14:29 - 27/10/2019

“Όμοιος τον όμοιο αγαπά κι η κοπριά τα λάχανα”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στην Δημοκρατία του πρωκτού η κουράδα θα κάνει την στροφή περνώντας μέσα από 9-10 μέτρα έντερο. Το ανθρώπινο έντερο πολύ βέβαια, είναι γεμάτο με τοξικές κουράδες έτοιμες να εκραγούν μέσα στους ομοίους και ας αγαπιούνται μέσα από τα μαύρα σχέδια τους για την ανθρωπότητα.
Όταν η κουράδα πάει να κάνει την στροφή και ενώνεται με την μαυρίλα συναισθημάτων όπως αυτά της εξαπάτησης, της δολιοφθοράς της ανιθηκότητας και του μαζικού εγκλήματος, μπλοκάρετε και δεν μπορεί να πάρει την στροφή. Δυσκοιλιότητα και πόνοι στα έντερα είναι το αποτέλεσμα της ανιθηκότητας.

Περάστε και από ΕΔΩ:
ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ Κ-ΑΡΜΑ;;;

Η αιώνια διαποτισμένη κακία των κυττάρων των ομοίων, γιατί όμοιος τον όμοιο αγαπά, συνδεδεμένη με την ακριβώς αντίθετη πλευρά της αγάπης και της σύνδεσης με τον Δημιουργό, είναι απόλυτα τοξική και προκαλεί καρκίνους και άλλες θανατηφόρες αρρώστιες.

Ο Δημιουργός αγαπαέι όμως όλα του τα δημιουργήματα, την κοπριά και τα λάχανα.

Όταν η κουράδα κάνει την στροφή μέσα από τα 9-10 μέτρα λεπτό και παχύ έντερο, οι όμοιοι ξεκινάνε τα γέλια αλλά η ανισορροπία μέσα στον οργανισμό έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες και επειδή το σύμπαν είναι μπούμερανγκ, ρωτήστε την Αγγελικούλα, ξεκινάνε τα τρέμουλα και η λατέρνα κομπλάρει. Ο φόβος της θνησιμότητας του σάπιου σώματος κάνει τους όμοιους να κοκκαλώνουν.

Στο τέλος η κουράδα απελευθερώνει και εκβάλλει όλες τις τοξίνες της στον οργανισμό με σαν τελικό αποτέλεσμα πολλαπλασιασμό των καρκινογόνων κυττάρων…

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ανιθηκότητας

    ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ…ΗΘΙΚΗ.ΗΘΟΣ.

  2. Εωσφοριστες ειναι ,αυτον υπηρετουν,επικλησεις κανουν,κανοντας το αναποδο τριγωνο με του Μ.Α.Τ.Σ…Μεγαλου Αρχιτεκτονα Του Συμπαντος..Μονο που προσκυνουνε λαθος γιαλαντζη Θεο..Μονον να ηξεραν τι περιμενει στην αντιπερα οχθη ,την ταλαιπωρη ψυχη τους..Μονο ναξεραν..Καπου περα απο το Συμπαν..

  3. ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*