19:03 - 26/06/2019

Οι μετανάστες απλώς εξαφανίζονται;

Ρεκόρ αριθμού εισόδου Αφρικανών μεταναστών στην Αμερική από τα σύνορά της με το Μεξικό.

Όπως η τότε υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε πει πως ελέγχει την είσοδο και όχι την έξοδο καθώς απλώς εξαφανίζονται. Έχουμε επιτέλους την απάντηση. Εμφανίζονται στο Μεξικό και ζητούν άσυλο στην Αμερική που προσφέρει τα καλύτερα επιδόματα.

Όπως μας ενημερώνει το άρθρο έχουν αρχική προέλευση τη Λιβύη αλλά και τα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας. Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση Σύριζα ευθύνεται για την μεταναστευτική κρίση όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά πλέον και υπερατλαντικά στην Αμερική.

pbs.org

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh