ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ομολογία-ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από Υπουργό του Ισραήλ: «Καμία ιατρική λογική στα πιστοποιητικά covid! Κάνουν ΖΗΜΙΑ, θα τα καταργήσουμε»

· Κατοχικά Νέα

Δεν ξέρουν αυτοί! Μήπως να ρωτήσουμε τον Πλεύρη;;;

Πολλές φορές σε αυτή την πανδημία έχουμε αναφερθεί στο Ισραήλ ως το κράτος από το οποίο ξεκινάνε όλα (τα πειράματα).

Αν και η Μ. Βρετανία είναι εκείνη που προ ημερών ανακοίνωσε το τέλος των περισσότερων κορωνομέτρων, εντούτοις έχει ιδιαίτερη αξία να αναφερθούμε σε μία παραδοχή-«φωτιά» του Ισραηλινού Υπουργού Οικονομικών για την πανδημία και τον διαχωρισμό των ανθρώπων.

Ο Avigdor Lieberman κάλεσε -σε μία κρίση ειλικρίνειας;;;- την κυβέρνηση και τους Ισραηλινούς “ειδικούς” να εγκκαταλείψουν την ιδέα των πιστοποιητικών covid ούτως ώστε να επιστρέψει σε μία πλήρη κανονικότητα η χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανένας λόγος για εμβολιασμένους και μη, για πρόστιμα στους ανυπότακτους και διάφορα προνόμια!

Μόνο μία λέξη: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ!

Αυτό ήταν που τόνισε ο Ισραηλινός ΥΠΟΙΚ μαζί με την ομολογία ότι «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ Ή ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ στο green pass».

«Αυτό που υπάρχει είναι άμεση ζημιά στην οικονομία, την καθημερινή λειτουργία και επιπλέον σημαντική συμβολή στον πανικό του κοινού. Εργάζομαι με όλα τα μέρη για την εξάλειψη του Green Pass και τη διατήρηση μιας κανονικής ρουτίνας για όλους μας».

Τα γραπτά μένουν, και τα παραπάνω τα έγραψε στο twitter, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την αρχή του τέλους της κορωνοφρενίτιδας (και) στο Ισραήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Διαδήλωση για τη στεγαστική κρίσηΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Χιλιάδες κατασκηνώνουν σε πλατείες για τη στεγαστική κρίση – Πίεση για πάγωμα εξώσεων και ενοικίων

Το κοινοβούλιο της Νορβηγίας στο ΌσλοΔΙΕΘΝΗ

Νορβηγία: Το κοινοβούλιο ανοίγει δημόσιες ακροάσεις για τις σχέσεις πολιτικών και διπλωματών με τον Jeffrey Epstein

Δικαιοσύνη και φυλακή στις ΗΠΑΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Μπλόκαρε την τελευταία στιγμή η εκτέλεση της Christa Pike στο Τενεσί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *