ΟΗΕ: Ψήφισμα υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Συρία

Σχέδιο ψηφίσματος που επιδοκιμάζει την κατάπαυση του πυρός στη Συρία ενέκρινε το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), το Σάββατο.

Το ψήφισμα, το οποίο εισηγήθηκαν η Ρωσία και η Τουρκία, εγκρίθηκε ομόφωνα και από τα 15 κράτη – μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας. Τα μέλη του Συμβουλίου ενθάρρυναν τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στην Αστάνα του Καζακστάν, μεταξύ της Δαμασκού και της αντιπολίτευσης.

Αυτή είναι η τρίτη εκεχειρία που εφαρμόζεται φέτος για τον τερματισμό του εμφυλίου στη Συρία, ο οποίος μαίνεται για σχεδόν έξι χρόνια.

tribune.gr

Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ