ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν χιλιάδες μπανάνες που έχουν προσβληθεί από AIDS

· Κατοχικά Νέα

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Στρατιώτες σε ευρωπαϊκή στρατιωτική τελετή - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νέα κλιμάκωση ΗΠΑ–Ιράν σε Ιορδανία και Στενά του Ορμούζ

Lucia Sisic, Miss Austria 2024ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε στα 22 της η Lucia Sisic, Miss Austria 2024 – Η μάχη με το συγγενές καρδιολογικό πρόβλημα

ΔΙΕΘΝΗ

Η Ουγγαρία απέλασε 10 Ρώσους διπλωμάτες – Η Μόσχα προαναγγέλλει σκληρή απάντηση

18 απαντήσεις στο “Οι επιστήμονες ανακάλυψαν χιλιάδες μπανάνες που έχουν προσβληθεί από AIDS”

  1. μπανανες κρητης να ξερουμε τι τρωμε…ολες οι μπανανες εισαγωγης ειναι επικυνδινες ,,,

  2. Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 191

    1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.

    2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

    http://www.hoax-slayer.net/bananas-injected-with-hiv-hoax-warning/

    http://www.snopes.com/banana-injected-blood-hiv/

    • Κανε μηνυση στο youtube … αλλα αν μετα απο χρονια βγουν και πουν οτι ηταν αληθεια και οτι τα hoaχαδικα τα επαιρναν για να σβηνουν πληροφορια ..πες που να σε βρω θα θελω να σου μιλησω προσωπικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Επειδη εχουνε βρει τι θεραπεια κατα του AIDS τωρα και θελουν να πουλησουν τη θεραπεια ξεκινανε να κανουνε την εξαπλωση της ασθενειας για να πουλησουν τη θεραπια.. οι παλιομαλακες

  3. Μπείτε στο google translate, γράψτε κάτι στα αγγλικά και πατήστε το ”ηχείο” για να ακούσετε τι γράψατε.Μάλλον το ”πρόγραμμα” που χρησιμοποιούν στην google είναι η ”δημοσιογράφος” που έκανε το ρεπορτάζ στο βίντεο.

  4. Το κοινωνικό μήνυμα είναι: Αν τρώτε πολλές μπανάνες χωρίς προφύλαξη θα κολλήσετε. Απλά τα πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά