Ουπς ασχημη στιγμη για αυτο…!…Ινδονησία: «Έσβησε» ο ήλιος από την έκρηξη ηφαιστείου

Το επιφωνημα προηλθε για συγκεκριμενο λογο που εχει γραφθει εδω μεσα… !!!!

Μεγάλες περιοχές με χιλιάδες κατοίκους εκκενώθηκαν στην Ινδονησία μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Σιναμπούνγκ.

Η έκρηξη του μεγάλου ηφαιστείου προκάλεσε κολοσσιαία σύννεφα σκόνης, η οποία απλώθηκε σε μεγάλη ακτίνα, καθιστώντας αδύνατη την παραμονή των κατοίκων.

Οι αεροπορικές εταιρείες εξέδωσαν «κόκκινη οδηγία», προκειμένου να αεροσκάφη να αποφεύγουν τη διέλευσή τους από το σημείο, λόγω έλλειψης ορατότητας.

Βίντεο κατέγραψε το εντυπωσιακό, όσο και επικίνδυνο φαινόμενο…

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Μετά τους "Επαναστάτες της Συνείδησης", ο Ντέιβιντ Άικ επιστρέφει με ένα νέο εκρηκτικό βιβλίο. Μετά από εκτενείς και εμπεριστατωμένες έρευνες, καθώς και σοκαριστικές αλλά τεκμηριωμένες μαρτυρίες ατόμων που για πρώτη φορά δημοσιοποιούν τα όσα γνωρίζουν, προσεγγίζει και αποκαλύπτει το "Μυστικό όλων των Εποχών".

Παρουσιάζει τη συγκλονιστική αλήθεια για την εξωγήινη φυλή και τα κέντρα εξουσίας που ελέγχουν τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και για τα σκοτεινά μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει για να το επιτύχουν. Δεν διστάζει να κατονομάσει τα πρόσωπα, τις οργανώσεις και τους θεσμούς που απαρτίζουν το μυστικό δίκτυο που κρατά στα χέρια του τις τύχες της ανθρωπότητας.

Το βιβλίο περιλαμβάνει μια συντριπτική παρουσίαση της αληθινής προέλευσης όλων των ιδεολογικών και θρησκευτικών ρευμάτων, καθώς και του τρόπου με τον οποίο καταπιέστηκαν όλες οι πνευματικές και εσωτερικές γνώσεις που θα οδηγούσαν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα ψυχικά της δεσμά.

ΤΙΜΗ 28,80€ σελ 607 + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *