ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ο Ζελένσκυ ήξερε ότι θα εισβάλει η Ρωσία, αλλά πήρε εντολή και προκάλεσε τον πόλεμο! (βίντεο-ντοκουμέντο)

· Κατοχικά Νέα

Το 2019 ο Oleksiy Arestovych, σύμβουλος του Γραφείου του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelenskiy, προέβλεψε με εκπληκτική ακρίβεια, πώς θα εξελίσσονταν τα γεγονότα στην Ουκρανία το 2022.

Σε μια συνέντευξη στο ουκρανικό ειδησεογραφικό κανάλι “Apostrophe.ua”, ο Αρέστοβιτς πίστευε ότι η ένταξη στο ΝΑΤΟ ήταν η μόνη ελπίδα της Ουκρανίας να εξασφαλίσει την ανεξαρτησία της.

Ωστόσο, η επιλογή δεν ήταν απλή και η Ουκρανία βρέθηκε κολλημένη ανάμεσα σε βράχους, ενώ δήλωσε επίσης ότι οποιαδήποτε συζήτηση για ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα «προκαλούσε την Ρωσία να ξεκινήσει μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ουκρανίας». Το τίμημα της Ουκρανίας για την ένταξη στο ΝΑΤΟ, είπε, θα ήταν μεγάλης κλίμακας πόλεμος με την Ρωσία.

Ο Αρέστοβιτς πίστευε ότι η Ρωσία θα είχε στόχο να υποβαθμίσει τις ουκρανικές υποδομές και να μετατρέψει τη χώρα σε «κατεστραμμένο έδαφος» προκειμένου να καταστήσει το έδαφος της Ουκρανίας «χωρίς ενδιαφέρον» για το ΝΑΤΟ, όπερ και εγένετο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

tasthyras.wordpress.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία ιδιωτικού αεροσκάφους, όχι του Learjet N722BD και όχι από το δυστύχημαΔΙΕΘΝΗ

ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ LEARJET ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γήπεδο ποδοσφαίρου, ενδεικτική φωτογραφία και όχι από τον αγώνα Τενερίφη ΑνδόραΔΙΕΘΝΗ

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ Ο ΧΕΣΟΥΣ ΝΤΕ ΜΙΓΚΕΛ: Η μοιραία σύγκρουση στο γήπεδο, η ανακοπή και το πένθος σε όλο το ποδόσφαιρο

Το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, ενδεικτική φωτογραφίαΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ – Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ: Οι κάλπες ανοίγουν για το Κογκρέσο, 57 εκατομμύρια ψήφισαν ήδη και ο πόλεμος στο Ιράν βαραίνει

2 απαντήσεις στο “Ο Ζελένσκυ ήξερε ότι θα εισβάλει η Ρωσία, αλλά πήρε εντολή και προκάλεσε τον πόλεμο! (βίντεο-ντοκουμέντο)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *