αντικείμενο βγαίνει μέσα από μία καταιγίδα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας πάνω από το San Juan Tepic Nayarit, στο Μεξικό, στις 22 Αυγούστου 2018, ένα περίεργο σφαιρικό αντικείμενο φαίνεται να βγαίνει μέσα από τα σύννεφα τα οποία πετούν με μεγάλη ταχύτητα πάνω από την πόλη.

Ειδικότερα, φαίνεται να ξεπετάγεται μέσα από την καταιγίδα, τη στιγμή που ένας κεραυνός «σκάει» στην Γη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι παρόμοιο, έτσι έχουν δημιουργηθεί θεωρίες που υποστηρίζουν, ότι κάποια καιρικά φαινόμενα και ειδικότερα οι καταιγίδες με κεραυνούς, είναι το μέσω που χρησιμοποιείται από ανώτερους πολιτισμούς, είτε για να λάβουν ενέργεια από αυτά, είτε για να φτάσουν στην Γη ή ακόμα και για να φύγουν από αυτή.

Φυσικά, οι σκεπτικιστές απορρίπτουν άμεσα αυτή την θεωρία υποστηρίζοντας την δική τους, ότι δηλαδή, δεν πρόκειται για UFO που βρήκε το δρόμο του μέσα από το οποιοδήποτε μετεωρολογικό φαινόμενο. Μάλιστα, σε ότι αφορά τους κεραυνούς και τις αστραπές, θεωρούν ότι αυτό που οι άλλοι «βλέπουν» ότι βγαίνει μέσα από αυτές, είναι κάποια «κομμάτια» κεραυνού που αποχωρίζονται σαν μετέωρα το κύριο σώμα και εκσφενδονίζονται σε μία τυχαία κατεύθυνση.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Άραγε, είναι έτσι όπως τα λένε οι σκεπτικιστές ή τα πρόκειται για UFO που χρησιμοποιούν την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τις καταιγίδες προκειμένου να ταξιδέψουν; Εσείς τι πιστεύετε;

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για να σχηματίσετε καλύτερη άποψη, την οποία μπορείτε να αφήσετε στα σχόλια παρακάτω:

Que es esto?? Ovni??

diadrastika.com

3 thoughts on “Παράδοξο σφαιρικό αντικείμενο βγαίνει μέσα από μία καταιγίδα

  1. Θεός says:

    Για τους περισσότερους είναι πραγματικά ένα ανεξήγητο φαινόμενο, αλλά στην ναυτιλία και ειδικά επί της εποχής των ιστιοφόρων το φαινόμενο αυτό κατά την διάρκεια των καταιγίδων ήταν συχνό, πρόκειται για τους ονομαζόμενους σφαιρικούς κεραυνούς τους οποίους η επιστήμη έχει εξετάσει και έχει αναλύσει επαρκώς!!!!
    Τώρα εάν θέλουμε να δημιουργούμε εντυπώσεις και να αναπτύσσουμε κάθε είδους ουφολογία μέσα από φυσικά φαινόμενα είναι μία άλλη ιστορία που χρήζει να εξεταστεί τουλάχιστον από ψυχιάτρους!!!!!

  2. DIMITRIS ORGONITE says:

    Νομίζω ότι ούτε σφαιρικός κεραυνός είναι που γράφει ο Θεός στο σχόλιο του ούτε «κομμάτια» κεραυνού που αποχωρίζονται σαν μετέωρα γιατί αν παρατηρήσετε στο 0.01 στο βίντεο το αντικείμενο περνάει σκοτεινό πριν την αστραπή και λάμπει μόλις φωτίσει.Είναι δυνατόν να εκτοξεύονται κομμάτια κεραυνού χωρίς φως και να φωτίζουν αργότερα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *