ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Οι ΗΠΑ στέλνουν τρία B-2 «SPIRIT» και 12 αεροσκάφη στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία εν μέσω φόβων για ιρανικά πλήγματα!

· Κατοχικά Νέα

Στη στρατιωτική βάση θα σταλούν και αεροσκάφη ανεφοδιασμού

Οι ΗΠΑ φέρεται πως στέλνουν τουλάχιστον τρία αεροσκάφη B-2 «Spirit» και δώδεκα μαχητικά αεροσκάφη στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία, εν μέσω φόβων για ιρανικά βαλλιστικά πλήγματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη επιβεβαιωθεί μια πτήση 3 B-2 Spirit της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ με κατεύθυνση δυτικά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν ιστότοποι στρατιωτικού περιεχομένου, το Ιράν έχει θέσει δια μέσου του ειδησεογραφικού μέσου «Press TV», την κοινή βάση Βρετανίας-ΗΠΑ (σ.σ. το Ντιέγκο Γκαρσία) σε μια λίστα με αμερικανικές βάσεις, οι οποίες θα ήταν «στο στόχαστρο του Ιράν».

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο μέσο, το οποίο συνήθως ταυτίζεται με σκληροπυρηνικές θέσεις εντός του ιρανικού πολιτικού συστήματος, έχει συμπεριλάβει την βάση «Diego Garcia» εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες ή το Ισραήλ εξαπολύσουν επιθέσεις στο Ιράν και τους Χούθι.

Έχοντας γνώση των πραγμάτων, οι αρμόδιες Αρχές των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την αποστολή σημαντικού αριθμού αεροσκαφών της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας κυρίως για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί ότι εκτός από τα 3 B-2 και τα 12 μαχητικά αεροσκάφη, στη στρατιωτική βάση θα σταλούν και αεροσκάφη ανεφοδιασμού KC-135R.

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική εικόνα Φρανκφούρτης, όχι από τις διαδηλώσειςΔΙΕΘΝΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Οι διαδηλώσεις της Gen Z εξαπλώνονται σε δεκάδες πόλεις

Ενδεικτική εικόνα πλοίου, όχι από την κινεζική περιπολία στην ΤαϊβάνΔΙΕΘΝΗ

ΤΑΪΒΑΝ – ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ: Η Ταϊπέι φοβάται πρόβα ναυτικού αποκλεισμού

Βιομηχανική εγκατάσταση, ενδεικτική φωτογραφία και όχι από το ΚστόβοΔΙΕΘΝΗ

ΡΩΣΙΑ – ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ DRONES ΣΤΟ ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ: Σοβαρές ζημιές σε βιομηχανική εγκατάσταση, αναφορές για πλήγμα σε διυλιστήριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *