Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:58 - 08/08/2021

Οικοδομείται η πλήρης νταβατζοποίηση του κράτους. Στόχος να ζουν όλοι από επιδόματα στις πόλεις φυλακές.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με νεκρωμένες τις τοπικές οικονομίες, ο κόσμος της υπαίθρου δεν θα έχει εμπρός του άλλη λύση από το να ενταχθεί και αυτός ως γρανάζι στις πόλεις.

Είχε ξεκινήσει το θέμα της αστυφιλίας πολύ πριν ο Τζωρτζ Μπους ανακοινώσει το 90 – μετά την αφορμή της εντολής του Σαντάμ Χουσείν για εισβολή στο Κουβέιτ- τον ερχομό της μίας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι φεμινίστριες, δεκαετίες πιο πριν, είχαν σπρώξει τα χωριατοκόριτσα στις πολιτείες με υποσχέσεις υποτιθέμενης χειραφέτησης, γιατί οι ανάγκες των εργοστασιαρχών σε φτηνό ανθρώπινο δυναμικό, όλο και αυξάνοταν. Οι στημένοι απ την σιώνα παγκόσμιοι πόλεμοι, επισφράγισαν την ανάγκη της γυναικείας εργασίας καθώς κάποιος έπρεπε να αναπληρώνει το εισόδημα που έλειπε από το σπίτι απουσία του αντρός. Πριν και από αυτά, οι μαρξιστές μιλούσαν για πάλη τον τάξεων και βάζαν τον κόσμο σε ένα ψευδές δίλλημα που και στις δύο πλευρές του όμως υπαινισσόταν ως δεδομένο το ζειν μέσα στο καπιταλιστικό πλαίσιο… . Φαύλος κύκλος δηλαδή.

Ο κόσμος, είχε αρχίζει να αναμορφώνεται σύμφωνα με το πρότυπο της επερχόμενης σιωνιστικής ουτοπίας. Το αμερικάνικο όνειρο και οι βάσεις του στον αιρετικό, λουθηρανικό προτεσταντισμό, άρχισε να γίνεται η ιδεολογική ναυαρχίδα υλιστικής ευμάρειας που έμελλε να κατακλύσει τον κόσμο.

Σήμερα η Ελλαδίτσα μετά από δεκατίες μπασόκ, και της χριστοπατριδοκάπηλης μασονοδεξιάς. Μετά τις τρέλες στις σευχέλες, και τα “σαγαπάω μακούς” και τα μπουζούκια όπου οι νεόπλουτοι αγρότες σπάγαν βουνά πιάτα με τα μπιδόματα της ΕΕ. Ήρθε και ο καιρός της αναπόφευκτης νέμεσης. Μπήκαμε στα μνημόνια, ο κόσμος έχασε την τεχνητή ευμάρεια σαν χαλάκι που τραβήχτηκε κάτω απ τα πόδια του, και έμελε να ικετεύει στις μεγαλουπόλεις για ένα κομμάτι ψωμί που είναι ο ελάχιστος μισθός.

Κάθε μέρα που παιρνάει η εξάρτηση των Ελλήνων από επιδόματα αυξάνεται ώσπου ο πατροναρισμός αυτός του κράτους τους γίνει δευτέρα φύση, και είναι το μόνο στυλ επιβίωσης που γνωρίζουνε.

Αφού όμως ακόμα κρατάει λίγο η ύπαιθρος, οι απανωτές τεχνητές οικολογικές καταστροφές που θα κάνουν οι εγκληματίες σιωνοπροσκύνες, και οι οποίες φυσικά θα αποδοθούν στην “κλιματική αλλαγή”, θα είναι οι σταγόνες που θα ξεχειλίσουν το ποτήρι. Θα τραβήξουν και τον τελευταίο κόσμο στις πόλεις.

Και στοχός τους όπως είπε ο αρχιμασόνος και αρχιμαθητής του αρχιερέα της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” του φόρουμ του Νταβός Κλάους Σουάμπ, ο κατ όνομα πρωθυπουργός μας Κούλης Μητσοτάκης : “Να νικήσουμε τον νατιβισμό”. Μετάφραση σας είπε μέστην μάπα πριν τον ψηφίσετε, “Θα σας γενοκτονήσω γηγενείς έλληνες για να ζήσουν οι μαυραίοι που θα σας αντικαταστήσουν”.

Άρα στόχος είναι η δημιουργία της ινδοευρωπαικής ζόμπι φυλής, η εξάρτηση της απ τις πόλεις, και η επιβίωση της από επιδόματα. Το οποίο φυσικά ανήγει το δρόμο στο όνειρο του Jeff Bezos για έναν παγκόσμιο κατώτατο μισθό επιβίωσης τον οποίο θα παίρνουν όλοι. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Αυτό που ξέχασε να σας πει όμως είναι ότι θα τον παίρνουν μόνο οι σφραγισμένοι και μεταλλαγμένοι.

Αφού λοιπόν κάνουν τις υπαίθρους σαν wastelands από Postapocalyptic movies, και αφού κυρήξουν βιοτρομοκράτες όλους τους παραδοσιακούς καλλιεργητές που δέν βάζουν μεταλλαγμένα της Mosanto, θα σας έχουν να ζείτε με ότι μπαίνει στο σουπερμάρκετ μόνο. Δηλαδή κρεατόμαζες εργαστηρίου bill gates, πρωτείνες εντόμων, μεταλλαγμένα κλπ. Οι παραδοσιακοί σπόροι θα κριθούν παράνομοι, και η ζωοεκτροφή θα απαγορευτεί μετά το χτύπημα με μία νέα νόσο των χοίρων ή των πτηνών, στην οποία θα δώσουν όμως διαστάσεις τόσο μεγάλες όσο δώσαν και στην covid-19 για τους ανθρώπους. Οικολογικό τρομο-πορνό θα παίζει κάθε μέρα στα βοθροκάναλα και ο άνθρωπος θα απωλέσει και τα τελευταία ρινίσματα επαφής που είχε με την φυσική, tribalιστική ζωή του.

Απόλυτη εξάρτηση για την τροφή ίσον και απόλυτη υποδούλωση. Κάνοντας την ύπαιθρο οικονομικά και υγειονομικά απλησίαστη, θα έχουν τον κόσμο στις πόλεις φυλακές, Ελεγχόμενους ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και με ωραία στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους αντιφρονούντες.

Αν ΑΚΌΜΑ πιστεύεις ότι είσαι μακρυά από όλα αυτά, τότε καλή σου τύχη. Αν τα προσμένεις κιόλας, τότε ακόμα περισσότερη τύχη σου χρειάζεται…. .

 

 

 

 

 

 

Σας Ενδιαφερουν:

Η χρήση ταμπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο: πώς να αποφύγετε το σύνδρομο τοξικού σοκ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ειμαι σε πολυ καλο δρομο ...για να "βαψω" μια πανοπλια ..!
STRANGER-VOICE
Αυτή η επαναστατική εφεύρεση είναι πιθανότατα η πιο αποτελεσματική θερμάστρα που θα δείτε ποτέ.
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τωρα λιγοτερος πονος σε Οστεοπόρωση ,αρθρίτιδα , παρελκομενες ασθενειες ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Normadex.Το 80% όλων των ασθενειών προκαλούνται από παρασιτικές λοιμώξεις. Πώς να είναι δυνατόν να π...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Χάστε το περιττό λίπος και παρατείνετε τη ζωή σας! Με την χρηση των μαγνητων !
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΡΟΧΑΛΙΖΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Είναι δυνατόν να μαγειρεύετε για όλη την οικογένειά σας κάθε μέρα και ταυτόχρονα να χάνετε βάρος! Έχ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*