Οι πραγματικοί νικητές του μακελειού του Λας Βέγκας, αυτά που η εταιρεία MSM δεν θέλει να μιλήσει κανείς!

Η φράση ακολούθησε τα χρήματα είναι μία δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος διερεύνησης που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό εγκληματικών κινήτρων οπου μέσω αυτής προσδιορίζονται και συλλαμβάνονται οι εγκληματίες.

Και, όταν εφαρμόζεται, έχει εκπληκτικό βαθμο επιτυχίας.

Ενώ είναι αλήθεια ότι τα εγκλήματα διαπράττονται συνηθως χωρίς χρηματικό κίνητρο, υπάρχει σχεδόν πάντα ένα κίνητρο εξουσίας.

Είτε μιλάμε για τους Τζιχάντιστες με μια βόμβα φορεμενη στο στήθος του, που τρέχουν αναμεσα στο πλήθος φωνάζοντας Αλλάχ Ακμπάρ, είτε για ένα ψυχοπαθή ο οποίος χωρίς κανένα υλικό κέρδος μπορεί να δολοφονήσει και να τεμαχίσει τα θυματα του…ένα πράγμα ειναι σίγουρο, όπου υπάρχει έγκλημα που διαπράττεται εκεί είναι ακι ο δικαιούχος του εγκλήματος και το θύμα. Ένας νικητής και ένας ηττημένος.

Και δεν είναι ασυνήθιστο για ένα ισχυρό πρόσωπο στο να χάσει ενα φαινομενικά μεγάλο ποσό της περιουσιας του, αν ξέρει ότι θα υπάρξει μια μεταβίβαση εξουσίας στα χερια του!!!

Και αν αυτή η εξουσία μεταφερθεί στον άνθρωπο που έχασε την περιουσία του πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι πώς θα τη χρησιμοποιήσει ώστε να κερδίσει πίσω τα χαμένα… Και θα κάνει ακόμα άλλα τόσα περισσότερα ώστε να βγει και κερδισμένος…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.