Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:21 - 14/10/2023

Όχι ένεση, όχι εκπαίδευση; Η επιρροή των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών στα Ιρλανδικά και Βρετανικά Σχολεία. Σύντομα και στην Ελλάδα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το εμβόλιο της γρίπης θα εισαχθεί στα σχολεία για πρώτη φορά φέτος σε μια προσπάθεια να εμβολιαστούν περισσότερα μικρά παιδιά…

Θυμηθείτε…μια από τις βασικές πτυχές της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι η εισαγωγή μιας ψηφιακής ταυτότητας, η οποία θα έδινε στη συμμαχία κυβέρνησης-εταιρειών ένα αυταρχικό επίπεδο ελέγχου επί των πολιτών της, όταν και εάν γίνει υποχρεωτική, κάτι που κατά τη διάρκεια της «Πανδημίας του Covid» συνέβη ουσιαστικά.

Άρθρο του Gavin O’Reilly

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι η νότια ιρλανδική πολιτεία θα επεκτείνει τα εμβόλια της γρίπης σε όλους τους μαθητές που υπάγονται στη δικαιοδοσία της, παρά το γεγονός ότι τα παιδιά είναι μια ηλικιακή ομάδα που διατρέχει τον απόλυτο κίνδυνο να νοσήσει σοβαρά από εποχικές ασθένειες όπως η γρίπη και το κρυολόγημα.

Αυτό έρχεται λιγότερο από τρεις μήνες μετά την ουσιαστικά πανομοιότυπη ανακοίνωση που έκανε η βρετανική κυβέρνηση, σχετικά με την εξάπλωση του εμβολίου της γρίπης σε πάνω από τρία εκατομμύρια παιδιά στα αγγλικά σχολεία.

Παρόμοια ανακοίνωση είχε γίνει από τη βρετανική κυβέρνηση τον Οκτώβριο του 2019, ωστόσο το σχέδιο αυτό ακυρώθηκε λόγω έλλειψης προμηθειών.

Η AstraZeneca, η παρασκευάστρια εταιρεία του ρινικού σπρέι που επρόκειτο να χορηγηθεί στους μαθητές των σχολείων της Αγγλίας, απέδωσε την ευθύνη για αυτό στην καθυστέρηση της ανάλυσης της εποχής της Γρίπης εκείνης της χρονιάς από τον ΠΟΥ, η οποία επρόκειτο στη συνέχεια να δοθεί στις φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να καθοριστεί πόσα προϊόντα θα έπρεπε να αναπτυχθούν.

Η χρονική συγκυρία αυτής της ανακοίνωσης το 2019 και οι νέες ανακοινώσεις ότι τα εμβόλια της Γρίπης θα χορηγηθούν σε μαθητές στην Ιρλανδία και τη Βρετανία, προκαλούν υποψίες.

Στις 18 Οκτωβρίου 2019, την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε ότι καταργήθηκαν τα σχέδια για την παροχή εμβολίων Γρίπης σε μαθητές στην Αγγλία, πραγματοποιήθηκε το Event 201 στη Νέα Υόρκη. Το Event 201, που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο John Hopkins, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ήταν μια άσκηση προσομοίωσης που προέβλεπε μια πανδημία κοροναϊού που θα σάρωνε τον πλανήτη, οι επιπτώσεις της οποίας θα μπορούσαν να μετριαστούν μόνο με ακόμη μεγαλύτερη ολοκλήρωση μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της παροχής σαρωτικών εξουσιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αντιμετώπιση αυτού που η άσκηση ονόμασε “παραπληροφόρηση” εν μέσω της υποθετικής πανδημίας.

Σε αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως εξαιρετική σύμπτωση, λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, το πρώτο κρούσμα του υποτιθέμενου ιού “COVID-19” στον κόσμο ανακαλύφθηκε στη Γουχάν, την πρωτεύουσα της κεντρικής επαρχίας Χουμπέι της Κίνας. Σε ακόμη μεγαλύτερη σύμπτωση, η Γουχάν φιλοξενούσε το Ινστιτούτο Ιολογίας Γουχάν, όπου η EcoHealth Alliance, μια ΜΚΟ με έδρα τη Νέα Υόρκη και διασυνδέσεις με το Ίδρυμα Gates, διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τη μετάδοση των κορονοϊών από τις νυχτερίδες στον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας κονδύλια που χορηγήθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων του Anthony Fauci.

Αρκετούς μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2020, ο ΠΟΥ, ένας οργανισμός με ιστορικό διαφθοράς και αφανείς δεσμούς με φαρμακευτικούς κολοσσούς, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της “Πανδημίας COVID-19”. Αυτό που ακολούθησε ήταν πρωτοφανές.

Μεγάλα τμήματα της κοινωνίας σφραγίστηκαν σε όλο τον κόσμο, δήθεν για να προστατευθούν οι άρρωστοι και οι ευάλωτοι από έναν υποτιθέμενο ιό, το ποσοστό θνησιμότητας του οποίου δεν τον καθιστούσε πιο επικίνδυνο από τις εποχικές ασθένειες που συμπτωματικά εξαφανίστηκαν για δύο χρόνια σε όλες τις χώρες που ακολουθούσαν τις διαδικασίες του ΠΟΥ, για να “αντικατασταθούν” από έναν “ιό” με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα.

Στην πραγματικότητα, τα λουκέτα θα έκαναν πολύ περισσότερα για να ισοπεδώσουν τις μικρές επιχειρήσεις παρά για να σώσουν ζωές, με την εξάρτηση από τα εταιρικά καταστήματα που δημιουργείται ως αποτέλεσμα αυτών των μέτρων να οδηγεί σε μεταβίβαση προς τα πάνω πλούτου άνω του $1 τρισεκατομμυρίου δολλαρίων.

Σε μια ακόμη σύμπτωση, αυτό το μοντέλο των κυβερνήσεων και του ιδιωτικού τομέα που εργάζονται στο ίδιο μήκος κύματος είχε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με αυτό που περιγράφηκε στο Event 201, και επίσης ευθυγραμμίστηκε απόλυτα με την πρωτοβουλία Great Reset του WEF, που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, η οποία επανέλαβε και πάλι ότι ο μόνος τρόπος για να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις της “πανδημίας Covid” ήταν να δοθεί στην εταιρική τάξη ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στη δημόσια ζωή παγκοσμίως.

Μια από τις βασικές πτυχές της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι η εισαγωγή μιας ψηφιακής ταυτότητας, η οποία θα έδινε στη συμμαχία κυβέρνησης-εταιρειών ένα αυταρχικό επίπεδο ελέγχου επί των πολιτών της, εάν γινόταν υποχρεωτική, κάτι που κατά τη διάρκεια της “Πανδημίας του Covid” συνέβη ουσιαστικά.

Μετά την ανακοίνωση του “εμβολίου Covid” την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά τις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ (και πάλι, πιο συμπτωματικός συγχρονισμός), το 2021 θα δούμε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο να εισάγουν νομοθεσία που θα απαιτεί από τους πολίτες τους να έχουν εμβολιαστεί πριν συμμετάσχουν στην καθημερινή ζωή. Για να εφαρμοστεί αυτό, η συνήθης πρακτική ήταν η τοποθέτηση ενός κωδικού QR στο smartphone τους μόλις τους έκαναν το εμβόλιο, ο οποίος θα τους έδινε πρόσβαση σε εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια και άλλες ανέσεις που απαγορεύονται σε όσους είχαν επιλέξει να μη λάβουν μέρος σε ένα παγκόσμιο ιατρικό πείραμα.

Ουσιαστικά, επρόκειτο για μια πρόβα για την εξάπλωση μιας υποχρεωτικής ψηφιακής ταυτότητας, με πρόσχημα μια υποτιθέμενη “πανδημία”.

Η καθιέρωση των διαβατηρίων των ενέσεων, ωστόσο, θα οδηγούσε σε ένα παγκόσμιο κίνημα διαμαρτυρίας για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σε απάντηση, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης θα ξεκινούσαν μια εκστρατεία δαιμονοποίησης εναντίον αυτών των διαδηλωτών, χαρακτηρίζοντάς τους ως “ακροδεξιούς”, και οι κυβερνήσεις που πρόσκεινται στο WEF θα ξεκινούσαν μια βίαιη καταστολή- ίσως πιο αξιοσημείωτη στον Καναδά, όπου η κυβέρνηση του “Νέου Παγκόσμιου Ηγέτη” του WEF Justin Trudeau θα επιτίθετο στους διαδηλωτές με δακρυγόνα και έφιππα άλογα, και θα δέσμευε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας νομοθεσία έκτακτης ανάγκης.

Ο αντίκτυπος αυτού του παγκόσμιου κινήματος διαμαρτυρίας έπαιξε πιθανότατα ρόλο στην ξαφνική κατάρρευση της αφήγησης των μέσων ενημέρωσης για την “Πανδημία” στις αρχές του 2022, λίγο μετά την εικονική εκδήλωση του WEF για την Ατζέντα του Νταβός. Η ρωσική επιχείρηση που ξεκίνησε στην Ουκρανία λίγο αργότερα, μετά από σχεδόν εννέα χρόνια δυτικών προκλήσεων, θα χρησίμευε ως μια βολική ιστορία κάλυψης από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για τον παγκόσμιο πληθωρισμό που προκλήθηκε από τα μέτρα αποκλεισμού.

Ωστόσο, με τις ανακοινώσεις κλειδώματος ότι η Βρετανία, υπό την ηγεσία του μέλους του WEF Rishi Sunak, και το νότιο ιρλανδικό κράτος, υπό την εποπτεία του “Νέου Παγκόσμιου Ηγέτη” του WEF Leo Varadkar, θα διαθέσουν ένα προϊόν σε μαθητές, για μια ασθένεια που ενέχει έναν απολύτως ελάχιστο κίνδυνο για την ηλικιακή τους ομάδα, ίσως είναι θέμα χρόνου να επαναληφθεί η αφήγηση περί “πανδημίας” για τους μαθητές και στις δύο χώρες, με την υποχρεωτική χορήγηση “εμβολίου” κατά της γρίπης πριν τους επιτραπεί η εκπαίδευση.

Πηγή: Off Guardian

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων ΑφύπνισηΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*