12:01 - 27/05/2019

Οποιαδήποτε κριτική σε τραπεζικά συμφέροντα είναι αντισημιτισμός;

Ευνόητα ερωτήματα που έκανε ο Νάιτζελ Φαράζ για την δράση του χρηματιστηριακού κερδοσκόπου Γιωργάκη Σόρο χαρακτηρίζονται πλέον ως ρατσισμός από τον “έγκριτο” Γκάρντιαν.

Όταν πολλές εβραϊκές οργανώσεις διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και παραπονιούνται στη πάντα πρόθυμη εφημερίδα Γκάρντιαν πως οποιαδήποτε κριτική εναντίον του Γιωργάκη διαιωνίζει στερεότυπα τα οποία είναι αντισημιτικά ενώ ο Φαράζ δεν αναφέρθηκε ποτέ στη καταγωγή του, τελικά ποιος τα διαιωνίζει;

Το άρθρο του Guardian: https://www.theguardian.com/politics/2019/may/12/farage-criticised-for-using-antisemitic-themes-to-criticise-soros

Ολόκληρο το υποτιτλισμένο βίντεο με τη συνέντευξη του Γιωργάκη(Εάν οι υπότιτλοι δεν ξεκινήσουν αυτόματα πατήστε το κουμπί CC)

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*