Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:43 - 29/08/2021

Παιδιάτρος Angelina Farella σ’ Επιτροπή Γερουσίας Τέξας:Ο εμβολιασμός παιδιών είναι απαράδεκτος,εγκληματικός. Δεν είναι μεταδότες,επιβιώνουν κατά 99,997%.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καταπέλτης η παιδίατρος Angelina Farella, καταθέτει ενώπιον της Επιτροπής Γερουσίας του Τέξας:”Ο εμβολιασμός των παιδιών μας δεν είναι αποδεκτός, είναι εγκληματικός”:

Eίμαι ιδιώτης παιδίατρος στο Τέξας. Είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τα παιδιά του Τέξας. Η κατάσταση είναι πολύ ανησυχητική. Θέλω ν΄αναφέρω 2-3 ιστορικά στοιχεία. Ποτέ μέσα στην Ιστορία δεν δώσαμε φάρμακα μη εξουσιοδοτημένα από το FDA σε άτομα που δεν ήταν μέρος των δοκιμών. (σσ το έκαναν για 1 χρόνο τώρα πειραματισμούς και με το νόμο). Δεν υπήρξαν ασθενείς κάτω των 18 για πειράματα. Μέσα στις δοκιμές δεν υπήρξαν εθελοντές που να εκτέθηκαν σε κόβιντ ή που είχαν κόβιντ. Αυτά είναι 2 σημεία πολύ σημαντικά..( σσ πολύ σημαντικό στις δοκιμές δεν τέσταραν πως θα αντιδράσει κάποιος ήταν φορέας ή που είχε νοσήσει από κόβιντ..ε και αυτή τη δοκιμή πείραμα τώρα την κάνουν).

Το άλλο σημείο αφορά την ασφάλεια. Εγώ είμαι μανιακή με την ασφάλεια. Ως παιδίατρος εδώ και 25 χρόνια θεωρώ ότι είμαι ειδήμονας στα εμβόλια. Χορήγησα χιλιάδες εμβόλια στο γιατρείο μου. Δεν είμαι αντιεμβολίστρια. Στην πραγματικότητα είμαι μια υπέρμαχος των εμβολίων εκτός κι αν είναι εμβόλια για κόβιντ αν μπορούμε να το πούμε έτσι.Ένα από τα μεγάλα προβλήματα είναι το προφίλ της ασφάλειας. Η ασφάλεια και οι συστάσεις αφορούν τις παρενέργειες δια μέσου του ACIP την Συμβουλευτική Επιτροπή των Πρακτικών Ανοσοποίησης. Αυτοί έβαλαν συστάσεις για το εμβόλιο κόβιντ.Ένα από τα πράγματα άκρως ανησυχητικά – κι αυτό είναι μέσα στον οδηγό του ACIP-για το εμβόλιο Pfizer ειδικότερα είναι ότι η σύσταση για την ασφάλεια και επί των παρενεργειών θα βγει μετά την εξουσιοδότηση!Μετά την εξουσιοδότηση! Αυτό θέτει ένα πρόβλημα πολύ ανησυχητικό. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τα δεδομένα της ασφάλειας πριν υποβάλουμε τ΄άτομα σε αυτό το πράγμα. ( σσ οπότε τι ενημερωμένη συγκατάθεση προβλεπόμενη δίνουν οι προσερχόμενοι για εμβολιασμό;;υφαρπαγή συναίνεσης..)

Τώρα επιτρέπουμε στα παιδιά 16 με 17 ετών να εμβολιάζονται αλλά αυτά δεν ήταν ποτέ το μέρος καμιάς μελέτης..(σσ δεν τήρησαν ούτε κεραία από τα πρροβλεπόμενα) Μεταφέρουμε τα δεδομένα των ενηλίκων στα παιδιά κι ανήλικους. Αυτό δεν είναι αποδεκτό.Τα παιδιά δεν είναι μικροί ενήλικες αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο. Τα παιδιά έχουν ένα ποσοστό επιβίωσης από κόβιντ της τάξης 99,997%.Επαναλαμβάνω 99,997% για να το καταλάβετε καλά.Tα παιδιά είναι στην πραγματικότητα ρυθμιστές.Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα παιδιά δεν μεταδίδουν την ασθένεια. Τα παιδιά δεν είναι υπερμεταδότες. Επομένως αυτό που τους κάνουμε είναι αληθινά εγκληματικό. Τ΄απομονώνουμε, τους βάζουμε μάσκα κάτι που είναι κλινικά επικίνδυνο. Τους λέμε επίσης ( από ψυχολογική οπτική)ότι αν φέρουν τον κόβιντ στο σπίτι θα σκοτώσουν το παπού και τη γιαγιά τους γονείς (σσ τα λένε κάθε μέρα στα κανάλια γιατροδημοσιογράφοι και γιατροπολιτικοί υβρίδια της επιστήμης και μετά λένε ότι σέβονται την επιστήμη). Τους κάνουμε να ζουν μια φοβερή κατάσταση .

Αφήστε με να επανέλθω πάνω στο εμβόλιο για το ροταϊός το 1999… αποσύρθηκε από την αγορά τότε λόγω 15 κρουσμάτων εμψυχώματος..κάτι που δεν είναι ισχυρά θανάσιμο κάποιες φορές αυτοδιορθώνεται αλλά το εμβόλιο κατά του ροταϊός αποσύρθηκε άμεσα από την αγορά και σταματήσαμε να το χορηγούμε στα παιδιά μας.Kι αυτό που συμβαίνει τώρα ειδικότερα με αυτό το εμβόλιο με ανησυχεί. Υπάρχουν πάνω από 4000 θάνατοι κι αυτή η μηχανή ακόμη δεν αποσύρθηκε; Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο. Επίσης εδώ και κάποια χρόνια ίσως δεν θυμάστε είχαμε μια επιδημία γρίπης που σκότωσε 95.000 Αμερικανούς παρά το γεγονός ότι είχαμε μια θεραπεία πρόωρη κι αποτελεσματική κατά της γρίπης. Οκ; Eμείς διαθέτουμε τώρα μια θεραπεία πρόωρη κι αποτελεσματική για κόβιντ. Την έχουμε εδώ και καιρό.Είδα εκατοντάδες ενήλικους με κόβιντ γιατί οι γιατροί έκλεισαν τις πόρτες τους τις αμπάρωσαν στους αρρώστους. Επίσης αντιμετώπισα τα μετεμβολιακά προβλήματα ενηλίκων. Ήμουν στη α΄γραμμή της μάχης.. Είμαι παιδίατρος βλέπω πολλά μικρά παιδιά γιατί είναι στο απυρόβλητο της ασθένειας; γιατί έχουν κάτι που καλείται thymus αυτό τα βοηθάει για την ανοσία των κυτάρρων Τ. (σσ Ο θύμος είναι η πρωτογενής θέση διαφοροποίησης των Τ λεμφοκυττάρων.) Αυτό είναι ένα άλλο σημείο που οφείλουμε να λάβουμε υπόψιν μας.Ευχαριστώ πολύ…

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*