ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο Σουχαρίτ Μπάγκντι ξεμπρόστιασε την απάτη της Pfizer – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

· Έλλην

Μίλησε ανοιχτά για ψευδή δεδομένα στη φάση των ερευνών των εμβολίων

Στον «αέρα» του Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη φιλοξενήθηκε σήμερα ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας, Σουχαρίτ Μπάγκντι.

Εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τα μέτρα που επιβάλλονται στους Έλληνες πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της covid-19 λέγοντας ότι «πρέπει να παραμείνουν δυνατοί».

«Έχουμε αποκτήσει ανοσία, ο οργανισμός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή του ιού και να τον εξαλείψει. Ο εμβολιασμός δεν προσφέρει απολύτως τίποτα παρά μόνο ρίσκο για τον ανθρώπινο οργανισμό» σημείωσε αναφέροντας μια σειρά προβλημάτων που μπορούν να ανακύψουν κατόπιν του εμβολιασμού. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιαστούν νέοι και παιδιά γιατί δεν έχουν παρατηρηθεί θάνατοι σε αυτές τις ηλικίες» υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος στην εταιρεία Pfizer είπε ότι «έγιναν πολλές κλινικές δοκιμές ειδικά στην εταιρεία Pfizer ως προς το εμβόλιο και μας είπαν ότι είναι ασφαλές και απαραίτητο. Χθες, εμφανίστηκε ένα άρθρο σε βρετανική ιατρική εφημερίδα, το οποίο αναφέρεται στην εταιρεία και στις δοκιμές που έκαναν ότι δεν ήταν αληθινές και ότι ήταν απατηλό το αποτέλεσμα που έδωσαν. Οι τελευταίες δοκιμές που έγιναν εκεί, όπως συνεχίζει το άρθρο, προκειμένου να πάρει αδειοδότηση -έστω και προσωρινή- η εταιρεία Pfizer, έχουν ψευδή νούμερα και υπάρχουν πολλά αντίθετα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν, τα οποία ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας». (…)

«Η Pfizer, σε όλες τις δοκιμές που έκανε, δεν ανέφερε για πόσο καιρό το εμβόλιο θα βρίσκεται στο αίμα, ούτε σε ό,τι αφορά τις κλινικές δοκιμές που έγιναν στα ζώα, δεν υπάρχουν δυστυχώς δεδομένα ακόμα και έτσι συντελείται ένα πολύ μεγάλο έγκλημα από όλη αυτή την επιχείρηση που έχει να κάνει με τον εμβολιασμό», πρόσθεσε.

Ακούστε όλα όσα δήλωσε εδώ:

focusfm.gr

triklopodia.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αγγλική επαρχιακή περιοχή στο Oxfordshire - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: 1.256 άνδρες αιτούντες άσυλο δίπλα σε χωριό λίγων εκατοντάδων κατοίκων – Κάτοικοι δηλώνουν ότι φοβούνται

Κάγκελα φυλακής, εικόνα αρχείου για είδηση αποφυλάκισηςΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου από τον Δομοκό

Διάδρομος νοσοκομείου, εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Συνελήφθησαν δύο γιατροί για θανατηφόρα έκθεση – Νέα εξέλιξη στην υπόθεση

5 απαντήσεις στο “Ο Σουχαρίτ Μπάγκντι ξεμπρόστιασε την απάτη της Pfizer – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM”

  1. Πολύ θα ήθελα να δω σε γράφημα το ποσοστό αύξησης θανάτων το 2021 στην Ελλάδα σε σχέση με το 20 και 19, χωρισμένο σε εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους! Γιατί μπορει ο άνθρωπος να ευθύνεται για πολλά, όμως πρωθυπουργό τον είχαμε και το 19!!!

  2. Σημαντική αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα τις πρώτες 26 εβδομάδες του 2021

    https://www.protothema.gr/stories/article/1152102/idiaitera-dusaresti-anatropi-simadiki-auxisi-ton-thanaton-sti-hora-mas-tis-protes-26-evdomades-tou-2021/

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ?????????????????

    https://www.statistics.gr/documents/20181/12df0a9b-e514-34bf-426e-6ce351d3ad09

  3. ελλην, σου στελνω ενα λινκ μεσω του μηνυματος εδω για ορισμενες πληροφοριες για τα 5G , δεν εχω το email σας οποτε το στελνω εδω για να το μελετησεις και να κανεις αρθρο https://www.youtube.com/watch?v=xLFggUbMWjc

    επισης ο david icke εχει κανει βιντεο – συνεντευξη για τα 60Ghz

    να ειναι απλο αρθρο για να μπει ο αναγνωστης κατευθειαν στο θεμα. ισως απλη μετάφραση του βιντεο στα ελληνικά.

    χερετω γεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *