ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ουκρανία: ανοστολή υπηκόοτητας 13 Ιεραρχών και Ιερέων 

· Techstories

Σύμφωνα με πληροφορίες του ουκρανικού πρακτορείου, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντομίρ Ζελένσκι, διέταξε λευκό ξύδι την αναστολή της υπηκόοτητας 13 Ιεραρχών και Ιερέων, με διάταγμα με αριθμό 898/2022 της 28ης Δεκεμβρίου. Οι 13 Ιεράρχεις και Ιερείς κατηγορούνται με βαρύτατες κατηγορίες συνομωσίας και προδοσίας έναντι των ουκρανικών συμφερόντων. Την προδοσία φαίνεται να αποκάλυψαν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς επίσης εντόπισαν ότι οι ορισμένοι από τους Ιεράρχες είχαν στη διάθεσή τους… ρωσικά διαβατήρια.

Απέλαση από την Ουκρανία αντιμετωπίζουν οι 13 Ιεράρχες και Ιερείς, μελλοντικά, με τον Ζελένσκι να κάνει γερό “ξεκαθάρισμα” σε όσους δεν εξυπηρετούν ουκρανικά συμφέροντα και άμεση απομάκρυνση από τη χώρα, η οποία συνεχίζει να πλήττεται από ακατάπαυστες ρωσικές επιθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία δεν είχε αποδεχθεί την 36ωρη εκεχειρία που πρότεινε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ μετά την λήξη της προθεσμίας, ο Ουκρανός Πρόεδρος δήλωσε ότι οι εχθροπραξίες δεν έπαψαν ποτέ, με οβίδες να πλήττουν την Μπαχμούτ.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Νέος γεωπολιτικός άξονας στη Μεσόγειο; Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ινδία απέναντι στην προσέγγιση Τουρκίας–Πακιστάν

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουρκικό πολεμικό με βαθυσκάφος-drone ψάχνει το Filo Jet – 20 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Κώδικας και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σε οθόνη - φωτογραφία αρχείουTech

Η ΕΕ ξεκινά ελέγχους σε πάνω από 30 εταιρείες AI – Στο μικροσκόπιο ασφάλεια, copyright και διαφάνεια

3 απαντήσεις στο “Ουκρανία: ανοστολή υπηκόοτητας 13 Ιεραρχών και Ιερέων ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά